erkek arkadaşınız çok fakir olsa ve bu durumdan içiniz parçalansa, gururunu kırmadan ona nasıl maddi yardımda bulunurdunuz ?
ve eğer maddi yardımda bulunursanız ,bu seferde yardımlarınız için sizinle birlikteliği sürdürüp sürdürmediğini nasıl ayırt ederdiniz?
ailesi çok fakir
üniversitede okuyor bu yıl okulu bitince işe girecek yani henüz öğrenci
işe girince ailesine yardım eder diye düşünüyorum yine kendi hayatında pek bir değişiklik olmaz eski kıyafetlerle geziyo parasız pulsuz çok kötü durumda yaa ne yapacağımı bilemiyorumofff
üniversitede öğrenciymiş.
okurken çalışsın, benim kız arkadaşım okuldan çıkıyo 5 te işe gidiyo gece 2 ye kadar cafede barda garsonluk yapıyo
aylık 600 tl alıyo
öğrenci olduğu için kredisi de mutlaka vardır. o da 260 tl
al sana 860 tl. benim babamın 1 aylık maaşı. biz ailecek bununla geçiniyosak, o sadece kendini haydi haydi geçindirir diye düşünüyorum.
Her okul ve her bölüm de böyle çalışmak mümkün olmuyor malesef canımBazı bölümlerde hele ki son sınıfsa projelerden başını kaldıramıyor insan ama mümkün olan boş vakitlerde çalışarak okumak para kazanmak elbette ki çok güzel birşey.
arkadaşlar çok çok fakir yaa..öyle böyle değil ..2-3 tane kıyafeti var değişimli olarak giyiyo ve de bazı yerleri yırtılmış dikilmiş hala giyiyomilattan kalma bir cep telefonu var ama kontör dahi alamıyo hatta geçenlerde komşu acımış harçlık vermiş evleri kira doğru düzgün gelirleri yok...ayrıca okulu hem okuyup hem çalışmaya müsait değil..akıl verin yaaa ne yapmam lazım ..yardım etsem yardıma alışıcak ve de benim içime kurt düşücek acaba para içinmi iyi davranıyo sürdürüyo falan diye
canım senin durumunu da bilmiyoruz ama yardım etmek istiyorsan maddi olarak düşünmemelisin. hediye alma yolunu kullanabilirsin mesela ara ara ihtiyacı olan şeyler doğrultusunda kıyafetler alabilirsin. bunu durup dururken içimden geldi diye alabilirsin ya da bir avm ye götürürsün dolaşmaya orda aaa şu çok güzelmiş bi denesene deyip pat diye alırsın. bu tür hediyelerle hem onu incitmemiş olursun hem senin için biraz daha rahat eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?