- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.479
- 278
- Konu Sahibi Reyhan9089
-
Basta bir kisi odaklanmisti hatta baya bi neyse dedim belki oyledir bildiginiz 3 4 kisiyi yakaladim.Baya odaklaniyorlar.Bu yaşa geldim boyle bir yasamadim.
Destek alın çok ciddiyim bu normal değil her fal baktiran böyle olmuyor böyle düşünmüyor bende lisedeyken arkadaşlarımla gitmiştim bana sen baktirmayacaksan cik diye kovmustuYa hayir tanimadigim kişiler bakiyor bana soylemiyorlar zaten
Vay anasını senden gizli falın bakılıyor ha,hepsini mahkemeye ver benceBasta bir kisi odaklanmisti hatta baya bi neyse dedim belki oyledir bildiginiz 3 4 kisiyi yakaladim.Baya odaklaniyorlar.Bu yaşa geldim boyle bir yasamadim.
Milletin işi gücü yok sizin yüzünüze bakıp hayatınızı öğreniyor vay anasını yaa ne kadar guze özellik bende isterdim su falcınin adresini verimde gidemYa hayir tanimadigim kişiler bakiyor bana soylemiyorlar zaten
Bide gönlü gözü açılırmış baktirincaMilletin işi gücü yok sizin yüzünüze bakıp hayatınızı öğreniyor vay anasını yaa ne kadar guze özellik bende isterdim su falcınin adresini verimde gidem
Bakınca olmuyo muydu o yav?Bide gönlü gözü açılırmış baktirinca
Olayı cok yanlış anladı o bence
Bence deBide gönlü gözü açılırmış baktirinca
Olayı cok yanlış anladı o bence
He ya... dahası gönül gözü açık değilse zaten bakamazBakınca olmuyo muydu o yav?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?