- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 187.997
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
Buraya bir kadın gelse sözlendik beni sevmiyormuş ayrıldı benden dese, hepimiz sözlenene kadar aklı nerdeymiş deriz bence dimi.İyi de bunun niye bedduası olsun ki?
Sevmediğin adamla evlensen sana dua mı edecekti?
Teşekkür etmeli sana, kim ister kendisini sevmeyen bir kadınla ömür geçirmek?
Tutmaz o beddua
Yok be bibi,ben böyle düşünmüyorum.Buraya bir kadın gelse sözlendik beni sevmiyormuş ayrıldı benden dese, hepimiz sözlenene kadar aklı nerdeymiş deriz bence dimi.
Konu sahibide aynısını yapmış sevmediği biriyle insan neden sözlenip ümit verir
Yok be bibi,ben böyle düşünmüyorum.
Sözlenmek karşındakini tanımak için var sonuçta.
Sözlenmiş tanımış olmamış.
O zaman seviyormuş işte, tanıyınca daha derinden sevmemiş.
Adam kürdanla dişlerini karıştırıp gömlek cebine atıyormuş. Sonra da sarı sarı dişlerini konu sahibine gösteriyormuş. Bir de dişlerini fırçalamıyormuş.
Yani ben de bunu gördüğüm anda soğurdum mesela.
tek söylemek istediğim şu ileride eğer ki bir sözlünüz, nişanlınız koca adayınız (her neyse ) olursa sakın ha sakın değiştirrim die düşünmeyin bari , çünkü ilk level '' zamanla severim'' kelimesi ikinci level '' değişir, değiştirrim '' levelidir bana göre, saygılar efenimbirine bir haksızlık yaptığında mutlaka acısının çıkacağına inanırım.daha önceki konularımda yazmıştım.biriyle sözlendim.ama ısınamadım.zamanla severim diye düşünürken daha da soğudum.
biraz önce geliyorum dışardan.onunla görüştüm.davranışlarımdan anladı bazı şeyleri.ona açık açık söyledim sonra da sana aşık değilim.insan olarak çok iyisin ama sevemiyorum dedim.çok mu kaba davrandım bilmiyorum.sürekli nedenini soruyordu bana ben de söyledim.
o da bana " umarım karşına aşık olduğun biri çıkar o da seni bu şekilde yarı yolda bırakır" dedi..şok oldum.sonra da yüzüğü çıkardı verdi.
ilerde aynısını da ben yaşadım artık dediği gibi
arkadaşlar neden sevemiyorum sorusuna gelince daha önceki konularımda bahsetmiştim ama okumayanlar için tekrar yazayım.kendini geliştirmiş biri değil.bazen konuşurken çok kabalaşıyor benimle abi diye konuşur laf arasında.çok çok özür dilerim ben de köylüyüm ama o üzerinden bazı şeyleri atamamış bunu söylerken bile üzülüyorum ama ALLAH rızası için köylüleri aşağılıyor diye düşünmeyin.bilakis ben de köylüyüm köy hayatını da çok severim.giyim tarzı da çok klasik.genel kültürü çok zayıf.onu öpmek istemiyorum.içim hiç ısınmıyor
birine bir haksızlık yaptığında mutlaka acısının çıkacağına inanırım.daha önceki konularımda yazmıştım.biriyle sözlendim.ama ısınamadım.zamanla severim diye düşünürken daha da soğudum.
biraz önce geliyorum dışardan.onunla görüştüm.davranışlarımdan anladı bazı şeyleri.ona açık açık söyledim sonra da sana aşık değilim.insan olarak çok iyisin ama sevemiyorum dedim.çok mu kaba davrandım bilmiyorum.sürekli nedenini soruyordu bana ben de söyledim.
o da bana " umarım karşına aşık olduğun biri çıkar o da seni bu şekilde yarı yolda bırakır" dedi..şok oldum.sonra da yüzüğü çıkardı verdi.
arkadaşlar neden sevemiyorum sorusuna gelince daha önceki konularımda bahsetmiştim ama okumayanlar için tekrar yazayım.kendini geliştirmiş biri değil.bazen konuşurken çok kabalaşıyor benimle abi diye konuşur laf arasında.çok çok özür dilerim ben de köylüyüm ama o üzerinden bazı şeyleri atamamış bunu söylerken bile üzülüyorum ama ALLAH rızası için köylüleri aşağılıyor diye düşünmeyin.bilakis ben de köylüyüm köy hayatını da çok severim.giyim tarzı da çok klasik.genel kültürü çok zayıf.onu öpmek istemiyorum.içim hiç ısınmıyor
Keşke baştan ümit vermeseydin.Ama gerçeği soylemissin.için isinmiyorsa en dogru karar ayrilmak.bedduaya gelince bence takma durust olmussun.yerini bulmaz.birine bir haksızlık yaptığında mutlaka acısının çıkacağına inanırım.daha önceki konularımda yazmıştım.biriyle sözlendim.ama ısınamadım.zamanla severim diye düşünürken daha da soğudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?