Rüya Yorumları çok gerçek ve tuhaf bir rüya gördüm

cundagg

Some dance to remember, some dance to forget
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
2.965
4.480
40
merhaba arkadaşlar,

dün gece çok tuhaf ama aşırı gerçek bir rüya gördüm. normalde pek takılmam böyle şeylere ama bu seferki hayattan bir kesit gibiydi çok etkisinde kaldım. anlatmak istedim.

"rüyamda doğum yapıyordum. ama ameliyathane ışıklarının parlaklığından kokusuna yeşil örtülerin dokusuna başımdaki boneye kadar hissettim. daha önceden doğum tecrüben var fakat rüyada gördüklerim bu tecrübelerden tamamen bağımsızdı. normal doğum yapacaktım. iki tane doktorum vardı ikiside erkekti. biri zenciydi. benimle ingilizce konuşuyorlardı. eşimin doğuma girmesini istediğim için doğurmak istemiyordum. eşim yoktu ortada. içimde gittikçe kabaran bir panik vardı. doktorlardan biri açılmamı kontrol etti doğum başadı dedi. suyum gelmedi ama uyardım doktoru suyu patlatmaması için. eşimi beklemek istiyordum. derken suyum kendiliğinden patladı. doğuma geçtiler. kesi atılmasını istemediğimi söyledim. doktor gerek yok açılma yeterli esneklik iyi falan dedi. ve pıt diye saniyeler için bir kız çocuk doğurdum. bebeğimin kokusunu aldım. masmavi gözleri vardı ve sarışındı. kucağıma aldım ayağa kalktım eşimi aramaya başladım görtermek için. "

hatırlayabildiklerim bu kadar. hayatımda ilk defa bu kadar gerçek bir rüya gördüm. uyandığımdan beri tuhaf bir şekilde etkisindeyim. eşimle bir süredir ayrı yaşıyoruz hamile olmadığıma eminim. ikinci çocukta düşünmüyorum. sanki rüyamın bir anlamı olmalıymış gibi tuhaf bir his var içimde. bu işlerden anlayan var mı? anlamı olabilir mi?

X