Çok faydalı bir program...."Çocuk deyip geçmeyin"

bana negatif olduğumu söyleyen ilk insansın cnm..ama kesinlikle şu sözler üstüne haklısın..belki de hiç olmadığım gibiyim dünden beri..ilk kez bu derece aciz ve bu derece çaresiz hissettim kendimi bu yüzden sanırım..ama kesinlikle haklısın toplamalıyım kendimi..aksi taktirde nasıl daha kolay iyileştiririm bu yarayı çabalarım,yeni yaralar açmaktan öteye gidemeyecek..teşekkürler ediyorum kendime gelmeme yardımcı olduğun için kardeşim..:1hug:

ni demeeeekkkk her zamannnn guclubacismile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 :utangac: ..... mucuxxxxx opuyorumnanaktan

feride seni gördüm geldim :)

burdada paylaşım yapılıyo sanırım paylaşacağım bilgileri burayada eklerim artıkın.

feride seni gördüm geldim :)

burdada paylaşım yapılıyo sanırım paylaşacağım bilgileri burayada eklerim artıkın.

hoş geldin cnm.. yanlız burda çocuk deyip geçmeyin diye bir proğram var onun paylaşım sayfasıymış burası ben okul evde başlar ı dinliyorum onun sayfası ayrı artık oraya koyucam notlarımı .. sen hangi radyo proğramını dinliyosan ona göre diğer sayfanın linkini verim istersen .. yerimseniben

arkadaşlarımla adem güneş'in kitap setini almayı düşünüyoruz.
aranızda kitaplarını okuyan varmı??

özellikle çocuklarda mahremiyet eğitimi,çocuk eğitiminde doğru bilinen yanlışlar,annelik sanatı isimli kitapları çok merak ediyorum.

ben almistim bi kitabini `` Anababaların Korkulu Rüyası Çocuklara Yönelik Taciz`` cok güzel gercekten herkese tavsiye ederim

ben almistim bi kitabini `` Anababaların Korkulu Rüyası Çocuklara Yönelik Taciz`` cok güzel gercekten herkese tavsiye ederim

hımmm güzel,buna sevindim :lepi:

bende bu kitabı merak ediyordum,ama ismini unutmuştum.hatırlattığın için sağol vereliniortak

bende alayım en kısa zmanda.

bu programı dinledikten sonra ne gibi davranışlarınızı değiştiridiniz.

ilk ben söyliyeyim.mükafat konusu beni çok etkiledi.mükafatı yanlış kullandığımı farkettim.

mükafatla hediye arasındaki farkı anladım.

mesela karnenin hepsi 5 gelirse sana bisiklet alacağım ....yada bugün uslu durduğun için sana çikolata vereceğim vb....
sözleri artık kullanmıyorum.

artık hediye veriyorum yani karşılıksız ve içten...

cevaplarınızı bekliyorum

bugünkü programı sabırsızlıkla bekliyorum.

saat 11.10 da .

dinlemek isteyenlere duyurulur.

çocuğa birşeyler verebilmek için öncelikle çocukla aramızda bir güven, ve sevgi temeli olmalıymış.

gerçektende doğru.

frenkasını öğrenebilirmiyim

öncelikle merhaba.

her ile göre frekansı değişiyor.

goggle burç fm yazıp burç fm'in sitesini bulursanız oradan bilgi sahibi olabilirisniz.
ayrıca oradan online dinleyebilirsiniz..yada program arşivinden dinleyebilirsiniz.

sizi de aramıza bekliyoruz.

geçen haftanın konusu çocuklarda mahremiyet eğitimi idi.

çok farklı bilgiler öğrendim.tekrar dinlemeyi düşünüyorum.

bugün de biraz bahsetti.ama bugünün esas konusu çocuklarda şiddet ve saldırganlık.yarında aynı konuya devam edeceğini söyledi.

dinlemek isteyenlere duyurulur.

ben de dinlerim bu programı
herkesin haberinin olması güzel olmuş
kitapları da çok güzel
2 si var ben de
ibrahim canan'ın kitaplarını da tavsiye ederim.

ben de dinlerim bu programı
herkesin haberinin olması güzel olmuş
kitapları da çok güzel
2 si var ben de
ibrahim canan'ın kitaplarını da tavsiye ederim.

programı dinliyor olmanıza sevindim.

tavsiyeniz için teşekkürler.

Program tavsiyesi için tşkler...

rica ederim :asigim:

kısa da olsa paylaşımlarınızı bekleriz.

yarın saat 11.10 geçe başlayacak program.dinlemek isteyenlere duyurulur.

bense sabırsızlıkla bekliyorum :)

Back
X