Biliyorum , Çoğunuz saçınızın dökülmesinden şikayetçisiniz ama ben artık saçlarımın dökülmesini istiyorum . Saçlarım dalgalı olduğu için düzleştirirken zorlanıyorum . Ara makas attırmıştım 3-4 Hafta sonra Diplerden küçük saçlar çıktı ve daha çok kabardı .. Saçlarımı azaltabilcek bildiğiniz bir öneriniz varmı ? :26: :26:

maşallah valla 2 sene öncesine kadar benmde saçlarım sennki gibiydi toka tutmazdı gür ve kalın telliydi bende ara makas fln yaptırıyodum çok sinir oluyodum ama inan şimdi o saçlarımı çok arıyorum gerçekten.o gür toka tutmayan saçlarımı.kıymetini bil canım gerçekten keşke öyle hacimli olsa tekrar.katlı kestirebilirsin bu gerçekten işe yarıyor bide katlı kestirceksen çok tepeden kesmesinler çünkü gür ve dalgalı olunca hoop tepeye kabarıyo
 maşallah valla 2 sene öncesine kadar benmde saçlarım sennki gibiydi toka tutmazdı gür ve kalın telliydi bende ara makas fln yaptırıyodum çok sinir oluyodum ama inan şimdi o saçlarımı çok arıyorum gerçekten.o gür toka tutmayan saçlarımı.kıymetini bil canım gerçekten keşke öyle hacimli olsa tekrar.katlı kestirebilirsin bu gerçekten işe yarıyor bide katlı kestirceksen çok tepeden kesmesinler çünkü gür ve dalgalı olunca hoop tepeye kabarıyo 

Annem ara makastan dedi ondan öyle dedim bende
 Annem ara makastan dedi ondan öyle dedim bende 

ben bilemedim..
  ben bilemedim..