kızlar nasıl anlatsam bilemiyorum şöyle başlıyım en iyisi,ben 1 ay önce normal kontrolüme gittim hiç bir sıkıntı yoktu 2.li test zamanlarımdı doktor isyersen yapalım dedi bu haftalarda yapılıyo dedi ben istemedim ama eşim meraklı olsun nolcak dedi yaptırdık çok şükür hamd olsun temiz çıktı 25 gün sonra tekrar kontrole gittim doktor bebekte bel açıklığı gördüğünü söyledi omuriliğinde detaytlı ultrasona gösterdik ordada öyle çıktı hemen alınması gerekiyo dedi biz tabi aldırmak gibi bişeyi asla aklımızdan geçirmedik sonra uzman bi kaç doktora gittik renkli ultrasona fln girdik onlar hiç birşey göremedi bi sıkıntı çok masşallah çokta hareketli bi bebek dedi şimdi 3 lü test yaptırdık ordada aynı değerler yüksek çıktı tekrar detaylı ultrasona girdik ve kapalı spina bifida denilen bel açıklığı çıktı ben hiç bişe anlamadım bu i,şten herkes ayrı ayrı bişeler söylüüyor başına böle bişe gelen varmı yada böle bişe duyan herkes diyorki sakın bişe yaptırma böle şeler denilipte sapasağlim dogan bebekler çok diyor.rabbime güvenim sonsuz inşallah bişe çıkmıcak 1 ay sonra gideceğim bidaha düşünmüorum bile denilenleri ama bu doktorlar beni delirtti ne dediklerini bilmnimyorlar bebeğim çok güzel hareket ediyor bacakları fln ama doktor beli açık diyor beli açık olan insan nasıl hareket etsin