Çok faydalı bir program...."Çocuk deyip geçmeyin"

çocuk deyip geçmeyin programından öğrendiğim şeylerden bazılarını kısa kısa sizlerle paylaşacağım.

*ceza ile çocuk terbiye olmaz.ceza ile adama olmuş bir çocuk yoktur.varsa da ruhu öldürülmüştür.

*çocuk yetiştirmenin ana dinamiklerinden biri de beklentisiz çocuk yetiştirmektir.

*anne babanın yapması gereken en önemli şeylerden biri de çocuğa kendini sevdirmesidir.

*haftada bir gün aile toplantısı yapılmaldır.bu ailenin en önemli unsuru olmalıdır.belli gün ve saatte yapılır.ertelenmemelidir.

bugünkü bölümde adem güneş beyefendi iletişimden bahsetti.yarın ki bölümün konusu da iletişim.

bu haftadan itibaren konu konu program yapılacakmış.buna çok sevindim çünkü arşivi dinlerken büyük kolaylık olacak.

bende burdaki arkadaşların tavsiyesiyle dinledim ve programları indirdim bencede sabiha pektunadan daha iyi

merhaba burç fm e girdim ama dinleyemiyorum nedense
merhaba aramıza hoşgeldin vereliniortak

burc fm e girdikten sonra ekranın sol tarafında program arşivi var.oradan çocuk deyip geçmeyin programını seçiyoruz.onu seçtikten sonra istediğiniz bölümü seçip dinle butonuna basıyoruz.

eger yine olmazsa bilgisayarınızda bazı programlar eksik olabilir.

ayrıca burc fm in iletişim bölümüne sorunuzu sorarsanız hemen cevap veriyorlar.

başka bir bölümü dinleyememiştim ben de sordum hemen sorunu giderdiler.hemde cvp yazdıktan 5 dk sonra.ben bile bu kdara kısa sürede sorunu çözmelerine inanamadım akannehir

bende dinliyorum ve çok faydalanıyorum bu programdan.hatta arşivini de dinliyorum tekrardan..
notlar alıyorum.

annelik sanatı kitabını aldım.çok farklı bir kitap biraz okudum,daha bitirmedim.bitirince görüşlerimi paylaşırım.

bugünkü programda yine iletişimden bahsetti.

''ses tonumuzla,beden dilimizle çocuğun kalbine hitap etmeliymişiz'' gerçektende doğru...

ayrıca ben dilini de çok dikatli kullanmalıymışız.halbuki biz ben dilini kullanmanın çok iyi bir şey olduğunu öğrenmiştik açev kurslarında...

sevgili karlichee teşekkür ederim bilgilerini bizlerle paylaştığın için,devamını dinleriz.

7 temmuzdaki bölüm babaların dinlemesi gereken bir programdı bence.çook begendim.eşimle birlikte dinlemeyi düşünüyorum tekrardan.

rica ederim.ben teşekkür ederim.

7 temmuz bölümünü bende tekrar dinliyeyim bari bu kadar övdünüz.

yarınki programı sabırsızlıkla bekliyorum.

program başlıyor,ben dinlemek için her işimi ayarladım.
bakalım bu hafta ne anlatacak.

Son düzenleme:
Bugünkü program da tekrar dinlenilmesi gereken programlaradan biriydi.

adem bey özellikle reklam öncesi bölümde çok güzel şeyler anlattı.

mesela sevgimizle bile şiddet uygulayabiliyormuşuz.gerçektende farkında olmadan ve istemeyerek de olsa baskı yaptığımı farketim.

inşallah bundan sonra daha çok dikkat edeceğim.

bu program farkındalığımı artırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…