• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok enteresan bir derdim var!!!

Cidden enteresanmis da bunu dert olarak gormeniz tuhaf geldi bana. Yanlis anlamayin sizi yargilamiyorum da ha guzel demisler ha sevimli sizi guzel bulan bulmus ve evlenmissiniz var mi otesi :)

Hç böyle düsünmdm valla.artk kendmi çirkin hssedyorum

eminim güzelsindir takma birşeyleri kafana ben çok takıntılı biriydim evlenmeden önce.şimdi hiç bi şeyi takmıyorum kim ne derse umursamıytum,bana şaf edenler iyice sinir oluyo bu duruma :) sende onlara sinir oluyosan takma kafana geç.ayrıca o manada (çirkinsin manası) dicek olsalardı inan bana tatlı bile demezlerdi güzüne bile gülümsemezlerdi nokta

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eminim güzelsindir takma birşeyleri kafana ben çok takıntılı biriydim evlenmeden önce.şimdi hiç bi şeyi takmıyorum kim ne derse umursamıytum,bana şaf edenler iyice sinir oluyo bu duruma :) sende onlara sinir oluyosan takma kafana geç.ayrıca o manada (çirkinsin manası) dicek olsalardı inan bana tatlı bile demezlerdi güzüne bile gülümsemezlerdi nokta

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insallah öyledir.teşekkür ederim:))

Cidden enteresanmis da bunu dert olarak gormeniz tuhaf geldi bana. Yanlis anlamayin sizi yargilamiyorum da ha guzel demisler ha sevimli sizi guzel bulan bulmus ve evlenmissiniz var mi otesi :)

Ya gururuma dokundu bi an.sanki esim gzel ben çirkin de hani bunu mu aldn dyemi düşünüyolar eşim içn:(((

Öyle dme.ben herşeyi takıyorum

arkadaşım eğer taktığın her konu görünüşünle/kendinle alaklıysa kompleks yapıyor olabilirsin.

ya merak ediyorum; güzel yerine tatlı dendi diye ağlıyorsan, Allah korusun aldatılsan/kavga etsen vesaire vesaire olsa ne yapacaksın?

böyle hayat geçmez.

arkadaşım eğer taktığın her konu görünüşünle/kendinle alaklıysa kompleks yapıyor olabilirsin.

ya merak ediyorum; güzel yerine tatlı dendi diye ağlıyorsan, Allah korusun aldatılsan/kavga etsen vesaire vesaire olsa ne yapacaksın?

böyle hayat geçmez.

Işte bende kendmdn çok korkuyorum.
4 4 lük dglm ama öncdn herkes derdı ama şmdi bşy dmiyolar buna anlam veremdm

Mrhb.arkadaşlar.sizden ricam bi fikir bi yorum bi cevap atarmısınız
Şmdi arkadaşlar ya kendmi övmek için deglde olay bunla başlıyor dye anlatcm ltfn yanlış anlamyn.telfndan giriyorum yanlş eksk yazdmsa affola

Ben etrafmda begenilen gayet güzel bir kızım.sözlüyken nişanlyken hep esime güzel oldgmu söylerlerdi hem ahlak bakımından hem fizik bakımından gercektende çok begeniliyorum -dum.
Şmdi ben evlendim.6 ay btecek bu 6 ayda bekarken neysem bakımıma süsüme falan 2 msli daha önem verdm
Kmle gtsem eşmle nereye gtsem akrba tandk falan.(arada bna güzel dyen de vr)km görse tatlı diyor!!!!yaw ben cirkn mixm anlamadm.tatlı kız.şirin kız.biride güzel demiyor güzel dyen artk demiyor komik ama kafaya taktm moralm bzuk.tatlı ndmek.güzel ndmek size göre.?

Dert demeyin bari adina.

Gercek derdi olanlara hakaret gibi.

Bu zamana kadar okudugum dertler arasinda sacma bulup kizdigim ilk -sozde- dert.

Tek derdiniz bu olsun birakin da...

Bana Allah yeter...

Dert demeyin bari adina.

Bu zamana kadar okudugum dertler arasinda sacma bulup kizdigim ilk -sozde- dert.

Bana Allah yeter...

Aynen sana katılıyorum dert demek olmaz buna.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dert demeyin bari adina.

Bana Allah yeter...

Ben herşeyi kafama takyrum.evet bende öyle düşnyrum ama geln bna sorun.
Gerçek derdim de var

Tasası bana düşmedi. Ben onun yerıne kendimi koydugum için cevap verdım.cunku burda cok var senın gıbı milletin derdini küçümseyen. Bir de alenen iticisin diyosun üslup almıs basını gidiyor.

Ben gerçek dert sahibinin derdini küçümsemem bu kişinin de derdini küçümsemedim sadece taktığı meseleye yorum yaptım yorum yapışimda sizi ilgilendirmez gayet açık ve net.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şmdi arkadaşlar ya kendmi övmek için deglde olay bunla başlıyor dye anlatcm ltfn yanlış anlamyn.telfndan giriyorum yanlş eksk yazdmsa affola

Ben etrafmda begenilen gayet güzel bir kızım.sözlüyken nişanlyken hep esime güzel oldgmu söylerlerdi hem ahlak bakımından hem fizik bakımından gercektende çok begeniliyorum -dum.
Şmdi ben evlendim.6 ay btecek bu 6 ayda bekarken neysem bakımıma süsüme falan 2 msli daha önem verdm
Kmle gtsem eşmle nereye gtsem akrba tandk falan.(arada bna güzel dyen de vr)km görse tatlı diyor!!!!yaw ben cirkn mixm anlamadm.tatlı kız.şirin kız.biride güzel demiyor güzel dyen artk demiyor komik ama kafaya taktm moralm bzuk.tatlı ndmek.güzel ndmek size göre.?

Slm canim beni yanlis anlmassan seni cok merak ettim bn ya fotonu yuklesene bi yaa istersende ozelden gonder merak ettim:))))):44:

aslında tatlılıkla güzellik bazen farklı olabilir.

mesela benim bir arkadaşım vardı yanakları falan tombuldu herkes ne kadar tatlısın derdi. cidden tatlı bir tipi vardı ama güzel değil.

ama bazı tatlılıklar zaten güzelliği beraberinde getirir. tatlıdır, güleryüzlüdür, kibardır, zariftir, hoştur dolayısıyla güzeldir de.

seninki hangisidir bilemicem. ama illa herkes seni güzel bulmalı diye bir şey yok.

bence takılma bu kadar.

Kedişşş kız senin hiç derdin bitmio
Bukadar kafaya taka taka herşeyi çirkinleşmişin çökmüşün ki tatlı diolar:51:
Çamaşır makinası dert tatlılık dert şu koca popolu hatunun adını unuttum onun elbisesi dert Ohooo
Azıcık düşünme güzelleşirsin:1::1:

Demekki okadar guzel degilmissiniz, kaldiki guzellik goreceli bi kavram herkese gore guzel olacaksiniz diye bi kural yok
Insanlarin sizi tatli/sempatik bulması da gayet hos bisey, demekki iyi bir enerjiniz var ve bu guzellikten cok daha onemli (bence)

Allah herkesin özelliğini ve güzelliğini farklı yaratmıştır.. Takma kafana, önemli olan duyman gerekenden duymak :34:

Back
X