Çok gerginimmmm

çıplak olsa neyse, çıplak olsa risk var
ama çıplak değil
anlatabiliyor muyum
mesele çıplaklıkta

-baba akü yok!
-kaputu açmışlar, bir de aküyü çalmışlar.
-kaputu açıyorsun aküyü neden çalıyorsun.
-hadi aküyü çaldın niye kaputu kapamıyorsun!!!
-aküyü çalmamış olsalardı...

Eski konuna bakılırsa perşembe değil salı sürtünmüşsün. Neden yanlış bilgi veriyorsun çok ayıp.

Evlenip rahat rahat boş alma olunca en basit korunma yönteminde bile kolay kolay hamile kalınmadığını anlasan şaşarsın. Gerçi şimdiki gençliğin iki kat kumaşın üstünden bile çocuk yapabilitesi var.

o iş öyle olmuyo anam.....
okuyun biraz..

Dalgamı geçiyorsun ki sen bizimle.
Sürtünme yoluyla birşey yaşamışsın.
Hamilemiyim diye ortalığı ayağa kaldırmışsın.
Kaç yaşındasın?
Zevk suyun da da sperm var tamam doğru ama çok az canı kalması biraz olanaksız.
Madem yaşıyorsunuz birşeyler kondom takıverin.
Yada dikkat edin. Ki eminim o donlar filan da çıkmıştır.
Yoksa böyle gergin olmazdınız.
Ertesi gün hapını biliyorsunuz da korunmayı bilmiyorsunuz.

Hamile felan değilsin iç çamaşırı vardı üstümüzde diyorsun o iş o kadar kolay olsaydı ohoooo çok merak ediyorsan test al yap evde :26: bu arada gecikmesinin sebebi ya çok kafaya taktın stresten yada havalardandır

hiç ofiste okunacak bi konu değilmiş enemm..
yorumları okurken dilimi ıssırdım gülmeyim diye..

şöyle konuları gündüz vakti açmayın yahuu...

Hanımlar ben 2 ay önce nişanlımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadım onun üstünde boxerı vardı bende bir şey yoktu. Sorun şu ki ben onun zevk suyunu geldiğinden şüphe edip 13 14 saat sonra Norlevo aldım. İlk ay adet oldum tam zamanında geldi ama bu ay dün adet olmam gerekirken gecikti. Yok yani hiç bir şey normalde 5 6 aydır ağrı kesici atmıyordum bir de bu ay 2 tane falan attım geçen hafta acaba o da etki eder mi ? . Sizce gebelik riski var mıdır bir jinekoloğa falan gideyim mi ?

Al başına stresi yaa , bir de şu ayrıntıyı düşeyim geçen ay değil ondan önceki ay adetim 6 7 gün gecikmişti acaba o gibi midir ki /:

konu sahibinin diğer konularına baktınız mı 3 ay önce de böyle bir şey yazmış. Sen hormonlarına ne kadar zarar veriyosun farkındamısın ağrı kesici niyetine ertesi gün kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…