Arkadaslar tavsiyelerinize ihtiyacım varbenim hikayemi bilen bilir, asık oldugum adam başkasıyla nişanlı. Neyse konumuz bu sefer bu degil. Ben artık hayatıma bir yön vermek istiyorum. Bende birine beni mutlu edebilmesi için şans vermek istiyorum
asık olamicam ama mutlu bir beraberliğim olsun istiyorum.
Simdi sorum su: bana gelen tekliflerden ilgimi pek çeken olmadı, biri hariç, o beni düğünde görmüştü ben yüzüne bile bakmadım, mahlum o düğünde asık oldugum adamda vardı. Simdi o erkeği face de gördüm tesadüfen. Ben hayatımda hic bir erkeğe ilk adımı atmadım. Hic hic böyle birşey yapmadım. Etrafımdaki herkes madem seninde ilgini çekiyor sen birşeyler yap diyorben sadece mutlu bir evliliğim olsun istiyorum, yani ask mis falan bunlar artık yasayamayacagim seyler.
Siz hic bir erkeğe ilgi duyduğunuzu gösterdiniz mı? Sonra ne bilim mutlu oldunuzmu? Sizce ne yapmalıyım!? Zaten asık olmayacağım deyipte kaderimdeki kısmetimi mı beklemek yoksa kaderimi kendi elime almakmi? Bu arada o bana 600 km uzakta oturuyoryasımı merak eden olursa 24 girecem 2 ay sonra
Siz ne yapardınız? Cok geri kafaliyim. Ben hala ilk adım erkekten gelmeli diye düşünüyorum -.-
:) ah ah ßenimde sevdiğim adam nişanlanmştı dünyalar basıma yıkılmşTı

demek istediğim şukii aklındaki adamı otrdğn yerden unutamazsın:) çivi çiviyi söker