Çok gerginimm mantıklı karar veremiyorum şu an

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Passifloraetkisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2021
992
1.290
43
Merhaba hanımlaarr
Konuya özet geçerek yanlış bir karar almamak adına sizlere danışmak istedim. Bakınız durum şu: ben yaklaşık iki sene önce eşimden ayrıldım bi sene öncede boşandım resmi olarak. Buraya kadar normal. Bu süreçte kimin ne olduğunu gördüm, hiç dert değil kimsenin desteğine ihtiyaç duyan bi yapım yok zaten. Ama sinirlendiğim nokta şu, yaklaşık yirmi yıllık arkadaşlarım, akrabalarımın bir kısmı nerdeyde hergün profilime bi kaç kez girip ss alıyolar hatta girip 15 20 dakika kalıyolar şimdi bu laf aramak değilde nedir? Veya o ssler neden alınıyo, kimlere gönderiliyo dedikodu malzemesi olmuşum belli ki.

Bu insanlar bana bir kere halimi hatrımı sormadı ve boşandığımı bildikleri halde nasılsın demediler oldum olası herkesle yarış halinde olan tipler bunlar bi de.

Benim kimseyle derdim olmaz kimsenin hayatınıda merak etmem o yüzden çok takmadım ilk başta bu kadar irdelemelerine ama son zamanlarda iyice arttı. (Seni üzmemek, hatırlatmamak için sormuyodur diye düşünmeyin o yapıda insanlar değiller zaten o yapıdakileri hariç tutuyorum konudan)
Şimdi diceksiniz ki engelle gitsin. Engellemeden önce şöyle okkalı bi açıklama yapıp hadlerini bildirmek istiyorum mantıklı mı sizce? Okkalı dediğim de çok sert değil yani onların beni stalkladığını amaçlarını bildiğimi belli edeceğim bi yazı olucak. İçimde kalıcak söylemezsem çünkü.

Şuraya bi not ekleyim: konu benm nasıl öğrendiğim değil arkadaşlar, yazılımcıyım ben işim gereği böyle gereksiz şeyleride biliyorum

Son düzenleme:
Bence boyle bişey yapacaksan sadece o kişiler gorcek sekılde yap, diğer ınsanların boşuna kafasını karıstırma derim yoksa stalklar artabilir ,insanımız meraklı... Uzuntunden sinirinden mutlu olan insanlar var . Bir de başkalarının ne dediği umrunda olmasın , onlar ne yaparsan yap hep dicek bişey bulur çünkü

Mantıklı. Sadece onlara açıp yazayım ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…