- 18 Ocak 2021
- 992
- 1.290
- 43
- Konu Sahibi Passifloraetkisi
-
Aklın yolu birss aldıklarını nerden görüyorsunuz
İşim gereği diyeyimYanlış anlamayın ama ss aldıklarını nerden biliyorsunuz
Mantıklı. Sadece onlara açıp yazayım benBence boyle bişey yapacaksan sadece o kişiler gorcek sekılde yap, diğer ınsanların boşuna kafasını karıstırma derim yoksa stalklar artabilir ,insanımız meraklı... Uzuntunden sinirinden mutlu olan insanlar var . Bir de başkalarının ne dediği umrunda olmasın , onlar ne yaparsan yap hep dicek bişey bulur çünkü
Umrumda değilde hadlerini aşıyolar oraya takıldım ben özel hesap sonuçta o ss ler nereye gidiyo belki istemediğim kişilere gidiyoMantıklı. Sadece onlara açıp yazayım ben
İlk defa duyduğum için çok ilginç geldi.
Erkek kardeşimin eşiyle benzer bir problem yaşayıp aynısını yapmıştım. Sadece ona açık yaptım hikayeyi, o görür görmez de bastım engeliMantıklı. Sadece onlara açıp yazayım ben
Ben kendime hacker demiyorumHackerlik mı yapıyorsunuz S sassyassyy yanlış anlama da seni bu konuda uzman görüyorum o yüzden etiketledim. böyle bir durum olabiliyor mu?
Kral hareketErkek kardeşimin eşiyle benzer bir problem yaşayıp aynısını yapmıştım. Sadece ona açık yaptım hikayeyi, o görür görmez de bastım engeli
Ben kendime hacker demiyorumsistem güvenlik uzmanı diyorum
Bende sadece 3 kisiye durumda attim gorur gormez sildimKral hareketbende aynısını yapcam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?