Çok gerginimmmm

renklipapatya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
28
1
0
Adıyaman
Geçen hafta perşembe günü sevgilimle sürtttnme yoluyla ilişki yaşadık ikimizde de iç çamaşırlarımız vardı , boş alma falan olmadı. Ben çok kuruntu sahibi biriyimdir gittim Ella ertesi gün hapı attım çünkü sanırım sevgilimin boxerında zewk suyu vardı bugun adetimin gelmesi gerekiyordu gelmedi sizce nedeni ne olabilir

sadece gecikmiştir

Acaba bebek kız mı erkek mi ? Korkmayın hiçbir şey olmaz, ertesi gün hapı almışssınız, boşalma olmamış olsa bile adamda boxer varmış insaf yahu!

Hamile değilsin merak etme, stres yapmışsın sadece, öyle her şüphede iş olsun diye de ertesi gün hapı alma şeker değil o, hormonal dengeni mahvedersin.

Ertesi gun hapi hormon hapi oldugu icin gununu geciktirmis olabilir. Ayrica sizin iliskinizde risk gormuyorum.

Iste boyle surtunme ile iliskiydi, boxerdi kulottu derken vucudunuzu ve zihninizi klitoral orgazma alistiriyorsunuz, ondan sonra evlenince gelsin yillar boyu tatminsiz kadinlar, zevk alinmayan sevismeler, bitsin artik diye beklemeler

Bence de, yapacaksaniz tam yapin

Ayrica sadece gecikmissin, bugun gelmesi gerekiyorduysa ve gelmediyse hatta gecikmemissin bile, gun bitti mi ki

az insan olun yapacaksanız da adam gibi yapın ne o öyle sen vitrindeki pastaların hepsini parmakla ondan sonra kuru pasta isterim de adamı linç ederler linç

Yapmayin canlar yapmayin ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Buyur burdan yak , alsana bitane daha..

Yaaaaa biraz kendinizi gelistirin allah askina!!!
Oyle disari bosaldi yok bilmem ne oldu hamilemiyim diye sizlanmayin ya..
su onunuzdeki teknolojiyi bilgi icin kullanin....

az insan olun yapacaksanız da adam gibi yapın ne o öyle sen vitrindeki pastaların hepsini parmakla ondan sonra kuru pasta isterim de adamı linç ederler linç

kıytırık şeyler yapıp geliyolar arkadaş
+18 degiller işte belli.
+18 olsaydı ohoooo ne fantazilerini işitirdik dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…