- 31 Ekim 2021
- 66
- 21
- 3
- 25
- Konu Sahibi Reyhan9089
-
Bunun benim sorumla bagi neKırmızı oda Rezzan vibe’ı aldım.
Aynı kafa.Bunun benim sorumla bagi ne
Gönül gözüm kapalı bilerek sana yaziliyorumArtik tanimadigim kişiler bile bakabiliyor. Nolu yardim edin.Kursta tanimadigim kişiler odaklaniyor yuzume. Ne oldu acaba. Anlaynlar soyleyebilir mi?
Şoyleki cok baktirdim baktirdiktan sonra artik gonul gozum falan mi acildiysa tanimadigim kisiler (herhalde fal yetenegi olanlar) kursta yuzume odaklaniyorlar. Heralde gizlice falima bakiyorlar.
Amaciniz ne yani alay etmek hosunuza mi gidiyoAynı kafa.
Saçmalamayın lütfen madem korkuyorsunuz bır daha bulasmazsinjz paranoyakca geldi bana kafayı takmissiniz fazlasıylaYemim ederim degil.Bir kac kisiye denk geldim bildiginiz yuzume odaklaniyorlar.Butun ozelime bakiyorlar
Mümkün değil öyle bir şey evet ruhani varlıklar vardır ancak yüce Rabbimiz onların ve bizim frekansımızı farklı birbirleriyle ilişki kuramayacak biçimde yaratmıştır. Bu tip işlere odaklanmayın. Zaten büyü vs yapanlara da lanet hadisi var.Yemim ederim degil.Bir kac kisiye denk geldim bildiginiz yuzume odaklaniyorlar.Butun ozelime bakiyorlar
Yüzünüzde butun ozelınız mı yazıyorYemim ederim degil.Bir kac kisiye denk geldim bildiginiz yuzume odaklaniyorlar.Butun ozelime bakiyorlar
Ciddiye alamıyorum kusura bakmayınAmaciniz ne yani alay etmek hosunuza mi gidiyo
Bir falcı bedavaya bakmaz bacım o kadar para veriyoruz yine bakmıyorlar hatta fjjfogYemim ederim degil.Bir kac kisiye denk geldim bildiginiz yuzume odaklaniyorlar.Butun ozelime bakiyorlar
Basta bir kisi odaklanmisti hatta baya bi neyse dedim belki oyledir bildiginiz 3 4 kisiyi yakaladim.Baya odaklaniyorlar.Bu yaşa geldim boyle bir yasamadim.Saçmalamayın lütfen madem korkuyorsunuz bır daha bulasmazsinjz paranoyakca geldi bana kafayı takmissiniz fazlasıyla
Ya hayir tanimadigim kişiler bakiyor bana soylemiyorlar zatenBir falcı bedavaya bakmaz bacım o kadar para veriyoruz yine bakmıyorlar hatta fjjfog
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?