benım bebegım henuz 2 aylık ama programı cok öven war merak ettım dınlıyım dedım. ama googla dan burc fm acılmıyor sayfa hata verıyor
şuan baktım.girilebiliyor siteye.
olmazsa siz de vakit buldukça arşivden dinlersiniz.
ben öyle yapmayı düşünüyorum.
tavsiye için teşekkürler .
bugünkü programı dinlemeye çalışacağım.
mutlaka dınleyecem
Adem Güneş " Çocuk deyip geçmeyin " programında benim okuduğum sayısını veremeyeceğim çocuk eğitimi üzerine batılı kaynaklardan farklı olarak, bize has- bizim kültürümüze özgü o kadar faydalı bilgiler veriyor ki doğru bildiklerimi sorgulamaya başladım.
CADIARZU
Özellikle çocuklar annenin yanında ne zamana kadar uyumalı soruma 2 yaşına kadar cevabını buldum.Batılı kaynaklara ne kadar ters olsa da!!! Beni en çok etkileyende annenin çocuklarına rahmet dağıtması gerektiğini vurgulamasıydı. Kayınvalidem sayesinde bunu gördüm.O çok güzel bir ana... Geçmişini bilmiyorum ama şimdi öyle.Geçmişinde çalışmaktan ve yaşadıklarından dolayı çok yıpranmış kendisi anlattıklarına göre.
Teşekkürü bir borç bilirim...
en kisa zamanda bende dinliycem internetten cunku tr ye radyolarini dinleyemiyorum radyodan...
tesekkurler
18 kasımdaki programı dinledim.notlar aldım.vakit buldukça yine paylaşırım.
--çocuklar ceza ile terbiye olmaz.vicdanı ile terbiye olunur.
--aileler haftada bir belirli gün ve saatte istişare toplantısı yapmalılar.bu aile olmanın temel dinamiklerindendir.
--çocuklara duyguda özgürlük verilmeli,davranışlarında kurallar.
--çocuklara çok oyuncak alarak onları mutlu edeceğinizi sanmayın.
--çok oyuncak çocuklarda dikkat dağınıklığına sebep olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?