Çok faydalı bir program...."Çocuk deyip geçmeyin"

evet babalarla dinlemek lazım
iki oğlum var ve pek ilgilenmez bütün yük bende
nasıl bulcam dünkü
programı pazar günü dinleyelim babamızla

google ' a burç fm yazıyoruz..
sayfa açılınca sol tarafta günlük arşiv var ister oradan isterse program arişivine tıklıyoruz.
sonra çocuk deyip geçmeyin programını seçiyoruz.daha sonra istediğimiz bölümü seçip dinliyoruz.
kolay gelsin.
umarım anlatabilmişimdir. (en son program 18 kasım )
dinledikten sonra yorumlarını bekliyorum.

kızlar bende dinlemek isterim banada yazın nasıl dinliyrcegimi

salı ve çaraşamba günleri burç fm de saat 11.10 civarı başlıyor.radyonuz yoksa inernetten de dinliyebilirsiniz.
eger o saatte dinleme imkanınız yoksa günlük arşivden veya program arşivinden de dinleyebilirsiniz.
dinledikten sonra yorumlarınızı bekliyorum.

teşekkürler canım bilgi için.. boş bi zamanımda mutlaka arşivden dinleyip paylaşıcam...

ben teşekkür ederim esas a.s.

eger program arşivine girerseniz orada OKUL EVDE BAŞLAR diye bir program da var.

o program da çok harika.:lepi:

ben 80.bölüme geldim.her bölümde farklı bir konu işliyor.

ama çocuk deyip geçmeyin daha çok soru cevap şeklinde hangisini begenirseniz.

ben ikisinide begendim.ama eşim en çok OKUL EVDE BAŞLAR programnı begendi.

tercih size kalmış.

Son düzenleme:
çocuk deyip geçmeyin programının 1.bölümünü de dinledim kesinlikle nefis bi program.. daha ilk programda beni şaşkınlığa düşüren bikaç şey öğrendim.. umarım bir çok insana ulaşır bu programa....

şuan okul evde başlar programını dinliyorum.. mest oldum resmen inşallah bütün bölümleri dinlicem...

begendiğine gereçekten çok sevindim. vereliniortak
ben de yakın zamanda tekrar baştan dinleyip not almayı düşünüyorum.aslında bu program için de bir konu açayım olmazsa değil mi,arada kaynamasın.

bugün dinledim.çook güzeldi yine.
arşivden de ilk programı dinliyorum şuan.
tüm arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum.

şuan dinliyorum...
çok güzel...

şu söz çok güzeldi,unutmamam lazım.

çocuğa bağırarak sorunları halletmeye çalışırsanız o da gün gelir size bağırır.sorunları bağırarak çözmeye çalışır.

ERGENLıK DÖNEMı

siz o zmana kadar ne ektiyseniz bu dönem ektiğinizi biçeçeğiniz dönemdir.

bu sözü de unutmamam lazım.

3 yaş kardeş edinme açısından çok yanlış bir dönemdir.çünkü 3 yaşındaki bir çocuk minik ergendir.birde kardeşi olursa kardeşi kabullenmez.kıskançlık çok olur.

önümüzdeki hafta bu konu hakkında uzun uzun konuşacakmış.eger merak ettiğiniz sorular olursa sorabiliyorsnuz.

haftaya salı günü 11.10 da kardeş kıskançlığı üzerinde bir program yapacakmış duyurulur.

dünkü programda çocuklarda yalan üzerine konuştu.
gerçekten de şimdiye kadar dinlediğim,okuduğum şeylerden çok farklıydı.
bu kadar farklı bir yorum beni çok etkiledi.
arşivden dinlemek isteyenler için kesinlikle tavsiye ederim.
ben bile takrar dinleyeceğim.

bugünkü programda çok güzel şuan hem dinliyorum hem de buraya yazıyorum.
bugün daha çok sorulara cevap veriyor.

netertua harikasın cnm..gerçekten ihtiyacım var bu konudaki her türlü desteğe..allah razı olsun arkadaşım benm..bu ara işlerimde çok yoğun ama fırsat bulup dinlemek gerek..daha doğrusu birsürü boşa zaman harcadığımız şeyden vazgeçip faydalı bilgilerle haşır neşir olmamız gerek..çok teşekkürler ediyorum cnm bnm..program arşivinin olması da çok iyi..zamana uydurmak çok zor ama kendi ayarladığın zamanda faydalanabilme olasılığı da artar öyle değilmi??tekrar tekrar teşekkürler bitnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…