Çok garip bir şey oldu.Duygularım karışık.Geçen kavgayı şikayet etmiştim başlıklı konu açmıştım.Onun devamı?Siz ne düşünüyorsunuz?

yalnizlikcaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
593
399
33
Geçen sokakta gece yarısı ilk kez öyle büyük bir kavga gördüm. Gereken yeri aradım. daha sonra kavga dağıldı. O arada Bana şahsi numaradan dönüş yapıldı.Bende kavganın bittiğini söyledim.bu numarayı ben watsapa hemen kaydettim ilk hiç resim gözükmüyordu.Sabah bir baktım adamın resmi var. Ve durum bile paylaşmış.yaklaşık 2 gündür benim durumlarımada bakıyor. Ama hiç bir şekilde mesaj yazmadı. Bilmiyorum niye ekledide yazmıyor anlayamadım. gercekten ne düşünecegımı bilmiyorum

sahsı numaradan sıze polıs donus mu yaptı ?
ben olsam whatsaabıma falan eklemezdım nıye ekledınız kı sokakta tanık oldugunuz kavgayı olması gerektıgı gıbı sıkayet ettınız gerı tekrar nıye sahsı nosundan sızı arıyor polıs ? onu anlamadım

Sizi şüpheli diye takibe almistir :))

O numarayı siz ilk eklediğinizde fotoğrafı gözükmüyor ise muhtemelen o kişi sizin numaranızı kaydetmediği için gözükmüyordu sonra o sizi kaydettiği için siz onun fotoğrafını gördünüz belkide kişi bunu farketti ve ekledi sizi ama bana saçma gelen polis neden kişisel numarasına sizi eklesin? Yerinizde olsam internette numarayı araştırırdım ve mümkünse engelleyin numarayı..

Duygularinizi karistiracak bir sey yok, kavga bitti demissiniz. Siz niye ekliyorsunuz ki numarayi? Jandarma gorevli kimse kendisine ulastirilan numarayi cebinden aramis. Olay bundan ibaret.

Birşey düşünmeyin numarayı silin gitsin

Daha önce bahçemizde hep aynı saatlerde dolanıp duran şüpheli bir adamı şikayet ettim, arabasına kadar tarif ettim. Sivil polisler arkadan ve önden adamı kıstırdılar, aracın içini aradılar, adamın üstünü aradılar aldılar götürdüler. Şahsi numara mı bilmiyorum ama bir cep telefonu numarasından bana da dönüş yapıldı, tekrar gelip gelmediğine dair bilgi almak için. Bu herkese yapılan bir şey. Numarayı kaydetmek, takip etmek gram aklıma gelmedi. Niye böyle bir şey yaptığınıza anlam verememekle birlikte her şeyden bu kadar korkup çekinecekseniz kimseyi ihbar falan etmeyin. Duygularım karışık falan nedir, adama aşık mı oldunuz yoksa? Adam sizin ona, durumlarına falan baktığınızı fark edip ne ayak diye ondan kaydetmiştir sizi.

Benzer bir durumda polisi aradım ve daha sonra gelecek olan ekipten bir memur arayıp adres detayını sordu. Yani aramadı anormal değil. Anormal olan sizin ekleyip peşine düşmeniz. Bu wp durumlarından hiç anlamıyorum ama adamın durumlarına baktığınızı adam görebiliyorsa kim bu diye eklemiş ve sizin kim olduğunuzu anlamaya çalışmak için durumlarınıza bakıyo olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…