Çok erken gebelik haberim hiç beklemezken

Songul1360

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
33
-46
18
37
Merhabalar günlerdir buralardan yazılanları takip edip okuyordum sadece bilgi edinmek için derken bende sanırım hamileymişim benim için çok erken ni müjde oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin spirali 13 kasımda çıkardım 10 yıllıktı 12 ci yılım dolmak üzereydi 2 oğlum var en büyüğü 13 yaşında artık eşim Bi tane daha çok olsun istiyodu bende çıkarttım ve hep söylemişlerdi hemen kalınmaz Bi sene kadar bende bu psikolojiyle daha dün hamile olduğumu öğrendim hatta hala sanki adet olacakmışım gibiyim kasık ağrısı baş ağrısı bugün başladı bel ağrısı yaklaşık 20 gündür vardı mide yanması gögüslerde ve kalça göbekte aşırı şişkinlik bunların hepsini spirali çıkartmaya bağlamışken dün idrar testi yaptım ve ikinci çizgi saniyeler içinde belirdi hala çok farklı değişik Bi şaşkınlık içindeyim ne diyebilirim ki rabbim isteyen herkese nasip etsin tarifi yok yaşanılınca anlaşılacak çok büyük Bi nimet ama o kadar adet belirtilerle aynıki anlaşılması gerçekten güç tereddüte kalan arkadaşlara tecrübem paylaşabilirim burdan 🌺🤍

:nazar::nazar: Nazar değmesin. Çok şanslısınız. Burda o kadar fazlayız ki biz uğraşanlar. Şıp diye gebe kalanlara çok seviniyorum. Allah hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin. 🤲🏻

:nazar::nazar: Nazar değmesin. Çok şanslısınız. Burda o kadar fazlayız ki biz uğraşanlar. Şıp diye gebe kalanlara çok seviniyorum. Allah hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin. 🤲🏻
Allah razı olsun canım o kadar çok dua ediyorum isteyenlerde etrafımda da var arkadaşlarım inşallah en kısa zamanda sizlerden de böyle güzel haberler gelir🤲🤲💖

Back
X