- 4 Ağustos 2017
- 482
- 74
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
-
Saflıktan öte derken ??? Açık yazar mısınız?
Ben diyorum ki Saflıktan nasıl kurtulur um siz saf olmayarak cok iyi acıkladınız siz de uyanıktan ötesiniz anlaşılanSaflıktan öte derken ??? Açık yazar mısınız?
Mesala birisi bana kötülük yaptı aradan zaman gecti Özür diledi ben sonsuz güveniyorum Hayır diyemiyorum , diğer konuyu baştan sona okursanız anlarsınız neden anlamadınız ki
Kadın lar yaşlı değil orta yaşlı kızları 30 takip etmesine n amacı ben biriyle mi görüşüyoruz diyim laf çıkarmakBakın, ben -boşansın, boşanmasın-kadınların bu toplumda neler nelerle karşılaştığını biliyorum. Ve çok üzülüyorum. Ama bir grup yaşlı kadının adım adım sizi izlemesi, çarşı pazara peşimizden gelmesi, kulaklarını duvara dayayıp ev dinlemesi, evinize casus gibi birilerini göndermeleri, durup dururken yüzünüze "dulsun, dulsun" demeleri değişik bir durum. Hani deseniz "Erkekler asıldı, kadınlar benle arkadaşlık yapmak istemedi, laf arasında iğnelediler, kocaları ile aynı ortamda bulunmamı istemediler", tamam derim hepsi mümkün ve anlaşılır.
Ama bu benim şahsi izlenimim. Siz güzel ifade etmişken ben anlayamamış da olabilirim. Nitekim herkes anlamış sizi diğer konunuzda.
Bu konunuza gelince herkese hak ettiği gibi davranma kararını alın içinizde. Bir kez Hayır derseniz gerisi gelir.
Maalesef ben bunları yaşıyorumBakın, ben -boşansın, boşanmasın-kadınların bu toplumda neler nelerle karşılaştığını biliyorum. Ve çok üzülüyorum. Ama bir grup yaşlı kadının adım adım sizi izlemesi, çarşı pazara peşinizden gelmesi, kulaklarını duvara dayayıp ev dinlemesi, evinize casus gibi birilerini göndermeleri, durup dururken yüzünüze "dulsun, dulsun" demeleri değişik bir durum sanki. Hani deseniz "Erkekler asıldı, kadınlar benle arkadaşlık yapmak istemedi, laf arasında iğnelediler, kocaları ile aynı ortamda bulunmamı istemediler", tamam derim hepsi mümkün ve anlaşılır.
Ama bu benim şahsi izlenimim. Siz güzel ifade etmişken ben anlayamamış da olabilirim. Nitekim herkes anlamış sizi diğer konunuzda.
Bu konunuza gelince herkese hak ettiği gibi davranma kararını alın içinizde. Bir kez Hayır derseniz gerisi gelir.
Mesala birisi bana kötülük yaptı aradan zaman gecti Özür diledi ben sonsuz güveniyorum Hayır diyemiyorum , diğer konuyu baştan sona okursanız anlarsınız neden anlamadınız ki
Nasıl kültür kitabıKendini geliştir. Herkes herkesi kendi gibi sanar. Herkesin farklı olduğunu anlayabilmek ve kabullenmek marifet. Kültür kitapları oku mesela, dünyayı takip et, biraz ufkunu aç.
Kelin ilacı olsa keşke bulsamİşte o benim çözüm bulursan yaz bana burada başka konuyu okuyor olacagim.
Evet cok doğru duymuştum bu sözüSizin sorununuz muhtemelen saflıktan ayrı bir şey; "Hayır diyememe" durumu.
Hayır demeyi öğrenin, tüm hayatınız kökten değişir, sadece bu: HAYIR
Bir de Lincoln'ün sözüydü sanırım, siz de bunu yazın bir kenara:
"Düşmanlarınızı affedin, ancak isimlerini asla unutmayın."
Affedin, özürleri kabul edin ama asla aynı kişiye ayn derece güvenmeyin.
Anam bu o konuyu açan mı?Bakın, ben -boşansın, boşanmasın-kadınların bu toplumda neler nelerle karşılaştığını biliyorum. Ve çok üzülüyorum. Ama bir grup yaşlı kadının adım adım sizi izlemesi, çarşı pazara peşinizden gelmesi, kulaklarını duvara dayayıp ev dinlemesi, evinize casus gibi birilerini göndermeleri, durup dururken yüzünüze "dulsun, dulsun" demeleri değişik bir durum sanki. Hani deseniz "Erkekler asıldı, kadınlar benle arkadaşlık yapmak istemedi, laf arasında iğnelediler, kocaları ile aynı ortamda bulunmamı istemediler", tamam derim hepsi mümkün ve anlaşılır.
Ben samimiyet le söylüyorum patavatsız değilim saf görünen uyanokyardan değilimBen böyle çok safım insanlara güvenirim içim dışım bir oyuncu değilim bu yüzden çok darbeler aldım ama hala saflığımı muhafaza ediyorum söylemlerine kusura bakmayın pek inanamıyorum. Darbe yediğiniz insanı hemen affediyorsanız onunla ilişkiyi kesip atmaya cesaret edemediğiniz içindir. Saflık dediğiniz genelde düşünce tembelliğidir. İçim dışım bi de patavatsızlık ve mütecavizlik olabilir. Kusura bakmayın sizin üzerinizden yazdım bunları ama sabah programlarına çıkan bütün türkler aynı şeyleri söylüyor ve alttan alta kendini övüyor.! Siz samimiyetle söylüyorsanız da sorry
Yani insana bir şeyler katacak kaliteli kitaplar. Öyle boş aşk romanı filan değil de, kültür artıracak şeyler. Hem Türk hem dünya yazarlarından mutlaka okunması gereken kitaplar oluyor, netten de bakabilirsin. İnsanı geliştiriyor kitap okumak.Nasıl kültür kitabı
Evet ne olduAnam bu o konuyu açan mı?
Cok tesekkur ederimYani insana bir şeyler katacak kaliteli kitaplar. Öyle boş aşk romanı filan değil de, kültür artıracak şeyler. Hem Türk hem dünya yazarlarından mutlaka okunması gereken kitaplar oluyor, netten de bakabilirsin. İnsanı geliştiriyor kitap okumak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?