Çok fesatım .!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
selam kızlar içimde acayip bir fesatlık duygusu var arada geliyor ve engel olamıyorum,
normalde herkesin başına gelen şeyler için memnun olurum ama ben memnun dahi olsam ne yaparsam yapayım başıma kötü şeyler geldiğinden dolayı artık ben de insanlara fesatlıkla yaklaşıyorum sanırım ne düşünürsem düşüneyim içimde bi şeytan dolaşıyor
:1no2:
mesela: birisi nişanlanmış, ben de yıllardır evde kalmışların başını çeken bir bayan olduğumdan dolayı ve her erkek benden şiddetle kaçtığı için ((beni tanıyınca)) sonrasında yine yanlız kalıyorum ve bu yüzden en sevdiğim hep mutlu olmasını istediğim kız arkadaşlarım bile nişanlansa önce çok mutlu oluyorum kendi başıma gelmiş gibi seviniyorum sonra içimi başlıyor kemirmeye, ve gözümden bile okunacak halde kıskanıyorum. düşünüyorum o kız ne iyi bir kız hep iyi şeyler gelsin isterdim başına, beni de çok sever hep birbirimize iyi davranırız nişanlanması esnasında da hep olumlu telkin etmişimdir ama gel gör ki kız nişanlanıo bende fesatlık başlıyor, yani normal olduğunu sanmıyorum
kötükedihüso
biraz fesatım sanırım ama nasıl yenebilirim memnun da değilim bundan.
sizlerin için de de bastırılmış duygular var mı mesela siz de bastırmaya çalışıyor musunuz bunları ben yapamıyorum kolay olmuyor.
:çok üzgünüm:

farkında olmanız güzel.
en kısa zamanda bir psikoloğa gitmelisiniz. en büyük zararı kendinize veriyorsunuz çünkü...

bence bu fesatlık değilde,senin yaşamak istediklerini başkaları yaşadğı için üzülüyorsun
neden ben evlenemiyorum gibi,ben böyle anladımfisfisfis
ama canım herkesin kısmeti farklı,elbet birgün seninde kısmetin açılır
başkalarının mutluluğuna üzülme derimyerimseniben

özeleştirinizi yapabiliyor olmanız bile nefis bişey ! fesatlık hasetlikten kırılan insanlar var da kendilerini melake sanıyorlar... ben şahsen taktir ettim sizi.. a.s.

Evet farkındalığınız bile size olumluluk veriyor.Fakat siz fesatlığı seviyorsunuz gibi geldi bana.....................................

kendinin ne olduğunu bilmek hemde olumsuz yanını bu kadar dürüstçe söyleyebilmekte bir erdemdir...
umarım bundan sonra o kötü olaylarla karrşılaşmazsınız ,sizde sizi seven birini bulup,nişanlanırsınız da bu fesatlık denilen o kötü huyu artık yaşamazsınız...

Arada bir bende böyle duygular yaşıyorum adı fesatlık mı herneyse ama çoğu zaman elimde olmadan yapıyorum işte yapı meselesi sanırım...:1no2:

bence bu fesatlık değilde,senin yaşamak istediklerini başkaları yaşadğı için üzülüyorsun
neden ben evlenemiyorum gibi,ben böyle anladımfisfisfis
ama canım herkesin kısmeti farklı,elbet birgün seninde kısmetin açılır
başkalarının mutluluğuna üzülme derimyerimseniben

teşekkür ederim canım beni anlıyorsun, ama yıne de onu onları kıskanmamalıyım gıbı gelıyor tamam ben ulasamıyorum ama herkesın kaderı demelıyım dıyemıyorum engelleyemıyorum kendımı, o yuzden de kendımı daha kötu hıssedıyorum sankı dogustan fesatım.,
ıns benım de kısmetım bır gun acılır. teşekkurler yazınıza
a.s.

fesat ve kıskaçsınız kendınız yapamıyorsunuz baskaları yapınca önce sevınıyor sonra onları kıskanıyorsunuz
kesınlıkle bır psıkologa gıtmelısınız hemde hemen malesef benımde böyle bır tanıdıgım var suan kımse kapısını bıle acmıyo nefret edıyoruz ondan
cunku bu hastalık ılerledıkce artık baskalarının mutluluguna engel olmaya baslıyorsunuz

fesat olsan bunun bu kadar bilincinde olmazdınki
bence bu kadar kendini karalama hepimizde vardır bundan biraz
seninki biraz fazlası mesela hiç aşık olmadıysak aşık olanlara gıptayla bakarız
yada bizden iyi şartlarda yaşayanlara yada bizim çocuklarımızdan daha iyi okuyanlara
ya imreniriz yada burun kıvırırız sen belki bir çoğumuzdan daha dürüstsün
hiç olmazsa bunu kabul ediyorsun dolayısıylada bununla başedebilirsin

Yani şöyle demek istiyorsun....................
Ben fesatım fesatlığı seviyorum ve bunu herkes duysun.............................

Arada bir bende böyle duygular yaşıyorum adı fesatlık mı herneyse ama çoğu zaman elimde olmadan yapıyorum işte yapı meselesi sanırım...:1no2:

umarım atlatırız canım bılmıyorum kı genel yapı meselesı mı sonradan mı kazandık yani her sey ıyı olursa gecer mı bu duygumuz acaaba hıc bılmıyorum, teşekkür ettım yazınızdan ötürü
a.s.

öncelikle bunun farkına varıp buraya yazabilme cesareti gösterdiğin için tebrik ederim..
..ama unutma ki..
her insan kendi kalbinin ekmeğini yer..manevi anlamda doyurmaya çalış kendini bence..
sevgilerimle..

Ama sen atlatmak istemiyor gibisin.................
Sanki bu titri seviyorsun vede kendinle özleştirmişsin..............................

fesat olsan bunun bu kadar bilincinde olmazdınki
bence bu kadar kendini karalama hepimizde vardır bundan biraz
seninki biraz fazlası mesela hiç aşık olmadıysak aşık olanlara gıptayla bakarız
yada bizden iyi şartlarda yaşayanlara yada bizim çocuklarımızdan daha iyi okuyanlara
ya imreniriz yada burun kıvırırız sen belki bir çoğumuzdan daha dürüstsün
hiç olmazsa bunu kabul ediyorsun dolayısıylada bununla başedebilirsin

evet evet, asık cok oldum ama hıc aramda bıle kımsele sözlenmedım yanı hıc bı erkek bana sözlenelım askım demedı hep özenırım elınde genc kucucuk cocuklarda bıle göruyorum ellerınde gumus kıytırık yuzukler var bende ne o kıytırık yuzuk ne pahalı altın bı yuzuk oldu işte ne dıyım kıskanıyorum artık :((( ay gözlerım doldu yazarken ya

zarar vermediğin sürece ve bunu kanıksayıp dozunu artırmadığın sürece yaşadıkların normal bence..her insanda vardır diye düşünüyorum..kendisi mutsuzken başkasının mutluluğuna samimiyetle sevinebilecek insan sayısı zaten çok çok azdır......

yoksa bende mi fesatımkaydirigubbakcemile3

Back
X