Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben de dinliyorum radyodan.daha evvelde arşivden dinliyordum.ama yarım kalmıştı.şimdi de tek tek dinlemeye zamanım yok arşivden.bana kardeş kıskançlığından bahsettiği bölümler lazım.düzenli dinleyenler varsa aranızda bu konu arşivden nerelerde olabilir.yardımcı olursanız sevinirim
ben de konuyu az önce gördüm hemen açtım programların ikisini de. çocuklar hep ilgi alanımda olduğundan çocuk deyince hemen dikkat kesiliyoruminşallah beklediğim gibidir programlar. çocuk deyip geçmeyin'i biraz dinledim ve beğendim şimdi de okul evde başlar'ı dinliyorum bakalım. konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim
bu tür paylaşımlar çok çok çok faydalı oluyor. bu portalı da bu yüzden seviyorum zaten
![]()
![]()
cok teşekkur ederım şuan dınlıyorum...
çok teşekkür ederim.netertua arşivi tekrar dinliyormuşsun.kaç çocuğun var.dinlediklerinden uyguladıklarından verim aldıkların neler o açıdan soruyorum.benim biri 3 ü ekim ayında doldurmuş oğlum bi de 3.ayını bitirmiş kızım var.kardeş kıskançlığımız yok çok şükür(yani kardeşe yönelik) ama tavırlarımızda değişme oldu.asabilik,bağırma gibi. o da ona eskisi kadar zaman ayıramamamdan,enerjisini harcayamamasından kaynaklanıyor.hep birlikte oynadık ve oyun arkadaşını kaybetti.aslında sinirlenmesi normaldi ama benimde tahammül gücüm düşüktü.bu üç ay çok zor geçti.evimizin sekine halini pek koruyamadık.ama bebekte düzene girince azıcık iyileşiyoruz ggibiyinede radyodan aklımda kalanlarla çok zarar görmeden atlattığımızı düşünüyorum.ama yinede kırılan yerleri onarmak gerek o yüzden dinlemek istiyorum