- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
etinizde kemiğinizde benim derdi birde..
belli!
offf hem çok gerildim hem çok üzüldüm hem de bu meslektaşımdan öyle utandım ki anlatamam.
arkadaşınız buraya üye oysa o yaratık! adına özür dilemek isterdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
etinizde kemiğinizde benim derdi birde..
ilk okul 3. sınıftaydım..
bi arkadaşımın annesi yoktu ve yerli malı haftasında babası kantinden birşeyler alması için para vermiş.
sıralarımızda otururken öğretmenimiz geldi ve o arkadaşımı çubuk krakerle meyve suyu almış diye ders boyunca tek ayak üstünde tahtanın önünde bekletmişti.
ağlayarak öğretmenim annem yok benim babam yapamıyor ki yemek yapamıyor demişti..
hiç unutmam o görüntüyü..
çok canım acıdı ya yavrum offf
içime oturdu
o öğretmeni Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
nedense yazdıklarınız bana o günü hatırlattı..
etti zaten.ALLAH O ÖĞRETMENİNİZİ KAHRETSİNNNNNN
sanırım o çok iyi bi kız ve ben kadar kindar değil.belli!
offf hem çok gerildim hem çok üzüldüm hem de bu meslektaşımdan öyle utandım ki anlatamam.
arkadaşınız buraya üye oysa o yaratık! adına özür dilemek isterdim.
Of ya, içim acıdı. Ne kadar vicdansız insanlar var. Babasına söyleseymiş, o çocuğun günahı ne?ilk okul 3. sınıftaydım..
bi arkadaşımın annesi yoktu ve yerli malı haftasında babası kantinden birşeyler alması için para vermiş.
sıralarımızda otururken öğretmenimiz geldi ve o arkadaşımı çubuk krakerle meyve suyu almış diye ders boyunca tek ayak üstünde tahtanın önünde bekletmişti.
ağlayarak öğretmenim annem yok benim babam yapamıyor ki yemek yapamıyor demişti..
hiç unutmam o görüntüyü..
nedense yazdıklarınız bana o günü hatırlattı..
hani öyle herkes mavi giysin nebilim altına mor giysin gibi bi durumda yok. herkes free giyiniyo serbest. sadece en güzel kıyafetlerini giydirin diye bi not göndermişlerdi. bizimde en güzel kıyafetimiz bizce bu. oğlum bunu giymek istedi. be kirli ne yırtık nede eski. ayrıca eskide olabilir ya. oğluma maddi durumum yettikçe en iyisini almaya çalışırım herkes gibi.
babası ne yapabilirdiki?Of ya, içim acıdı. Ne kadar vicdansız insanlar var. Babasına söyleseymiş, o çocuğun günahı ne?
Allah çocuklarımızı iyilerle karşılaştırsın.
hakkaten gerildim. inan oğlumda böyle bir algı yok. olmaması için elimden geleni yapıyorum. o yaş gurubundaki çocukların bu algıda olması çok kötü bişey bence. hele öğretmenin bunu teşvik ediyor olması daha kötü. k.valideme bile nasıl kızdım nasıl gittin üstünü değiştirdin diye. oğlum anlamaz bile neden üstünün değiştirildiğini..Çok küçümsemeyin oğlunuzu ve oğlunuzun yaşındakileri. İnanın her şeyden haberleri var. Çocuklardan birinin öğretmenim x neden güzel giyinmemiş demesi bile oğlunuzun boynunun bükülmesine yeter. Ki söylerler... 23 nisanın tatil olduğunu bilmiyor muydunuz? Çok gerginsiniz gerçekten. Biraz sakinleşmeye çalışın. Kendinize zarar verirsiniz bu şekilde.
etti zaten.
çocukları bakmıyor.
huzur evinde kalıyor.
ya eşofmandan fazlasını alamayacak durumdaysa konu sahibi?öncelikle çok sinirlisiniz bana da kızmayın sadece yorumumu belirtiyorum. en güzel kıyafet dendiyse muhtemelen diğer veliler çocuklarını çok güzel giydirmişlerdir. sizinkindede eşofman ve kazak olunca aralarında sırıtmış olabilir. çocuğunuzun psikolojisi için öğretmeni sizden kıyafet talep etmiş olabilir. bencede haklı. en güzel kıyafet tabiki görecelidir.ama eşofman değildir.
bu arada öğretmen falan değilim veliyim.
evet rabbim yaşattığını yaşatmadan almazmış canını..hiç acımadım,eden bulur demişler ne de güzel söylemişler.
çocuğum psikolojisini giydiği bir kazaktan yada arkadaşının giydiği güzel kıyafetten etkilenmeyecek kadar sağlam yetiştirmeye çalışıyorum sinirim buna..öncelikle çok sinirlisiniz bana da kızmayın sadece yorumumu belirtiyorum. en güzel kıyafet dendiyse muhtemelen diğer veliler çocuklarını çok güzel giydirmişlerdir. sizinkindede eşofman ve kazak olunca aralarında sırıtmış olabilir. çocuğunuzun psikolojisi için öğretmeni sizden kıyafet talep etmiş olabilir. bencede haklı. en güzel kıyafet tabiki görecelidir.ama eşofman değildir.
bu arada öğretmen falan değilim veliyim.
esofmanla bi pantoloon arasında en kadar fiyat var alalhaşkına. hatta çoğu eşofmanlar daha pahalı. yine söylüyorum çocuğun arkadaşları içinde rencide olmasındansa annenin aranması daha iyi bence.ya eşofmandan fazlasını alamayacak durumdaysa konu sahibi?
öğretmenin arayıp rencide etmeye hakkı varmı?
hakkaten gerildim. inan oğlumda böyle bir algı yok. olmaması için elimden geleni yapıyorum. o yaş gurubundaki çocukların bu algıda olması çok kötü bişey bence. hele öğretmenin bunu teşvik ediyor olması daha kötü. k.valideme bile nasıl kızdım nasıl gittin üstünü değiştirdin diye. oğlum anlamaz bile neden üstünün değiştirildiğini..
çok güzel bir mantık tabi ama onlar daha çok küçükk. etkilenebilirler diye düşünüyorum.çocuğum psikolojisini giydiği bir kazaktan yada arkadaşının giydiği güzel kıyafetten etkilenmeyecek kadar sağlam yetiştirmeye çalışıyorum sinirim buna..
Öğretmeni haklı bulmuyorum bende çocuk için yapmış olabileceğini düşünüyorum.ya eşofmandan fazlasını alamayacak durumdaysa konu sahibi?
öğretmenin arayıp rencide etmeye hakkı varmı?
elbette çok fiyat farkı olmayabilir lakin tavrı hoş değil.esofmanla bi pantoloon arasında en kadar fiyat var alalhaşkına. hatta çoğu eşofmanlar daha pahalı. yine söylüyorum çocuğun arkadaşları içinde rencide olmasındansa annenin aranması daha iyi bence.