Çok gerginim

Bu fikir iyi ama bu sefer de işyerinde nişanlandın mı fotoğrafı var mı sorularının sonu gelmez.
Bu tur rahatsız oldugunuzu kızli erkekli is arkadaslarinızlada muhabbet ederken konuyu anlatabilirsiniz.
hem bir yorum yaparlar rahatlarsinız hem belki onlarada yapiyordur falan konu etrafa dagilmis olur.

Ay bu ben yaa :KK14: Hastanede çalışıyorum. Benim huyum kurusun çocukluğumdan beri çevremde olup bitenlere karşı algım açıktır. Sallıyorum bir hastayla güvenlik görevlisi konuşurken bile görevlinin hastaya davranışını tartarım gözümü dikip onları izlemesem de hissettiririm herhalde. Ki görevlinin biri beni izlemeye başladı son bir aydır. Yüz göz olmayacak biri olduğunu sezsem kardeş evliyim canımı sıkma hiç umrumda değilsin ama benim huyumdur algıları açıp çevreyi taramak diyeceğimde, birşey de denmiyor. Mesela toplu taşımada yaşarım zaman zaman. İçinde olduğum otobüsün önüne bir otomobil kırıyor mesela. Yolu görüyorsam olay Gerçekleştikten hemen sonra aynadan şoförü takip ediyorum mesela acaba nasıl tepki verecek falan diye ahahaha:KK48: hayat bana tiyatro sahnesi. Ama işte beni kesiyor galiba diyen erkekler yüzünden zaman zaman kara komedi 🤦🏻‍♀️

Valla canım size süper bir taktik vericem benim icin yaparsanız.siz bu kisiyi karakola şikayet edip uzaklaştirma isteyebilirsiniz .cok aşiri bir tepki oldu benim ki ama sizi sosyal medyadan eklemesi asılmasi hos degil.dik dik bakıyorsa denenebilir insanlari rahatsız etmek neymiş görür.
Ruyamda gördüm bende birine istiyordum 😂
Benim hosuma gitmedi size asilması

O: Selam tatlı kız, tanışa........
Ben: Savcılığa ismini verdim.

Karşımda durduğunda sertçe yüzüne baktım çekildi biraz kenara ama geçerken sırt çantam çarptı yakındaydı yine.

Bir dahaki sefere bakın böyle yapıyorsunuz hoş değil ben rahatsız oluyorum mu desem. Zaten parmağımda zümrüt taşlı yüzük var. Yüzüğüme de dikkat etmediniz sanırım illa burada özelimizi paylaşacak değiliz mi desem ne dersiniz.

Ben yine kendime de kızıyorum evet biraz takıntı oldu cuma sabah öyle yapınca sonra bir iş için aşağı indim ve o tarafa döndüm bir an. Biri yine bakıyor miyopum seçemedim tam kim olduğunu ve öylece bakmış oldum.

Hanımlar ne dersiniz, yarın işe gideceğim yine aynı şey olursa uyarayım mı? Böyle kendi içinde büyütüp durmasın çünkü arıyor karşımda duruyor ama tek kelime etmeye cesaret edemiyor. Ne diyim ters tepmesin offff

Back
X