• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok enteresan bir derdim var!!!

Şöyle ki arkadaş grubumuzun içindeki hep tatlı diye tabir edilen kişi bendim o da sürekli gülmemden taklit yapmamdan vs. kaynaklanıyodu ama güzel olduğumu bende biliyorum takma bence :51::34:

güzellik ve tatlılık çok farklı şeyler bence güzellik yüz güzelliği vücut güzelliği kısmına giriyor
tatlılıkta sıradan güzel ama konuşmasıyla hareketleriyle sıcakkanlılığıyla öne geçen insanlara deniyo
şimdi gayet güzel manken fizikli bebek yüzlü ama ciddi konuşan soğuk duran birine tatlı diyebilirmisin ?
demekki insanların sana kanı ısınıyo duruşunla hal ve hareketlerinle bu yzden çirkinsin demiyorum eminim bu kdr tepki aldığına göre güzelsindir ama ön plana çıkan güzelliğin değil tatlı dilin güler yüzündür

Kendmi çirkin hissdyrum.sanki eşme ala ala bu kızımı aldn dyolar bakıyolar gbi

Allah'ın gücüne gider, şükret, sağlığım yerinde, uzuvlarım tam diye. insanın yüzünün güzelliği huyuyla alakalıdır. dünya güzeli de olsan, girdiğin yerde huyunla kabul görürsün.

edit: "Işte sorun orda yj onlarda he deyp gecmek içn tatlı dmişlerse????yani ben aslnda çirkinim???"

şimdi bu yorumunu gördüm. çevrene de böyleysen, bu enerjiyi yayarsan, dünya güzeli de olsan, evet çirkinsin.
bir süre sonra tatlı kız sözünü de duymazsın. nasıl hissedersen öylesindir.
kadınların hisleri kuvvetlidir.

Son düzenleme:
Bence artik evli oldugunuz icin :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok tatliyi karakterine diyorlardir. Insanlar tanimadigi veya kaninin isinmadigina tatli demez.. Guzel fizigine, tatli de karakterine bir yorumdur.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Iyi olmus.Etraf esi tarafindan pohpohlanip kendini dunya guzeli sanana burnu bir karis havada gezenlerle dolu zaten.Bu tiplerle muhattap olmak iskencr resmen.Bir eksildi sayenizde.Esinize tesekkur ettik :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrhb.arkadaşlar.sizden ricam bi fikir bi yorum bi cevap atarmısınız
Şmdi arkadaşlar ya kendmi övmek için deglde olay bunla başlıyor dye anlatcm ltfn yanlış anlamyn.telfndan giriyorum yanlş eksk yazdmsa affola

Ben etrafmda begenilen gayet güzel bir kızım.sözlüyken nişanlyken hep esime güzel oldgmu söylerlerdi hem ahlak bakımından hem fizik bakımından gercektende çok begeniliyorum -dum.
Şmdi ben evlendim.6 ay btecek bu 6 ayda bekarken neysem bakımıma süsüme falan 2 msli daha önem verdm
Kmle gtsem eşmle nereye gtsem akrba tandk falan.(arada bna güzel dyen de vr)km görse tatlı diyor!!!!yaw ben cirkn mixm anlamadm.tatlı kız.şirin kız.biride güzel demiyor güzel dyen artk demiyor komik ama kafaya taktm moralm bzuk.tatlı ndmek.güzel ndmek size göre.?

Bana bir gun bir arkadas grubunda otrup sohbet ederken iclerinden biri bana dedi ki "sen kendini guzel mi saniyorsun sadece cok sirin ve tatlisin" dedi :)

Taksam ben takardim bosver dert etme hem insanlarin bana sirin ve tatlisin demesi daha cok hosuma gidiyor bazi insanlar guzel olsada sevim tuyu olmuyor bunuda dusun :))

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Biri sana tatlisin deyince bu kadar zoruna gidiyorsa , kazayla sana cirkin deseler yataktan cikmayacaksin. Derdin kucuk degil, sana gore derttir ama hayatta daha buyuk dertler var onlarla karsilasinca zaten cirkin , guzel , tatli kavramlari olmayacak hayatinda.

Belki evlenince esinden cekinmeye baslamislardir. Bana da uzun zamandir kimse guzelsin dememis dusundum de. Bak esim yanimda simdi. Ben bi ona girisiyim. Tatli sevgilim diye seviyo benim hic guzel demez. Ben de bozuldum simdi ya neden bu adam bna guzel demiyo.

ne yani güzelsin dememelerine mi bozuluyorsun :)
türk milleti olarak övmeyi beceremeyen bir milletiz
sen galiba pohpohlanmaya alışmışsın
ya da kendini çok beğeniyorsun ve sürekli duymak istiyorsun
bunu kafaya takarak kompleks haline getirme bence
kendine olan güvenini kaybedersin
ayrıca sana güzel demelerinden çok iyi huyunla övmelerini bekle
o çok daha kalıcı bir meziyet

ayrıca konuyu açmandan belli, çok tatlısın sen :)

Back
X