• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok erken gebelikte idrar yolu enfeksiyonu

elosktoo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2025
19
2
1
25
Daha çok yeni hamileyim betam 108 herşey normal dedi doktor ama idrar yolu enfeksiyonum var zaten bununla beraber öğrendim hamileliğimi bir tane antibiyotik verdi 500 mg ama kullanmaya korkuyorum böyle bir durum yaşayan var mı

Daha çok yeni hamileyim betam 108 herşey normal dedi doktor ama idrar yolu enfeksiyonum var zaten bununla beraber öğrendim hamileliğimi bir tane antibiyotik verdi 500 mg ama kullanmaya korkuyorum böyle bir durum yaşayan var mı
Aynı sizin gibi hamileliğimi ilk öğrendiğimde idrar yolu enfeksiyonu oldum ateşli ve zor geçirdim bende sizin gibi antibiyotik kullanmaya korktum ama kullandım. Sonradan dedimki iyiki kullanmışım çünkü enfeksiyon ve ateş bebeğe çok daha fazla zarar veriyormuş antibiyotik onun yanında masum kalıyor. Doktorunuza güvenin

Aynı sizin gibi hamileliğimi ilk öğrendiğimde idrar yolu enfeksiyonu oldum ateşli ve zor geçirdim bende sizin gibi antibiyotik kullanmaya korktum ama kullandım. Sonradan dedimki iyiki kullanmışım çünkü enfeksiyon ve ateş bebeğe çok daha fazla zarar veriyormuş antibiyotik onun yanında masum kalıyor. Doktorunuza güvenin
Hangi antibiyotiği kullandınız onun dışında neler yaptınız bilgi verirmisiniz

Gebelik boyunca sık sık idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. İlaç ve bol su, hijyene dikkat etmek, pamuklu çamaşır (ütülenmiş), günlük ped kullanmayın bir de.

Ben de önce 6 haftalıkken yaşamıştım İnfex antibiyotik kullandım. Şu an 10.haftadayım tekrarladı bu sefer monurol verdiler kullandım. Hala tam geçmedi muhtemelen tekrar verecekler. Doktorlar vermezdi zaten zararı olacak olsa, düzenli kullanın bence

Kızlar turnayemişi (chanberry) diye bir kuru meyve var ondan alın yiyin çok iyi geliyor aktarlarda ya da markette bulursunuz

O antibiyotik hamileyken ve emzirirken kullanılabilen antibiyotiktir korkmayın
İlk hamileligimde çalışıyordum ortak tuvalet olunca birkaç kez enfeksiyon kaptım serum filan takmıştı doktorum

Ama ikinci hamileligimde daha bilgiliydim🤣 nioli yağı kullandım çok memnundum hiç idrar yolu enfeksiyonu geçirmedim şükür
Bir araştır istersen

O antibiyotik hamileyken ve emzirirken kullanılabilen antibiyotiktir korkmayın
İlk hamileligimde çalışıyordum ortak tuvalet olunca birkaç kez enfeksiyon kaptım serum filan takmıştı doktorum

Ama ikinci hamileligimde daha bilgiliydim🤣 nioli yağı kullandım çok memnundum hiç idrar yolu enfeksiyonu geçirmedim şükür
Bir araştır istersen
Çok teşekkür ederim şimdi de boğaz ağrım başladı biraz o yağı da alıp damlatacağım bir de duş almam da problem yok değil mi Regl olmam artık herşeuden korkuyorum ya

Back
X