Çok Enteresan Değil Mi Sizce De?

Çok heyecanlı bir konu

Yani kaç farkı yorum gelebilir ben onu daha çok merak ettim

Kadını ısrarla ara ya da mesaj yaz
Arkadaşını ara
Kadın deli

Geçmişte benim de yaşadığım bir olay geldi aklıma.
Orta yaşlarda bir hanım senelerce düzenli olarak beni arardı hep aynı isimle hitap ederdi kendini de tanıtırdı.Bende bıkmadan teyze benim adım o söylediğin isim değil yanlış aradın derdim o da bana aaa olur mu kızım sabah konuştuk ya derdi , Whatsapp tan foto yollardı; sonra teyze yanlış attın bak artık rahatsız oluyorum dediğimde sen attın kızım bana bu fotografı kim bu fotoğraftaki derdi.
En son tabi sıkıldım engelledim başka bir numaradan ararsanız savcılığa gideceğim dedim ondan sonra bitti

Sizinki de çok komikmişAma hadi sizinki sizi tanımayan etmeyen biriymiş.Ya beni tanıyan,arkadaşımın annesi olan bu kadın niye yapıyor bunu

arkadașina sorsan daha net bir cevap alırdın

Hepinize haber vereyim dedim arkadaşımı aradım ve öğrendim.Arkadaşımın annesinin bir arkadaşı ile benim ismim aynıymış.Kadın ikimizi de aynı isimle kaydettiği için beni arkadaşı zannedip aramış sözde.Ama öyle olsa bile en azından geri dönüp bir açıklama yapması gerekmez miydi.Ya da açtın telefonu çat diye niye yüzüme kapatıyorsun,yanlış oldu pardon de en azından,değil mi?

Senin telefonlarini kasti acmadigini sanmistir..sen aradiginda bu kez kendisi acmıyor bunuda bilerek yapiyor. Aklinca kisasa kisas...

Sen bu aileyle bir daha görüşme analı kızlı garipler demişsin zaten yalandan bir hikaye uydurmuşlar şizofren mi nedir bunlar tövbe yarabbim engelle kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…