Çok fal baktirana cin bulaşir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Reyhan9089

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2021
66
21
3
25
Artik tanimadigim kişiler bile bakabiliyor. Nolu yardim edin.Kursta tanimadigim kişiler odaklaniyor yuzume. Ne oldu acaba. Anlaynlar soyleyebilir mi?
Şoyleki cok baktirdim baktirdiktan sonra artik gonul gozum falan mi acildiysa tanimadigim kisiler (herhalde fal yetenegi olanlar) kursta yuzume odaklaniyorlar. Heralde gizlice falima bakiyorlar.

Gönül gözüm kapalı bilerek sana yaziliyorum

Yemim ederim degil.Bir kac kisiye denk geldim bildiginiz yuzume odaklaniyorlar.Butun ozelime bakiyorlar

Yemim ederim degil.Bir kac kisiye denk geldim bildiginiz yuzume odaklaniyorlar.Butun ozelime bakiyorlar
Saçmalamayın lütfen madem korkuyorsunuz bır daha bulasmazsinjz paranoyakca geldi bana kafayı takmissiniz fazlasıyla

Mümkün değil öyle bir şey evet ruhani varlıklar vardır ancak yüce Rabbimiz onların ve bizim frekansımızı farklı birbirleriyle ilişki kuramayacak biçimde yaratmıştır. Bu tip işlere odaklanmayın. Zaten büyü vs yapanlara da lanet hadisi var.

Saçmalamayın lütfen madem korkuyorsunuz bır daha bulasmazsinjz paranoyakca geldi bana kafayı takmissiniz fazlasıyla
Basta bir kisi odaklanmisti hatta baya bi neyse dedim belki oyledir bildiginiz 3 4 kisiyi yakaladim.Baya odaklaniyorlar.Bu yaşa geldim boyle bir yasamadim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…