• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok enteresan bir derdim var!!!

Bu ne saçmalıktır böyle konuya bak derde gell güzelmisin değilmisin bilmem ama çok iticisin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayır onu anlatmak istdm .derdm sanki eşime ala ala bu kızımı aldn dye düşünüyorum.taktım kendme neyapm.yaw ne iticisi

Hepinize çok teşekkür ediyorum gerçekten dokunsalar aglayck modundaydm.ben eşmi çok seviyorum onun yaninda öyle tatlı falan hani boşa gitmesn kıza bi 2 şey dyek dmislerdir dye düşündüm.böyle şeylq esmin yanında hissdnce çok ama çok ktü oluyorum:((içimi rahatlattnz valla

Sen bi kendi verdiğin cevaba bakta konus. Size mi soracak konuyu acarken ? Burada bişey paylasıyoruz etrafımıza soramadıgımızı burada bırbırımıze soruyoruz ha küçük dert ha büyük dert ne farkeder yani. Takılmıs kafasına sormus begenmediysen konuyu yorum yapma.

Sanane arkadaşım tasasi sana mi düştü istediğim yorumu yapmak da özgürüm buraya konu açan o kadar insan var ki gerçekten derdi olan bu bana tuhaf geldi o yüzden bu yorumu yaptım canın sıkıldı tartışmak istersen de tartışıriz sorun değil.

Sanane arkadaşım tasasi sana mi düştü istediğim yorumu yapmak da özgürüm buraya konu açan o kadar insan var ki gerçekten derdi olan bu bana tuhaf geldi o yüzden bu yorumu yaptım canın sıkıldı tartışmak istersen de tartışıriz sorun değil.

Tasası bana düşmedi. Ben onun yerıne kendimi koydugum için cevap verdım.cunku burda cok var senın gıbı milletin derdini küçümseyen. Bir de alenen iticisin diyosun üslup almıs basını gidiyor.

ya bi git :27::118:

ne takıyosun kafana

varsayalım çirkinsin kocan bğenip aldımı seni aldı

hem yüzü eşe güzelleştiren huydur :21:

hem kendini çirkin hssetme

Yaradan güzel

hem yüzüne karşı güzel denince utanır ki insan
yani galiba herhalde :26:

bana da güzel diyen oldumu diye düşündümde ......:26::26::26::26:
olmadı galiba

ama hanım alçakgönüllü samimi diyeni çok duydum :24::24::21::21::21:

(şirin tatlı )ne güzel sözler hem :21:
Vallahi aglayck moddaydm

Bu ne saçmalıktır böyle konuya bak derde gell güzelmisin değilmisin bilmem ama çok iticisin.

Sen bi kendi verdiğin cevaba bakta konus. Size mi soracak konuyu acarken ? Burada bişey paylasıyoruz etrafımıza soramadıgımızı burada bırbırımıze soruyoruz ha küçük dert ha büyük dert ne farkeder yani. Takılmıs kafasına sormus begenmediysen konuyu yorum yapma.

bi tartışın hele :27::27::27::27:

tehh alemsiziz ha :52::52::52::52:

Hayır onu anlatmak istdm .derdm sanki eşime ala ala bu kızımı aldn dye düşünüyorum.taktım kendme neyapm.yaw ne iticisi

Canim sağlığın yerinde mi eşinle yuvanda mutlumusun gerisini boşver kusura bakma bana çok tuhaf geldi derdin o yüzden yorum yaptım ama bak sana iltifat da ediyolarmış başka birşey düşünme derim.

Ya buyukler daha cok boyle söylüyor sanirim .
Cok guzel kadindansa , cok tatli kiz demek daha guzel bir soylem bencede :)
Bosverin takilmayin siz :)

Büyükler diyor arada küçükler de oluyor.sanki güzel dgl abi bu nerdn buldun bunu dye öylesne tatlımı dyolar acaba

etfarındakilerin ne diceğini önemseyerek yaşadıgına ve bunu sorun haline getirdigine inanamıyrum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim sağlığın yerinde mi eşinle yuvanda mutlumusun gerisini boşver kusura bakma bana çok tuhaf geldi derdin o yüzden yorum yaptım ama bak sana iltifat da ediyolarmış başka birşey düşünme derim.

your_app_name uygulaması kullanılarak

Ben bu konuları çok takyrum
Öncdn eden kişiler sadece tatlı dyo
Bende düşündüm ama hani ala ala bu kızı mı aldi dye düşünüyolar esm için.oyüzdn mi artk tatlı dyolar dye dert ettm.neyapm

Bana kimse güzel demez.
Sempatik ve şirin derler.
Şikayetçi değilim,demekki güzel gelmiyorum insanlara:26: :27:

"POOOOOOOOFFFFFFFFF"

ama bu nedir ya. keşke seninki gibi olsaydı derdim.

herkesin derdi kendine büyük diyordum da...artık demiyorum

önemseme o zaman canım alla alla birileri tatlı demiş salla geç hem kötü birşey dememişlerki . sende onlara o sizin tatlılıgınız de geç :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Işte sorun orda yj onlarda he deyp gecmek içn tatlı dmişlerse????yani ben aslnda çirkinim???

Back
X