Çok garip bir şey oldu.Duygularım karışık.Geçen kavgayı şikayet etmiştim başlıklı konu açmıştım.Onun devamı?Siz ne düşünüyorsunuz?

Geçen sokakta gece yarısı ilk kez öyle büyük bir kavga gördüm. Gereken yeri aradım. daha sonra kavga dağıldı. O arada Bana şahsi numaradan dönüş yapıldı.Bende kavganın bittiğini söyledim.bu numarayı ben watsapa hemen kaydettim ilk hiç resim gözükmüyordu.Sabah bir baktım adamın resmi var. Ve durum bile paylaşmış.yaklaşık 2 gündür benim durumlarımada bakıyor. Ama hiç bir şekilde mesaj yazmadı. Bilmiyorum niye ekledide yazmıyor anlayamadım. gercekten ne düşünecegımı bilmiyorum :KK43:
Engelleyin gitsin ne var bunda bilemeyecek

Tamam da kavga olayi devam etmedigine gore numarayi hala niye silmiyorsunuz? Dert edeceginize silin engelleyin vs. Cozum bu kadar basit

Daha önce bahçemizde hep aynı saatlerde dolanıp duran şüpheli bir adamı şikayet ettim, arabasına kadar tarif ettim. Sivil polisler arkadan ve önden adamı kıstırdılar, aracın içini aradılar, adamın üstünü aradılar aldılar götürdüler. Şahsi numara mı bilmiyorum ama bir cep telefonu numarasından bana da dönüş yapıldı, tekrar gelip gelmediğine dair bilgi almak için. Bu herkese yapılan bir şey. Numarayı kaydetmek, takip etmek gram aklıma gelmedi. Niye böyle bir şey yaptığınıza anlam verememekle birlikte her şeyden bu kadar korkup çekinecekseniz kimseyi ihbar falan etmeyin. Duygularım karışık falan nedir, adama aşık mı oldunuz yoksa? Adam sizin ona, durumlarına falan baktığınızı fark edip ne ayak diye ondan kaydetmiştir sizi.
aynen beni de bir kere bir olay bildirdiğimde geri aradılar cep telefonundan hiç aklıma gelmemişti kaydetmek :-)

Geçen sokakta gece yarısı ilk kez öyle büyük bir kavga gördüm. Gereken yeri aradım. daha sonra kavga dağıldı. O arada Bana şahsi numaradan dönüş yapıldı.Bende kavganın bittiğini söyledim.bu numarayı ben watsapa hemen kaydettim ilk hiç resim gözükmüyordu.Sabah bir baktım adamın resmi var. Ve durum bile paylaşmış.yaklaşık 2 gündür benim durumlarımada bakıyor. Ama hiç bir şekilde mesaj yazmadı. Bilmiyorum niye ekledide yazmıyor anlayamadım. gercekten ne düşünecegımı bilmiyorum :KK43:
Numarayı silerseniz durumları göremez

aynen beni de bir kere bir olay bildirdiğimde geri aradılar cep telefonundan hiç aklıma gelmemişti kaydetmek :-)
Beni de polis, kargocu, tamir servisi vs arıyor ama ekleyip durumlarına bakmak, bana asılıyor mu demek aklıma gelmemişti. :)

Ahhh ne şikayetmiş..önceki konudada söyledim size ben sürekli ihbarda bulunurum ve bazen sabit hattan bazen cepten dönüş yapılır hepsinde.bunda anormal durum yok ama siz bu kadar takıntılıysanız nolur ihbar etmeyin hiç bi şeyi hiç kimseyi
Mesleğimden dolayı Rehberimde en az 70 tane emniyet görevlisi kayıtlı ama hiç birini takibe almadım,onlarda bana böyle bi şey yapmadı hiç kimsenin de aklına hiç bi şey gelmedi

O numarayı siz ilk eklediğinizde fotoğrafı gözükmüyor ise muhtemelen o kişi sizin numaranızı kaydetmediği için gözükmüyordu sonra o sizi kaydettiği için siz onun fotoğrafını gördünüz belkide kişi bunu farketti ve ekledi sizi ama bana saçma gelen polis neden kişisel numarasına sizi eklesin? Yerinizde olsam internette numarayı araştırırdım ve mümkünse engelleyin numarayı..
aynen dediğiniz gibi oldu ve ben yazmasını istiyorum sesinden hoşlandığım için ekledim. Birde merak ettim kim bu diye bilmiyorum ya neden yazmıyor keşke yazsa

Aklıma çoook eski bi olay geldi 😂😂 motorcu bi arkadaşım trafik şubeye gidiyor bi işi için.o sıra telefonunu orda kaybediyor.polislerden birinden rica edip kendi numarasını arıyor neyse bulunuyor telefon.sonra mesajlaşmaya başlamışlar ama biri tek teker meraklısı öbürü tek teker düşmanı olunca yolları ayrılmıştı 😬
Yüzünü bile görmediğiniz,medeni durumu,kişiliği,karakteri hakkında bir bilgi sahibi olmadığınız birisi.Aman diyim uzak durun.

Aklıma çoook eski bi olay geldi 😂😂 motorcu bi arkadaşım trafik şubeye gidiyor bi işi için.o sıra telefonunu orda kaybediyor.polislerden birinden rica edip kendi numarasını arıyor neyse bulunuyor telefon.sonra mesajlaşmaya başlamışlar ama biri tek teker meraklısı öbürü tek teker düşmanı olunca yolları ayrılmıştı 😬
Yüzünü bile görmediğiniz,medeni durumu,kişiliği,karakteri hakkında bir bilgi sahibi olmadığınız birisi.Aman diyim uzak durun.
teşekkür ederim çok haklısınız acaba neden ekledi diye merak ettim yani tek bunun cevabını istedim.Neden bilmiyorum :(

Adam belki evli. Durup durupkene niye boyle seyler yapiyorsunuz.
Pek anlam veremedim
Omu sizi eklemis?

aynen dediğiniz gibi oldu ve ben yazmasını istiyorum sesinden hoşlandığım için ekledim. Birde merak ettim kim bu diye bilmiyorum ya neden yazmıyor keşke yazsa
Yani o zaman bilemiyorum ben yazmasını isteyeceğinizi düşünmemiştim 😂 Yorumu şöyle değiştiriyorum o zaman sizin hikayelerinize bakıp hiçbirşey yazmamasının sebebi muhtemelen sapık gibi görünmek istemediğindendir ve sizin yazmanızı beklediği için siz yazarsanız mutlaka dönüşü olur ama bilemiyorum iyi mi olur kötü mü..
Numarası ile sosyal medya hesaplarını stalklayıp biraz araştırın eğer konuşacaksanızda sosyal medya üzerinden bi istek yollayın🧐

Bir konu hakkında bende bu şekilde geri arandım ama hiç sizin gibi kaydedeyim bakayım demedim. Çok takintilisiniz.

teşekkür ederim çok haklısınız acaba neden ekledi diye merak ettim yani tek bunun cevabını istedim.Neden bilmiyorum :KK43:
Sizin onu eklediğinizi görünce eklemiş olabilir.Ad soyad kısmında tam adı soyadı varsa sosyal medyadan bakmayı deneyebilirsiniz evli mi ilişkisi var mı vs. için ama tabi orda bunu belirtmeyedebilir.Yani aman olmaz ille de olmaz böyle şey diyemem ama çok riskli geliyor.Bundan 2 yıl önce instagram üzerinden bi motosiklet grubundan biri eklemişti.Sohbet muhabbet derken iki kere okuduğum şehre gelmişti.Ben bi geleceğimiz olmayacağının farkındaydım hissediyordum bir süre sonra arkadaş olarak kabul ettim onu hayatımada birisi girdi koptuk.Aylar sonra haberlerde onun bi kazada öldüğünü gördüm.Sonra öğrendim ki kendisi evli,3 küçük çocuk babası,bana söylediği gibi 29 değil 34 yaşında birisiymiş...Gece gündüz kah mesajlaştığım kah telefonda konuştuğum,iki kere birebir buluşup vakit geçirdiğim biri bile kolayca kandırabildi beni...Size temkinli olun deme sebebim bu tarz erkeklerin varlığı.

Sokak kavgalarından dolayı üç beş kere aramışlığım var 155 adresi bıraktıktan beş on dakika sonra bağlı olduğun semt karakolundan şahsi veya şirket hattı bilemem cep telden arıyor teyit alıyor.kaydetmek yada durum takibi yapmadım gerek de duymadım

Back
X