cok garip bi durum ne oldugunu anlayamadim

kartanem_1982

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
237
37
34
Arkadaşlar ben 30 haftalık hamileyim. Sure azaldıkça korkularim da artıyor. İçimde sanki değişik şeyler oluyor. Bazen hic bi hareket yokken bi bakmisim bomba patliyo içimde. Bu bebisimin hareketlerini bilemiyorum. Görmek hissetmek istiyorum. Gobusume bakınca yada elimi koyunca sessizlik oluyor. Normal mi bunlar

Bence evham yapiyorsun rahat ol bebegini kucagina almana cok az kalmis sen artik doguma odaklan bence biz ne diyelim daha ne haftalardan ne sinavlardan gecicez kimbilir bak benim kanamam vardi gecmedi hala lekeleniyorum sukret haline arkadasim hersey yolunda bebegin iyi merak etme :)

Ahh canım çok saolasin ama bu benim ikinci hamile ligim ilki 6 haftalıkken karnımda oldu. O yüzden evhamlaniyorum. Aklim hep bebisimde. Sende icini ferah tut.benim 14. Haftaya kadar ara ara kanamalarim oldu. Allah yardımcımız olsun. Bebislerimize sağlığıyla kavusalim

Ahh canım çok saolasin ama bu benim ikinci hamile ligim ilki 6 haftalıkken karnımda oldu. O yüzden evhamlaniyorum. Aklim hep bebisimde. Sende icini ferah tut.benim 14. Haftaya kadar ara ara kanamalarim oldu. Allah yardımcımız olsun. Bebislerimize sağlığıyla kavusalim
Anladim canim haklisin evhamlanmakta ama cok sukur bitiriyorsun hamileligini artik geri sayima gec gun say bebegin odasini eksiklerini al hazirliklrla ugras kendini yormadan ve guzel seyler dusun ne mutlu sana ki kanamalari atlatmissin koskoca 30 hafta birakmissin arkanda masallah :nazar:

Arkadaşlar ben 30 haftalık hamileyim. Sure azaldıkça korkularim da artıyor. İçimde sanki değişik şeyler oluyor. Bazen hic bi hareket yokken bi bakmisim bomba patliyo içimde. Bu bebisimin hareketlerini bilemiyorum. Görmek hissetmek istiyorum. Gobusume bakınca yada elimi koyunca sessizlik oluyor. Normal mi bunlar

Canim hemen hemen ayniyiz hic stres yapma yolun sonuna geldik bebegin oynuyosa strese gerek yok zaten en gec 1 saatte 2 saatte 1 kesin oynuyolar rabbim sag salim kucagmiza almayi nasip etsin :)

30.haftadasın ve kontrollere eminim gidiyorsun, her bebek aynı değildir, emin ol doktorun zaten sana söylerdi sorun olsaydı.Karnını okşa,onunla konuş, abartmadan besleyici enerji verici şeyler tüket mesela süt için dinlen, muz ye,portakal suyu iç. Bebişin tepki verecektir.

Canim bede de ayni durum var. Özellikle gece o kadar hareketli ki uyutmuyor.

demekki hepsi aynı :) Bizimkide gece başlıyor hareketlenmeye. Akşam 9 dan sonra çok hareketli gündüz çalıştığım için çok hissetmiyorum sanırım. Gece nöbetleri şimdiden başladı çok şükür :)

X