- Konu Sahibi Passifloraetkisi
-
ben inanıyorum dediklerinizeVeremem çnkü ben uyduruyorum boşver he de geç
Sosyal medya dahil internette aklınıza gelebilecek bütün bilgilere erişim var malesef. Bu durum sizin bilgisiz olduğunuzu göstermez zaten bu bilgiler herkesle paylaşılmaz şu an konumu komple silseniz keşke meselaAsla sizi böyle bir duruma düşürmek gibi niyetim olmadı. Lakin bu tür uygulamalardan bahsedip insanların kullanıcı bilgileri entegre edilen uygulamalar konusunda bunun mümkün olmadığını bu sebeple sosyal medya bilgilerini herhangi bir arayüze girmemeli gerektiğini ifade etmeye çalıştım.
Ve bu mümkün ise de kendimi bilgisiz, geri kalmış biri olarak lanse ettim.
Özetle size özel değildi
onu şurubu vardı lıkır lıkır ama çok içince bağımlılık yaratıyor olabilir, o bitkiden yapılıyordur :)) ha sorunuzun cevabınagelince bence engeli basın geçin uğraşıp cevap vermek için çaba sarsetmeye değer mi...Passiflora bitki yalnızhap olanından değilim ben
Herkese demedim zaten yahuu mesela sen çok tatlısın bence neden bu kadar üstüme geldin kiBeş parmağın beşi bile bir değilken bütün insanların aynı olmasını bekleyemezsiniz. Kural dışı hareket edeni yönetime bildirirsiniz gereğini yapar. elinize mikrofon alıp linç time var linçleniyorum demezsiniz
Dediğim gibi benim bilgisizliğim o haldeSosyal medya dahil internette aklınıza gelebilecek bütün bilgilere erişim var malesef. Bu durum sizin bilgisiz olduğunuzu göstermez zaten bu bilgiler herkesle paylaşılmaz şu an konumu komple silseniz keşke mesela
Ben direkt bitkiyi tutuyorum efenim anca paklıyoonu şurubu vardı lıkır lıkır ama çok içince bağımlılık yaratıyor olabilir, o bitkiden yapılıyordur :)) ha sorunuzun cevabınagelince bence engeli basın geçin uğraşıp cevap vermek için çaba sarsetmeye değer mi...
Herkes göremezsiniz vs diye yüklenmiş ama ben görülebildiğini biliyorum (eski eşim hackerdı). Neyse konuyu uzatmadan fikrimi söyleyeyim. Yerinizde olsam direk o kişilere ss aldılarının görüntüsünü ss alıp mesaj atardım. uygun bir dille neyi merak ediyorsan keşke bana sorsan falan yazardımMerhaba hanımlaarr
Konuya özet geçerek yanlış bir karar almamak adına sizlere danışmak istedim. Bakınız durum şu: ben yaklaşık iki sene önce eşimden ayrıldım bi sene öncede boşandım resmi olarak. Buraya kadar normal. Bu süreçte kimin ne olduğunu gördüm, hiç dert değil kimsenin desteğine ihtiyaç duyan bi yapım yok zaten. Ama sinirlendiğim nokta şu, yaklaşık yirmi yıllık arkadaşlarım, akrabalarımın bir kısmı nerdeyde hergün profilime bi kaç kez girip ss alıyolar hatta girip 15 20 dakika kalıyolar şimdi bu laf aramak değilde nedir? Veya o ssler neden alınıyo, kimlere gönderiliyo dedikodu malzemesi olmuşum belli ki.
Bu insanlar bana bir kere halimi hatrımı sormadı ve boşandığımı bildikleri halde nasılsın demediler oldum olası herkesle yarış halinde olan tipler bunlar bi de.
Benim kimseyle derdim olmaz kimsenin hayatınıda merak etmem o yüzden çok takmadım ilk başta bu kadar irdelemelerine ama son zamanlarda iyice arttı. (Seni üzmemek, hatırlatmamak için sormuyodur diye düşünmeyin o yapıda insanlar değiller zaten o yapıdakileri hariç tutuyorum konudan)
Şimdi diceksiniz ki engelle gitsin. Engellemeden önce şöyle okkalı bi açıklama yapıp hadlerini bildirmek istiyorum mantıklı mı sizce? Okkalı dediğim de çok sert değil yani onların beni stalkladığını amaçlarını bildiğimi belli edeceğim bi yazı olucak. İçimde kalıcak söylemezsem çünkü.
Şuraya bi not ekleyim: konu benm nasıl öğrendiğim değil arkadaşlar, yazılımcıyım ben işim gereği böyle gereksiz şeyleride biliyorum
EstağfurullahDediğim gibi benim bilgisizliğim o halde
Estağfurullah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?