Çok gerginim

O olduğundan emin misiniz? Emindeyseniz karşısına geçip neden aradın diye sorsaydınız keşke. Yani siz sanki adam sizi evinize kadar takip ediyor gibi bir tavır içindesiniz, kapıda sizi gördüğü 10 saniyede bakıyormuş sadece. Eski konunuzda siz de gözünüzü dikip bakıyordunuz bu yüzden eleştirildiniz hatta. Bu konuda dik dik bakıyorum yazmışsınız şimdi bakmıyorum ilgilenmiyorum diyorsunuz. Bakmasanız onun baktığını zaten görmezsiniz, ilgilenmeseniz defalarca konu açmazsınız. Görmezden gelirsiniz olur biter. Neden umursuyorsunuz bu kadar? Bence siz takıntı yapmışsınız bu kişiyi

Kesin Eminim ama kendime karşı kışkırtmak istemiyorum. Sadece sesinden tanıdım ve söylesem de zaten inkar ederdi saçma sapan bir durum olurdu.

Bu konuda da dedim başta baktım doğru ama o aylardır sürdürüyor. İlgilenmiyorum ama ister istemez etrafınızda dolaşınca hissediyorsunuz.Bir de cuma karşıma dikilmesi.

Bu kadar takıntınızın sebebini bulun

Yoksa ikiniz de orada çalıştığınız sürece bu sıkıntıdan kurtulamayacaksınız

Yani bakarsa bakar, neden rahatsız oluyorsunuz?

Bu kadar tepkisel tavrınız var ve o buna anlam yüklüyor olabilir

bana sanki kendinizi ona denk görmeyip bu haddi nasıl buluyor diye şikayetçisiniz gibi geliyor

Kesin Eminim ama kendime karşı kışkırtmak istemiyorum. Sadece sesinden tanıdım ve söylesem de zaten inkar ederdi saçma sapan bir durum olurdu.

Bu konuda da dedim başta baktım doğru ama o aylardır sürdürüyor. İlgilenmiyorum ama ister istemez etrafınızda dolaşınca hissediyorsunuz.Bir de cuma karşıma dikilmesi.

Dikildi sonra?

Buyrunnnn süslüpüslü hanım geçin mi dedi

Siz hiçbir şey demeden kenarından mı geçtiniz

Merhaba daha önce de sordum ama konu biraz dağıldı. İşyerinde biri var girişte duruyor. İlk yeni başladığı zaman bu kim diye falan gözüm takılıyordu bende baktım üç beş. Ama hoşlanma falan bir şey yok. Hiç konuştuğum biri değil zaten. Bu kişi ekimin sonunda beni cep telefonumdan aradı. Süslüpüslümle konuşmak istiyorum dedi. Evet beyfendi dinliyorum siz kimsiniz dedim. Sen o değilsin dedi, kapattı. Ben sonra işyerinde konuşunca geçerken sesinden tanıdım eminim.

Sürekli bakıyor çok rahatsızım. Geçen cuma günü ben içeri girince gidip gireceğim kapının önünde durdu. Dönünce karşımda gördüm. Kaşlarım çatık yüzüne baktım biraz çekildi geçtim.Sosyal medyadan da eklemiş sadece ismiyle açtığı bir hesap. Ad soyadıyla açtığından eklememiş. Kabul etmedim tabi.

Bende ilk zamanlar baktım yalnız ben uzağı görmüyorum kim diye tanımak içinde baktım ve kendime kızıyorum ama benimki manasızdı. Çok zaman geçti o çok rahatsız edici ve bitmiyor, artıyor. Ben bu kişiyi kendimden nasıl uzaklaştırırım.
Valla canım size süper bir taktik vericem benim icin yaparsanız.siz bu kisiyi karakola şikayet edip uzaklaştirma isteyebilirsiniz .cok aşiri bir tepki oldu benim ki ama sizi sosyal medyadan eklemesi asılmasi hos degil.dik dik bakıyorsa denenebilir insanlari rahatsız etmek neymiş görür.
Ruyamda gördüm bende birine istiyordum 😂
Benim hosuma gitmedi size asilması

Daha önce de açtım ve şu anda da konunun başına bunu yazdım. Fakat önceki konuda benimde evvelinden -ağustos eylül ayları- bakmış olmam yüzünden bana nasıl uzaklaştıracağım konusunda fikir veren olmadı.

Çok zaman geçti ben bakmıyorum ilgilenmiyorum ama en son cuma günü karşıma geçip durunca dönüp beni izleyince sosyal medyadan 1 hafta önce ekleyince tekrar sorma gereği duydum
Siz bu adama aşıksınız galiba ???

Ay bende miyopum ve bu durumu yaşardım. Bi de meraklıydım bakardım çevreye ama o niyetle değil ciddiyim. Sonra yanlış anlaşılıyor bunu idrak edince daha dikkatli davranmaya başladım.. Sizin onu beğendiğinizi sandı muhtemelen..

İki cümlelik bir telefon konuşmasından günde 10 saniye gördüğünüz birinin sesini tanıdınız yani? Hatta eminsiniz. Gerçekten tebrik ederim her gün gördüğüm iş arkadaşım başka numaradan beni aradığında kimsiniz diye soruyorum seslerinden tanımayıp. Numarayı geri aramadınız mı? Saçmasapan bir durum zaten.

Çok abartıyorsunuz bence, bu sorunu kendi içinizde çözmeye çalışın derim. Ortada gerçekten bu kadar meselelik bir şey yok

Valla canım size süper bir taktik vericem benim icin yaparsanız.siz bu kisiyi karakola şikayet edip uzaklaştirma isteyebilirsiniz .cok aşiri bir tepki oldu benim ki ama sizi sosyal medyadan eklemesi asılmasi hos degil.dik dik bakıyorsa denenebilir insanlari rahatsız etmek neymiş görür.
Ruyamda gördüm bende birine istiyordum 😂
Benim hosuma gitmedi size asilması

Ciddi ciddi mi bu taktiği verdiniz, ironi mi yaptınız? Dilekçeye de aynı iş yerinde çalışıyoruz kapıda görevli ben girip çıkarken yüzüme bakıyor mu yazsın?

Ciddi ciddi mi bu taktiği verdiniz, ironi mi yaptınız? Dilekçeye de aynı iş yerinde çalışıyoruz kapıda görevli ben girip çıkarken yüzüme bakıyor mu yazsın?
Ciddi yazdım.kimse kimseyi bakisiylada rahatsız edemez ki.madem kız rahatsız yani cok ciddi oldu değil mi benimki de.
Israr eden sevgililer icin telefon mesaji bile olsa uzaklastirma cikar.yani kimse kimseyi rahatsız edemez

Bu kişi size aylar olmadı mi?sanki ağustos eylül gibi bir zaman diliminden de bahsetmiştiniz.aylar oldu ise size ilgisi varsa zaten konuşurdu.

Ciddi yazdım.kimse kimseyi bakisiylada rahatsız edemez ki.madem kız rahatsız yani cok ciddi oldu değil mi benimki de.
Israr eden sevgililer icin telefon mesaji bile olsa uzaklastirma cikar.yani kimse kimseyi rahatsız edemez

Ortada ısrar eden, mesaj atan, taciz eden biri yok ki. Verdiğiniz örnek başka yaşanan durum başka. Burda bile çok abartmışsınız yazıyoruz karakola gitse ciddiye alınır mı? Aynı iş yerinde çalışıyorlar, çalıştığı iş yerinde birisini kapıdan girip çıkarken yüzüne baktı diye uzaklaştırma çıkartılır mı? O kadar basit değil o işler

Karşımda durduğunda sertçe yüzüne baktım çekildi biraz kenara ama geçerken sırt çantam çarptı yakındaydı yine.

Bir dahaki sefere bakın böyle yapıyorsunuz hoş değil ben rahatsız oluyorum mu desem. Zaten parmağımda zümrüt taşlı yüzük var. Yüzüğüme de dikkat etmediniz sanırım illa burada özelimizi paylaşacak değiliz mi desem ne dersiniz.

Ben yine kendime de kızıyorum evet biraz takıntı oldu cuma sabah öyle yapınca sonra bir iş için aşağı indim ve o tarafa döndüm bir an. Biri yine bakıyor miyopum seçemedim tam kim olduğunu ve öylece bakmış oldum.

Karşımda durduğunda sertçe yüzüne baktım çekildi biraz kenara ama geçerken sırt çantam çarptı yakındaydı yine.

Bir dahaki sefere bakın böyle yapıyorsunuz hoş değil ben rahatsız oluyorum mu desem. Zaten parmağımda zümrüt taşlı yüzük var. Yüzüğüme de dikkat etmediniz sanırım illa burada özelimizi paylaşacak değiliz mi desem ne dersiniz.

Ben yine kendime de kızıyorum evet biraz takıntı oldu cuma sabah öyle yapınca sonra bir iş için aşağı indim ve o tarafa döndüm bir an. Biri yine bakıyor miyopum seçemedim tam kim olduğunu ve öylece bakmış oldum.
Dik dik kimsenin yüzüne bakılmaz bence sert cıkışın.

bu adamı 3 konudur bu kadar takıp taa geçmiş eylüldeki bakışınızdan bu yana irdeliyorsanız bence gerçekten sizinle ilgilensin istiyorsunuz.

bu adamı 3 konudur bu kadar takıp taa geçmiş eylüldeki bakışınızdan bu yana irdeliyorsanız bence gerçekten sizinle ilgilensin istiyorsunuz.
İlgilensin istesem zaten kendimden nasıl uzaklaştıracağım dememki. Bir bitmediği için konularca oldu.

Bi tektaş yuzuk al parmagina tak. Onun yanindan gecerken telefonla konusuyor gibi yap "tamam askim" falan de yuzugun de gorunur.
Takintili bir tip belli ki

Bi tektaş yuzuk al parmagina tak. Onun yanindan gecerken telefonla konusuyor gibi yap "tamam askim" falan de yuzugun de gorunur.
Takintili bir tip belli ki
Bu fikir iyi ama bu sefer de işyerinde nişanlandın mı fotoğrafı var mı sorularının sonu gelmez.

Back
X