Çok garip bi şeymiş :)

lazybones

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
19
0
36
İstanbul
Arkadaşlar bugün doktora gittim ve 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim:49: :nazar: kendimi çok garip hissediyorum.eşimle aram biraz bozuktu :14: çok sinirliydim sanırım bu yüzdenmiş.daha ona söylemedim bakalım ne tepki vericekkk :16:

hayırlı uğurlu olsun canım
oh ne güzel eşine de sürpriz yapmış olursun aranız da düzelmiş olur
:71:

hayırlı uğurlu olsun canım
oh ne güzel eşine de sürpriz yapmış olursun aranız da düzelmiş olur
:71:

hayırlı olsun canım mart hepimize uğurlu geldi bol bebişli olacak kasım ayı
çok sevineceğine eminim eşinin ama o şaşkınlığı insan üzerinden atamıyor saka gibi geliyor sanki herşey

hayırlı olsun ne güzel bi süpriz olacak eşine...ne zamandır istiyodunuz bebek, belirtin falan varmıydı......:nazar::nazar:

Hayırlı ve bayırsız olsun:)(Kolay bir hamilelik geçirin inş. anlamında)
playboy.gif

trbikler ALLAH isteyen herkese nasip etsin bende dun ogrendim hamile oldugumu ama nekadarlik bilmiyorum doktor 2 hafta sonra gel dedi :S

Eşine söyleyince tepkilerini merak ettim bide ne kadar mutlu olacak kimbilir:)

arkadaşlar eşime söyledim.ilk önce bugün doktara gittim hamileymişim dedim gayet normal bir ses tonuyla oda ne oldu ya geçmiş olsun dedi anlamadı :1: sonra 1-2 saniye sonra birden döndü bana ne dedin demin dedi hamileyimmm dedim ve birden kendimi havada buldum çok şaşırdı canım ya :9: aramızda mükemmel çok seviyorum onuuuu :16:

:64::64::64:ayyyyyyy ne güzel olmuş.....:64::64::64:allah mutluluğunuzu daim etsim....bebeğinizi sağlıkla kucağınızada alın inşallah....gebeliğinin tadını bol bol çıkar :64::64::64::64:

:nazar::nazar:tebrikk ederiim canııım Allah kucagına almayı nasip etsi,in darısı bnm gibi isteyen herkezin başına inşallah :nazar:

:64::64::64:ayyyyyyy ne güzel olmuş.....:64::64::64:allah mutluluğunuzu daim etsim....bebeğinizi sağlıkla kucağınızada alın inşallah....gebeliğinin tadını bol bol çıkar :64::64::64::64:

çok sağol canım inşallah bebeğimizle mutlu oluruz :nazar:

cok hos allah banada nasip etsin ve isteyen butun arkdaslarima

amin canım allah isteyen herkese nasip etsin :emir_bebek:

:nazar::nazar:tebrikk ederiim canııım Allah kucagına almayı nasip etsi,in darısı bnm gibi isteyen herkezin başına inşallah :nazar:

amin canım umarım isteyen herkesin olur :34:

Back
X