cok evlenmek istiyorduk annesi napti etdi ayirdi bizi :(

sagol canim insallah hepimiz mutlu oluruz ve karsimiza temiz insanlar cikar. Sence bir gün bana bunu yaptiklarina pisman olularmi??

sanmıyorum canım böyle insanların bunu yaptığı için pişman olacaklarını kalplerinde biraz merhamet olsa yapmazlardı herhalde allah büyük onlara biryerden bişey gösterir ama onlar anlamazlar

Birçok kişinin buna benzer hikayesi vardır
Geçenler de yine denk gelmişti böyle hikaye ama forumdan değil
İki seveni annesi ayırmış "eğitimi bize uygun değildir vs" diyerek
Ve o çocuk ayrıldıgı kızdan kısa, eğitimi de biraz düşük biri ile evlenmiş

Kızda yıllar sonra o anneye teşekkür etti
"Tşk ederim beni böyle bir adamdan ayırdıgın"için dedi
demem o ki sende üzülme tşk et; sevse mücadele eder, annesini ikna etmeye çalışır

Son düzenleme:
Böyle yaparak naparak neye ulasiyorlar anlamiyorum...ama ben benim eski sevgilimde anladim simdi ikide olmamis cünkü onunda nekadar iyi yüzlü olcani anladim. herseyde bir hayir var suan bile aci ceksek bende daha iyi insanlarnan karsilascaz. Cenabi Allah bizi daha iyi insanlarnan daha dürüst esler nasip eder insallah.[/QUOTE]

beni sevmemeleri için hiç bir sebep yoktu..ama o kıyafetimden saçıma kadar her şeyi eleştirdi ve bir gün bile bize huzur vermedi..beni telefonla arayıp ettiği hakaretleri telaffuz bile edemem :s yine de sabrettim asla saygısızlık yapmadım ben annesine..bugün erkek arkadaşım geldi, nasıl bir dolduruşa getirmişse oğlunu, bana hediye ettiği takıları geri aldı, bana da sadece ağlamak düştü..mafoldumben oysa biz oğlumuzun ismini bile düşünmüştük..

aile çok önemli canım bak demişsinki annesi bastan beri beni istemiyordu ee peki neden bu ilişkiyi devam ettirdin...
sevgide bi yere kadar canım şimdi tamam bak ben sevgiye cok saygısı olan biriyim ama canım ailede olmazsa olmazlardandır....
erkek ne kadar cok severse sevsin ailesininde sözüne bakar yani.......
o yüzden hakkında hayırlısı olsun diyorum inşallah sana layık biri cıkar karsına.....

Son düzenleme:
Birçok kişinin buna benzer hikayesi vardır
Geçenler de yine denk gelmişti böyle hikaye ama forumdan değil
İki seveni annesi ayırmış "eğitimi bize uygun değildir vs" diyerek
Ve o çocuk ayrıldıgı kızdan kısa, eğitimi de biraz düşük biri ile evlenmiş

Kızda yıllar sonra o anneye teşekkür etti
"Tşk ederim beni böyle bir adamdan ayırdıgın"için dedi
demem o ki sende üzülme tşk et; sevse mücadele eder, annesini ikna etmeye çalışır

Sorun iste orda canim ikna etmeye calismasdi iki ay denedi sonra olmadini fark etdim birakti sonra ben beklicekmisin bügün istiyorum yarin istemiyorum sonr gene istemiyorum diyordu ve ben sonunda resti cektim simdi pismanim cünkü o artik yüzümede bakmiyor. Onun aldim hediyeleri götürdüm icin asla beni afetmicekmis. Asla olmicakmis...

Böyle yaparak naparak neye ulasiyorlar anlamiyorum...ama ben benim eski sevgilimde anladim simdi ikide olmamis cünkü onunda nekadar iyi yüzlü olcani anladim. herseyde bir hayir var suan bile aci ceksek bende daha iyi insanlarnan karsilascaz. Cenabi Allah bizi daha iyi insanlarnan daha dürüst esler nasip eder insallah.

beni sevmemeleri için hiç bir sebep yoktu..ama o kıyafetimden saçıma kadar her şeyi eleştirdi ve bir gün bile bize huzur vermedi..beni telefonla arayıp ettiği hakaretleri telaffuz bile edemem :s yine de sabrettim asla saygısızlık yapmadım ben annesine..bugün erkek arkadaşım geldi, nasıl bir dolduruşa getirmişse oğlunu, bana hediye ettiği takıları geri aldı, bana da sadece ağlamak düştü..mafoldumben oysa biz oğlumuzun ismini bile düşünmüştük..[/QUOTE]

Üzülme canim bak ben cok agladim birak bayildim bile üzülmekten deymez. Cenabi Allah daha büyük aci vermesin bize. Biz ayrilinca bikere olsun arkasina bakmadi hep kendimi sucluyordum acaba aldi esalari götürmeseydim gene beraber olurmuduk diye ama bunu unutmamali herseyde bir hayir vardir bi ara cok duva etdim geri gelsin diye ama o daha geri cekildi ve anladimki gercekten hayirli deyilmis. Belki daha iyi insanlarnan karsilascaz bize tek Allaha havele etmek düser ve ona güvenmek. Herkez yaptini bulur canim hic merak etme.yerimseniben

bence bu ülkedeki bir çok annenin ortak sorunu oğullarını kendilerine ait sanmaları...sonuçta annelerimiz kuşağında aşk evliliği gibi kavramlar pek yoktu..onlar da kocalarının tekdüze sevgisine karşılık vermek yerine tüm enerjilerini oğulların harcadılar..bir de erkek doğurmanın kadına sağladığı bir paye vardı..dolayısıyla kadınlar oğullarını baş ucuna koydu biblo gibi...

canım arkadaşım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki allah senin yardımcın olsun.beni de sevilimden ayrıdlar .ailem istemiyor dedi çekip gitti.hayat bu kadar basit mi insanlar bu kadar acımasız mı oldu .insanlar bu kadar aciz mi oldu.bazen kelimeler boğzanı düğümlenir ona ulaşmak istersin haykırmak istersin geçen zamanına yanarsın amahiç bir şey yapmazsın .onların beynin de şu vardır biz erkeğiz bize bir şey olmaz olan kıza olur.evet arkadaşım olan benim ilşkim de bana oldu arkasına bile bakmadı giderken büyük bir travma yaşadım yaşıyorum da o ise başka kızlarla gününün gün ediyor utanıyorum kendimden nasıl olurda sevgisine sahip çıkamaycak bir adamı hayatıma aldım ve daha kötüsü kandırıldım sırıtmdan vuruldum ağlıyorum daha fazla yazmıcam allah yardımcın olsun sen de benim gibi üzülme güzel arkadaşım

canım arkadaşım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki allah senin yardımcın olsun.beni de sevilimden ayrıdlar .ailem istemiyor dedi çekip gitti.hayat bu kadar basit mi insanlar bu kadar acımasız mı oldu .insanlar bu kadar aciz mi oldu.bazen kelimeler boğzanı düğümlenir ona ulaşmak istersin haykırmak istersin geçen zamanına yanarsın amahiç bir şey yapmazsın .onların beynin de şu vardır biz erkeğiz bize bir şey olmaz olan kıza olur.evet arkadaşım olan benim ilşkim de bana oldu arkasına bile bakmadı giderken büyük bir travma yaşadım yaşıyorum da o ise başka kızlarla gününün gün ediyor utanıyorum kendimden nasıl olurda sevgisine sahip çıkamaycak bir adamı hayatıma aldım ve daha kötüsü kandırıldım sırıtmdan vuruldum ağlıyorum daha fazla yazmıcam allah yardımcın olsun sen de benim gibi üzülme güzel arkadaşım

Bende senin gibi kandirildim canim arkadasim suan ben depresiondayim aylem ve arkadaslarim hep beni hayata geri cekiyor onlarin hatrina azda olsa toparlanmaya calisiyorum ama icimde bi sok yasiyorum hala olmaz diyorum o öyle biri deyil diyorum bana kiyamazdi diyorum ama o öyle bana kiydiki yarama tüz biber ekti bundan sonra ona ah ediyorum ve cenabi Allaha siniyorum sende öyle yap bitanem Allaha havale et ve aylenle kardeslerinle daha fazla zaman gecir iyi geliyor Annene saril onu nekadar sevdini söyle ve babana. Zaman herseyin ilaci canim.

güzel yüzlü arkadaşım allah sana yardım etsin ben her akşam ağlıyorum gözyaşlarım sel oluyor ama vazgeçemiyorum olmuyor o.benim durum daha farklı senden aranızda bir samimiyet geçti güzelarkadaşım dilerim bir güğn bize yapılan onlarada yapılır allah büyüktür...

güzel yüzlü arkadaşım allah sana yardım etsin ben her akşam ağlıyorum gözyaşlarım sel oluyor ama vazgeçemiyorum olmuyor o.benim durum daha farklı senden aranızda bir samimiyet geçti güzelarkadaşım dilerim bir güğn bize yapılan onlarada yapılır allah büyüktür...

gecti canim o yüzden cok agliyorum...

canım arkadaşım güzel kalbini yorma benim de geçti kendimi harap ediyorum .hergün gözlerim şiş bir şekilde kalkıyorum gecelerim geçmiyor bazen kendimden nefret ediyorum ona bir sürü msj atıyorum ama karşılık almaıyorum olan bana oldu.allah büyüktür buna inanıyorum dua ediyorum hep suçum neydi allahım diyorum ben tertemiz bir kızkan bunları neden yaşadım canım ark üzme kendini hayata tututnmakdan başka çaremiz var mı yok.ailemiz için ayakda durmak zorundayız allah yarımcımız olsun

canım arkadaşım güzel kalbini yorma benim de geçti kendimi harap ediyorum .hergün gözlerim şiş bir şekilde kalkıyorum gecelerim geçmiyor bazen kendimden nefret ediyorum ona bir sürü msj atıyorum ama karşılık almaıyorum olan bana oldu.allah büyüktür buna inanıyorum dua ediyorum hep suçum neydi allahım diyorum ben tertemiz bir kızkan bunları neden yaşadım canım ark üzme kendini hayata tututnmakdan başka çaremiz var mı yok.ailemiz için ayakda durmak zorundayız allah yarımcımız olsun

amin. Kendimi cok sucluyorum utaniyorum kendimden...Ona yavraldim hata birakmasin diye ama gene birakti aylesi daha önemliymis diye sonra geri döncekti bende eslarini geri verdim o yüzden beni asla daha afedemezmis düsünsene ben ve aylem oncak gibidik yarin evet erstesi gün olmaz aylesi daha önemli benim günahim neydi madem biliyorsun annen böyle hic benimle görüsmeseydi bastan. Gurum kalmadi gecen canimi alcaktim hatda dedim nolur gel nolur dedim bana dedi zamanim yok. Seytandan bulsun ondan nefret ediyorum!!!

benim de annem bitanemle beni ayirdi...nasl yapti nasil etti anlamadim...ama beni arayerde kandirdi...hic mi icleri sizlamiyor?? bu vicdanla nasil yasiyorlar??o kadar cok bedua ettim ki...

simdi annemi takmamaya karar verdim ve tekrar sevdigimle birlikteyiz! allah bize yardim etsin...

Back
X