Çok faydalı bir program...."Çocuk deyip geçmeyin"

15 kasım 2010 tarihli programda kurban bayramını çok güzel anlatıyor.bayram öncesi tekrar dinlemek lazım diye düşünüyorum.tavsiye ederim.

bugünkü programda da kurban konusunu anlattı.dinlemek isteyenlere duryurulur.
ayrıca anadolupedagojisi mail grubu var.katılmanızı öneririm.

dinleyen arkadaşlar neredesiniz?
nasıl gidiyor?
uygulayabiliyor musnuz?
ben uyguladığım şeylerden bayagı fayda gördüm.

arkadaşlar ben de dinliyorum radyodan.daha evvelde arşivden dinliyordum.ama yarım kalmıştı.şimdi de tek tek dinlemeye zamanım yok arşivden.bana kardeş kıskançlığından bahsettiği bölümler lazım.düzenli dinleyenler varsa aranızda bu konu arşivden nerelerde olabilir.yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar ben de dinliyorum radyodan.daha evvelde arşivden dinliyordum.ama yarım kalmıştı.şimdi de tek tek dinlemeye zamanım yok arşivden.bana kardeş kıskançlığından bahsettiği bölümler lazım.düzenli dinleyenler varsa aranızda bu konu arşivden nerelerde olabilir.yardımcı olursanız sevinirim

merhabalar.
21 ekim 2009 tarihli programda anlatıyor.
aslında bir çok programında anlattı ama diğerlrinin tarihlerini hatırlayamayacağım.ben arşivi tekrar dinliyorum.
eger bulursam yine yazarım inş.

çok teşekkür ederim.netertua arşivi tekrar dinliyormuşsun.kaç çocuğun var.dinlediklerinden uyguladıklarından verim aldıkların neler o açıdan soruyorum.benim biri 3 ü ekim ayında doldurmuş oğlum bi de 3.ayını bitirmiş kızım var.kardeş kıskançlığımız yok çok şükür(yani kardeşe yönelik) ama tavırlarımızda değişme oldu.asabilik,bağırma gibi. o da ona eskisi kadar zaman ayıramamamdan,enerjisini harcayamamasından kaynaklanıyor.hep birlikte oynadık ve oyun arkadaşını kaybetti.aslında sinirlenmesi normaldi ama benimde tahammül gücüm düşüktü.bu üç ay çok zor geçti.evimizin sekine halini pek koruyamadık.ama bebekte düzene girince azıcık iyileşiyoruz ggibiyinede radyodan aklımda kalanlarla çok zarar görmeden atlattığımızı düşünüyorum.ama yinede kırılan yerleri onarmak gerek o yüzden dinlemek istiyorum

ben de konuyu az önce gördüm hemen açtım programların ikisini de. çocuklar hep ilgi alanımda olduğundan çocuk deyince hemen dikkat kesiliyorum :53: inşallah beklediğim gibidir programlar. çocuk deyip geçmeyin'i biraz dinledim ve beğendim şimdi de okul evde başlar'ı dinliyorum bakalım. konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim :16: bu tür paylaşımlar çok çok çok faydalı oluyor. bu portalı da bu yüzden seviyorum zaten :32: :46:

ben de vakit buldukça dinliyorum.zaten biz adem güneşin kitap setini de aldık.yanlış bildiğimiz ne kadar çok şey varmış.adam herşeye çok farklı açılardan bakıyor

Bekarken annemle dinlerdik :) Evliyim şimdi, eşime de bahsettim bu prog.dan, çocuk planladığımız zaman sırasıyla dinleme kararı aldık inşallah... İnsanın çocuklara bakışını değiştiriyor çok farklı bakış açısı kazandırıyor birçok konuda. Ve sanki daha da güzelleşiyor çocuk yetiştirmek. Teşekkürler Adem Güneş :)

ben de konuyu az önce gördüm hemen açtım programların ikisini de. çocuklar hep ilgi alanımda olduğundan çocuk deyince hemen dikkat kesiliyorum :53: inşallah beklediğim gibidir programlar. çocuk deyip geçmeyin'i biraz dinledim ve beğendim şimdi de okul evde başlar'ı dinliyorum bakalım. konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim :16: bu tür paylaşımlar çok çok çok faydalı oluyor. bu portalı da bu yüzden seviyorum zaten :32: :46:

rica ederim arkadaşım.
konuyu ilk açtığımda her iki programı da dinliyordum.ve adem güneşi yeni tanımıştım.ama okul evde başları epeydri dinliyordum.
adem güneşi dinledikçe diğer programdaki özellikle ÖDÜL ve CEZA nın ne kadar yanlış olduğunu anladım.
bence sadece adem güneşi dinleyin.

okul evde başlar prgramını tavsiye ettiğim mesajımı da silemiyorum artık.

sizden ricam sadece adem güneşi dinleyin.

çok teşekkür ederim.netertua arşivi tekrar dinliyormuşsun.kaç çocuğun var.dinlediklerinden uyguladıklarından verim aldıkların neler o açıdan soruyorum.benim biri 3 ü ekim ayında doldurmuş oğlum bi de 3.ayını bitirmiş kızım var.kardeş kıskançlığımız yok çok şükür(yani kardeşe yönelik) ama tavırlarımızda değişme oldu.asabilik,bağırma gibi. o da ona eskisi kadar zaman ayıramamamdan,enerjisini harcayamamasından kaynaklanıyor.hep birlikte oynadık ve oyun arkadaşını kaybetti.aslında sinirlenmesi normaldi ama benimde tahammül gücüm düşüktü.bu üç ay çok zor geçti.evimizin sekine halini pek koruyamadık.ama bebekte düzene girince azıcık iyileşiyoruz ggibiyinede radyodan aklımda kalanlarla çok zarar görmeden atlattığımızı düşünüyorum.ama yinede kırılan yerleri onarmak gerek o yüzden dinlemek istiyorum

mesajınız bugün gördüm kusura bakmayın.bir sürü şey yazmıştım az önce ama kızım(11 aylık) tek hareketle sildi :((
müsait zmanda yazarım.

muhteşem bi program keşke daha önce duysaymışım ben 2 aydır dinliyorum vakit oldukçada internetten geçmiş programları dinliyorum meğer neler neler varmış Adem Güneş'ten öğrenmemiz gereken keşke daha önce okusaymışım bu yazıyı 3 yaşında bii oğlum var ceza ve ödülle öğretmişim bi çok şeyi ve ne kadar yanlış yapmışım inanamadım artık telafi etmeye çalışıyorum...

bu programı dinlemeyenler,haberi olmayanlar için tekrar tavsiye etmek istiyorum.

çarşamba günleri sadece ergenlere yönelik oluyor bilginize.

Ben iki yıldır dinliyorum.. Kitaplarını okudum Adem Güneşin.. Ve çok şey öğrendim.. Bildiğimi sandığım bir çok şey yanlışmış...

bende adem gunes ın kıtaplarından bırkac tanesnı aldım daha ılk kıtabını okumaya basladım ama hayal kırklıgına ugradımmm bıraktım dıgerlerınıde okumak gelmıyor ıcımdee tamam guzel yazmıs ama calısan anne ve cocuk hakkında cok gaddar dusnmuss sureklı okurken kendımı suclu hıssettımm. yanı en basıt ornek cocuga 4 yasına kdr anne sevgısı sart calısmamak lazım hersey guzel hos tamam bende ısterdım dogrusuda bu ama suzamanda calısmak benm ıcın dogru olan. bunaa tam olark bır esnek dusunce vermemmıs gıbı geldı... yanı her okudgm satrda kendımı suclu hıssettım soncta ben calısmak zorndayım şartlar boyle...

dusuncellerımı paylaşmak ıstedım.

Back
X