Çok Garip Bir Kız...

Şimdi çoğu kişinin ailesi serbest olduğu için bu tarz aileler değerli oldu.Erkeklerin daha bi ilgisini çekiyor.Halbuki özgür olduğun halde kendine sahip çıkmak değerli olmalı.Arkadaşında prim yapıyor bunun üzerinden farklı göstermeye çalışıyor.En mantıklısı ne derse he de geç.Babana hakaret edecek cesaretide verme derim.Sonra tepene çıkıyorlar çünkü...

Size ne elalemin shortundan minisinden erkek arkadasindan ? Insanlari giyimiyle yargilayanlardansiniz sanirim. Gerisini bilmem.

babana o lafı söyledi ve sen ne cevap verdin karşılığında?

Madem kendisini rezil ediyor ve sizi ilgilendirmiyor, o halde neden konu açıyorsunuz? Arkadaşınız olarak sizi bile ilgilendirmeyen bir konuya biz neden cevap yazalım ki. Ne dememizi bekliyorsunuz? Allah sizi hiç ayırmasın mı yazalım ?Bir de bana bir şey olmaz demeyin. Boşuna dememişler “ söyle bana arkadaşını, söyleyim senin kim olduğunu.” :KK66:
Arkadasinin hakkinda giybet yapalim istiyor:KK69:

Kaç yaşındasınız, lise yıllarında olur böyle şeyler:işsiz: Rahatsızsanız görüşmeyin, burada tam olarak ne istediğinizi de anlamadım:kahve:

Size ne elalemin shortundan minisinden erkek arkadasindan ? Insanlari giyimiyle yargilayanlardansiniz sanirim. Gerisini bilmem.
Konuyu dikkatli okuyunuz lütfen! Asıl arkadaşım karışıyor insanların giyim tarzına.Ama karıştığı halde kendisi giyiyor.Düzgün okumadan lütfen yorum yapmayınız!

Ben bayağı sinirlenmiştim o sırada okuldaydık olay büyümesin diye de pek sesimi çıkartamadım ama dışarıda olsaydık ne yapacağımı bilirdim.Tabii ki altta kalmıyorum.
okulda da olsa büyük bir olay çıkarıp arkadaşını hayatından çıkarman gerekirdi.
bu lafa gelmeden zaten eğer sana tersse hayat tarzı görüşmeyi kesebilirsin.
bir de; insanların giyim tarzları, sevgililer ediniyor olmaları senin onların karakterlerini yorumlamanda kriter olmasın e mi?

Yüzüne vur.
Birsey anlatmaya basladigi zaman;
Aaa hic se oyle degil abartma..vs de.

Her seferinde yap bunu.

Isine gelmezse de gorusme

Dedikodusunu yapacak birini bulamadın herhalde. Burda bu gıybet döndürmek niyetin. Seni rahatsız ediyorsa davranışları, sevmiyorsan kızı, kes arkadaşlığını. Dolup dolup hala canım cicim davranma.

Sorunlu bir arkadasın var. Bununda farkındasın. Buna ragmen arkadaslıgında israrcı olman aslında bunları ciddiye almadıgın anlamına geliyor. Sonuc : aslında canın sıkılmıs konu acmısolmak için bunları yazmıssın .

okulda da olsa büyük bir olay çıkarıp arkadaşını hayatından çıkarman gerekirdi.
bu lafa gelmeden zaten eğer sana tersse hayat tarzı görüşmeyi kesebilirsin.
bir de; insanların giyim tarzları, sevgililer ediniyor olmaları senin onların karakterlerini yorumlamanda kriter olmasın e mi?
Hanımefendi ben kimsenin giyim tarzını eleştirmiyorum.Bilakis o insanlarınkini eleştiriyor.Lütfen konuyu okuyup geliniz!

Back
X