kaçarak uzaklaş o çocuktan.yoksa benim gibi çok pişman olur çok üzülürsünüz.ben o fakir çocukla evlendim.iyi bir işi var ama bakmam gereken anne baba ve 3 tane sorumsuz küstah kardeşi var. sürekli para istiyorlar.onlar gaza getirdi 20.000 kredi istedi bu yaz vercez zira düğün ve eşyalarımızı kendimiz aldık.onların akrabalarından gelen battaniyeleri dahi vermediler.beni isterken çok iyilerdi.meğer 2maaş olcaz bize bakar diye düşünmüşler.kocam babası telde arayıp para isteyince bile deişiyo bana karşı.geçen yaz kredi 20.000 vermedim diye dayak yedim eşimden onlarda oh çektiler karşımda.bırak fakirse sakın ama sakın acıma.kendine acıyan aile olsa çalışır fakir olmazdı.ilerde başına musallat olacak bela onlar.beni yadırgayan olabiir ben sadece uyarmak istedim gerisi size kalmış
ailesiyle görüşmüyoruz..hediye yoluna gitmek lazım galiba...başka fikri olan varsa paylaşabilir mi?
sakın derim ben canım. aynı şeyleri yaşadğm içn diyorum tecrübeyle sabit yani.
ilk başta cok kızar sakın der bi daha oolmasın der, senden nakit para almaz ama hesabı ödemene müsade eder başlarda...
sonra yavaş yavaş hesabı hep sen ödemeye başlarsın...
biraz zaman geçince bakarsın ki ondan hiç para çıkmıyo.
sonra para vermeye başlarsın, yine başta tepki..onada zamanla alışırsınız.
en sonunda herşeyini sen çekiyo olursun.
bi gün ayrılırsınız.
arkandan ; nasıl yedim enayiyi der
üni hayatım beleş geçti o zamanlar bi kızın sayesinde diye hayatı boyunca anlatabileceği güzel bi anı olursun
bi erkek bi kızdan para alabiliyosa o erkeğin gururundan onurundan şüphe ederim.sende paşa torunu değilsin neticede değil mi?ailene haksızlık etme bence.
yaşadıklarıma çok yakın anlatmışsın canım , 2008-2009 senelerinde başladı başlarda öyle oldu benim de evet, sonra da bana sen öğretmensin kredi çek 8000 TL sonra ben sana elime geçtikte 100er 200er lira öderim, bulamazsam sen ödersin artık demişti
sakın sakın yapma bunu , acıma, sağlığı sıhhati yerindeyse mutlaka bulur bi çaresini, üstelik tahsilli bi insan olucak benimki ilkokul mezunu cahilin tekiydi.
neden boşanmadınız ki yani boşanın demek istemedim de yaşadıklarınız zor geldi bana Allah yardım etsin
bizim durum orta halli sonuçta ona kıyafet alabilirim ...almasına alayım da ne bileyim gururu kırılmasın !
diyelimki gururu kırılmıyo ben bu sefer acaba yüzsüz mü der miyim
off çok zor bir durum.
birde belirttiğim gibi alışırsa bu duruma param için mi acaba seviyo filan düşüncelerine kapılırım
yok canııım çeker miyimmçektin mi peki krediyii
Bi arkadaşımın durumuna benziyor ne zaman paraya ihtiyacı olsa arardı kızı bir iki kez tamam 3 üde paya yüklü bi miktar istedi dolandırılmış falan derken engel olduk arkadaşa vermedi
annesi bir kere dükkan açmış dükkan batınca babası çalışmasına müsade etmiyor yani evde oturuyor şu an, eli ayağı tuttuğu halde çalışmıyor ,
babası ise fazla iş yapmayan bir dükkanda sadece gününü kurtarıyor ..tembeller galiba yaa... kafam karıştı oğlan da yarın öbürgün böyle olmasın..nasıl anlıycaz?
hem fakir hem tembel daha kötüofff
fakir insanla mutsuz olunacak diye bişey yok..sen onun içine bak..ne zenginler var cebinde akrep olan cimri...yada kişiliği oturmamış..nerden bileceksin belki okulunu bitirince iyi bir işi gücü geliri olacak... sakın fakir diye ayrılmayı düşünme... yardım meselesine gelince bence yapabilceğin çok bişey yok..dışarıda bişeyler yiyip içiyorsanız arada sen ödersin,kıyafet olarak hediye alabilirsin ama bu sefer o sana alamayınca mahçupta olabilir...kişiliği nasıl peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?