Lekeler, Çiller Çok fazla sivilce izim var yardım edin :((((

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Beyzang

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
4
0
1
28
Kızlar merhaba, benim yaklaşık 5 yıldır sivilce izlerimle derdim var. Aslında bunlara en büyük sebebiyet benim. Sürekli tırnaklarımla sıkıyorum böyle gördüğüm an oynayasım falan geliyor kendime engel olamıyorum. Birde benim cildim çok hassas oluyor sonra mayın tarlası her yerim kırmızı kahverengi izlerle dolu bi türlü geçmiyor kafama çok takıyorum ne olur bildiğiniz bir şey varsa yardım edin. ( Oynamayın demeyin çünkü kesinlikle kendime engel olamıyorum :(((( )

image.webp Bu da görmeniz için fotoğraf ne olur yardım edin :(

Oynamayın dicem kusurabakmayin.
Tirnaklarimizin arasinda milyontane mikrop var.
Cildinde lekeden ziyade cukurlar kalir zamanla.
Ve carede bulamazsin!

Önce lutfen bir dr gidin üsenmeyin
Sivilce kesinlikle cigerlerden icten gelen bisi

Önce icten tedavini olmalisin.
Sonra sabun,jel,tonik vs gibi seylerle care bulursun.

Boyle yuzuyle oynayan, elleyen 3arkadasimin yuzu delik desik
Ve caresi yok

Yuzlerini soydurdular,lazere gitti biri yinede tamamen gecmiyo.

Kullandığım ürünü tavsiye edebilirim. Bir güzellik uzmanı tavsiye etmişti. Çinko içerikli krem, sivilceli ciltlere uygun. Ben bazı dönemler sivilce çıktığı zaman kullanıyorum. İstersen tavsiye eden güzellik uzmanı ile görüştürebilirim.

Bende size kesin sonuç alacağınız bir kaç ürün tavsiye edeceğim.çok yardımcı olacak bana ulaşırsanız bilgi verebilirim sevgiler ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de yüzüm aşağı yukarı aynı, senin gibi. Bende çok fazla oynuyorum sivilcelerimle :( Garnier'in Serisini kullanıyorum, çoğalma olmadı hiç - kuruttu hatta ama lekeler malesef gitmiyor.

Kızlar merhaba, benim yaklaşık 5 yıldır sivilce izlerimle derdim var. Aslında bunlara en büyük sebebiyet benim. Sürekli tırnaklarımla sıkıyorum böyle gördüğüm an oynayasım falan geliyor kendime engel olamıyorum. Birde benim cildim çok hassas oluyor sonra mayın tarlası her yerim kırmızı kahverengi izlerle dolu bi türlü geçmiyor kafama çok takıyorum ne olur bildiğiniz bir şey varsa yardım edin. ( Oynamayın demeyin çünkü kesinlikle kendime engel olamıyorum :KK43:((( )
Canım şimdi soyliceklerimi kesinlikle reklam olarak algilamani istemiyorum ilk önce onu belirtelim sadece sana isim gereği sattigim ve kullandığım urunden bahsedeyim LR kozmetikte sivilcelere karşı çok etkili ikili set mevcut fiyat sorunun varmı bilmiyorum ama sonuç garanti düzenli kullanıma daha ilk haftadan sonuç veriyor benim kardeşim kullandı ve aşırı bir sivilce problemi vardı şuan yok bendede olmamasına rağmen bende ürünleri kullanıyorum cilde çok iyi geliyor ve tekrardan oluşumu önlüyor sırf bitkisel olduğu için ürünler bi yan etkiside yok daha fazla bilgi almak istersen mesajını bekliyorum

Kullandığım ürünü tavsiye edebilirim. Bir güzellik uzmanı tavsiye etmişti. Çinko içerikli krem, sivilceli ciltlere uygun. Ben bazı dönemler sivilce çıktığı zaman kullanıyorum. İstersen tavsiye eden güzellik uzmanı ile görüştürebilirim.
Kusura bakmayın biraz geç olacak ama pek ilgilenemedim. Kullandığınız ürün lekeler için mi ya da sivilceler için mi eğer ikisi içinse ve gerçekten işe yarıyorsa dileyin benden ne dilerseniz gerçekten yüzümden utanıyorum yaşamışlığınız varsa beni anlıyordursunuz

Canım şimdi soyliceklerimi kesinlikle reklam olarak algilamani istemiyorum ilk önce onu belirtelim sadece sana isim gereği sattigim ve kullandığım urunden bahsedeyim LR kozmetikte sivilcelere karşı çok etkili ikili set mevcut fiyat sorunun varmı bilmiyorum ama sonuç garanti düzenli kullanıma daha ilk haftadan sonuç veriyor benim kardeşim kullandı ve aşırı bir sivilce problemi vardı şuan yok bendede olmamasına rağmen bende ürünleri kullanıyorum cilde çok iyi geliyor ve tekrardan oluşumu önlüyor sırf bitkisel olduğu için ürünler bi yan etkiside yok daha fazla bilgi almak istersen mesajını bekliyorum
Ya ben aslında LR satıcısıyla iletişime geçtim o bana önce isterseniz doktorunuzun verdiği ilaçla sivilceleriniz kurusun sonra lekeler için tekrar görüşürüz dedi. Siz bana bi kaç fotoğraf gönderirseniz bunun gibi durumlarla ilgili ve kullanmam gereken ürünler ile ilgili çok daha iyi olur

Back
X