- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
birine bir haksızlık yaptığında mutlaka acısının çıkacağına inanırım.daha önceki konularımda yazmıştım.biriyle sözlendim.ama ısınamadım.zamanla severim diye düşünürken daha da soğudum.
biraz önce geliyorum dışardan.onunla görüştüm.davranışlarımdan anladı bazı şeyleri.ona açık açık söyledim sonra da sana aşık değilim.insan olarak çok iyisin ama sevemiyorum dedim.çok mu kaba davrandım bilmiyorum.sürekli nedenini soruyordu bana ben de söyledim.
o da bana " umarım karşına aşık olduğun biri çıkar o da seni bu şekilde yarı yolda bırakır" dedi..şok oldum.sonra da yüzüğü çıkardı verdi.
ilerde aynısını da ben yaşadım artık dediği gibi
arkadaşlar neden sevemiyorum sorusuna gelince daha önceki konularımda bahsetmiştim ama okumayanlar için tekrar yazayım.kendini geliştirmiş biri değil.bazen konuşurken çok kabalaşıyor benimle abi diye konuşur laf arasında.çok çok özür dilerim ben de köylüyüm ama o üzerinden bazı şeyleri atamamış bunu söylerken bile üzülüyorum ama ALLAH rızası için köylüleri aşağılıyor diye düşünmeyin.bilakis ben de köylüyüm köy hayatını da çok severim.giyim tarzı da çok klasik.genel kültürü çok zayıf.onu öpmek istemiyorum.içim hiç ısınmıyor
Hakkaten oyle birsey mi var acava basi a felen olumsuzluklar vs bundan mi kaynaklıPsikolojide kendini doğrulayan kehanet diye bir kavram var. Kişi bir şeye o kadar inanır ki, artık o şey başına gelmese bile resmen zorla getirtmiş olur.
Ben o adamın bedduasına değil bu fenomene bağlıyorum sizin olayı.
Sevmiyorsanız da zorlamayın, allah allah. Olmuyorsa olmuyordur.
çok haklısınız.sıcağı sıcağına geldim yazdım burayaEski sözlünüz için üzüldüm. Keşke sevmediğiniz biriyle sözlenmeseydiniz. Zamanla da sevmeme ihtimaliniz vardı ve risk aldınız. Birini çok kırmayı göze aldınız. Baştan sevseniz ve sonra sevginiz bitse neyse. Ama hiç sevmemişsiniz. Şimdi derdiniz birini kırmış olmanız değil de size beddua etmiş olması mı? Hala kendinizi düşünüyorsunuz. Bu çok bencilce değil mi? Yaptığınız şeyin aynısı sizin başınıza gelecek diye korkuyorsunuz. Tamam, işler böyle olsun istememişsinizdir. Ama burada mağdur olan siz değilsiniz, eski sözlünüz.
Evet böyle bir kavram var, günlük hayatta karşımıza sık sık çıkıyor.Hakkaten oyle birsey mi var acava basi a felen olumsuzluklar vs bundan mi kaynaklı
çok haklısınız.sıcağı sıcağına geldim yazdım burayainanın onu üzmüş olmak beni mahvediyor.şu an yazıyorum hatta whatsaptanmerak ediyorum.üzülsün istemiyorum ooff of ne yapsam çok akılsızım çok
Acısı falan cıkmsz. Bedduası kendıne gdöner. Evlilikten bir gun once bıle ''hiç sebeb olmadan, sırf ısınamadıgın '' ıcın nişanınbozma hakkın var. Bu hak sana verılmıs. vıcdanun rahatsa dert etme bedduasınıbirine bir haksızlık yaptığında mutlaka acısının çıkacağına inanırım.daha önceki konularımda yazmıştım.biriyle sözlendim.ama ısınamadım.zamanla severim diye düşünürken daha da soğudum.
biraz önce geliyorum dışardan.onunla görüştüm.davranışlarımdan anladı bazı şeyleri.ona açık açık söyledim sonra da sana aşık değilim.insan olarak çok iyisin ama sevemiyorum dedim.çok mu kaba davrandım bilmiyorum.sürekli nedenini soruyordu bana ben de söyledim.
o da bana " umarım karşına aşık olduğun biri çıkar o da seni bu şekilde yarı yolda bırakır" dedi..şok oldum.sonra da yüzüğü çıkardı verdi.
ilerde aynısını da ben yaşadım artık dediği gibi
arkadaşlar neden sevemiyorum sorusuna gelince daha önceki konularımda bahsetmiştim ama okumayanlar için tekrar yazayım.kendini geliştirmiş biri değil.bazen konuşurken çok kabalaşıyor benimle abi diye konuşur laf arasında.çok çok özür dilerim ben de köylüyüm ama o üzerinden bazı şeyleri atamamış bunu söylerken bile üzülüyorum ama ALLAH rızası için köylüleri aşağılıyor diye düşünmeyin.bilakis ben de köylüyüm köy hayatını da çok severim.giyim tarzı da çok klasik.genel kültürü çok zayıf.onu öpmek istemiyorum.içim hiç ısınmıyor
inşallah canım inşallah çok isterim mutlu olmasınıAyrılarak hata yaptığınızı düşünmüyorum. Sevmediğiniz adamla evlenecek haliniz yoktu. Hatanız sevmeden sözlenmeniz olmuş. Herkesin hataları oluyor. Önemli olan bunlardan ders çıkarıp ileride tekrarlamamak.
Şu an olay çok taze, ileride yeni biriyle tanışıp sevince unutur muhtemelen. Her şerde bir hayır vardır. Bu sayede çok mutlu olacağı biriyle tanışacak belki. Belki ileride iyi ki ayrılmış diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?