- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
- Konu Sahibi kedicikcikcik
Banada hep ne tatli suratin var bebek gibi derler sevimli derler aman takma derler derlee ne guzel iste tatlisin tatli guzeldir :)
Öncdn öyle dmyolardıki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada hep ne tatli suratin var bebek gibi derler sevimli derler aman takma derler derlee ne guzel iste tatlisin tatli guzeldir :)
Bu ne saçmalıktır böyle konuya bak derde gell güzelmisin değilmisin bilmem ama çok iticisin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen bi kendi verdiğin cevaba bakta konus. Size mi soracak konuyu acarken ? Burada bişey paylasıyoruz etrafımıza soramadıgımızı burada bırbırımıze soruyoruz ha küçük dert ha büyük dert ne farkeder yani. Takılmıs kafasına sormus begenmediysen konuyu yorum yapma.
Öncdn öyle dmyolar dıBosver tek derdin bu olsun kuzum:) bide su yonden bak guzellik geçici olabilir ama tatliysan sirinsen hem daha genç durursun herzaman hemde herdaim tatli sirin gorunursun:)
Sanane arkadaşım tasasi sana mi düştü istediğim yorumu yapmak da özgürüm buraya konu açan o kadar insan var ki gerçekten derdi olan bu bana tuhaf geldi o yüzden bu yorumu yaptım canın sıkıldı tartışmak istersen de tartışıriz sorun değil.
Vallahi aglayck moddaydmya bi git:118:
ne takıyosun kafana
varsayalım çirkinsin kocan bğenip aldımı seni aldı
hem yüzü eşe güzelleştiren huydur
hem kendini çirkin hssetme
Yaradan güzel
hem yüzüne karşı güzel denince utanır ki insan
yani galiba herhalde :26:
bana da güzel diyen oldumu diye düşündümde ......:26::26::26::26:
olmadı galiba
ama hanım alçakgönüllü samimi diyeni çok duydum
(şirin tatlı )ne güzel sözler hem![]()
Ya sanki eşme bi ona bak bi şu kıza bak dyolar gbi düşünüyorum(
Sanane arkadaşım tasasi sana mi düştü istediğim yorumu yapmak da özgürüm buraya konu açan o kadar insan var ki gerçekten derdi olan bu bana tuhaf geldi o yüzden bu yorumu yaptım canın sıkıldı tartışmak istersen de tartışıriz sorun değil.
Bu ne saçmalıktır böyle konuya bak derde gell güzelmisin değilmisin bilmem ama çok iticisin.
Sen bi kendi verdiğin cevaba bakta konus. Size mi soracak konuyu acarken ? Burada bişey paylasıyoruz etrafımıza soramadıgımızı burada bırbırımıze soruyoruz ha küçük dert ha büyük dert ne farkeder yani. Takılmıs kafasına sormus begenmediysen konuyu yorum yapma.
Hayır onu anlatmak istdm .derdm sanki eşime ala ala bu kızımı aldn dye düşünüyorum.taktım kendme neyapm.yaw ne iticisi
Ya buyukler daha cok boyle söylüyor sanirim .
Cok guzel kadindansa , cok tatli kiz demek daha guzel bir soylem bencede :)
Bosverin takilmayin siz :)
geçtiyse ne mutlu![]()
Canim sağlığın yerinde mi eşinle yuvanda mutlumusun gerisini boşver kusura bakma bana çok tuhaf geldi derdin o yüzden yorum yaptım ama bak sana iltifat da ediyolarmış başka birşey düşünme derim.
your_app_name uygulaması kullanılarak
Ben bu konuları çok takyrum
Öncdn eden kişiler sadece tatlı dyo
Bende düşündüm ama hani ala ala bu kızı mı aldi dye düşünüyolar esm için.oyüzdn mi artk tatlı dyolar dye dert ettm.neyapm
Ben de kendme inanamyrum vallaetfarındakilerin ne diceğini önemseyerek yaşadıgına ve bunu sorun haline getirdigine inanamıyrum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de kendme inanamyrum valla
önemseme o zaman canım alla alla birileri tatlı demiş salla geç hem kötü birşey dememişlerki . sende onlara o sizin tatlılıgınız de geç :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi