çok gerildim görümcem yüzünden !!

olayı 1 altına paraya bağladık teşekkür ederim yorumlarınıza
sadece bundan sonraki süreçte bende yapmak istemedigimi emrivakiyi sonlandırmak istediğim için açmıştım konuyu ama anlatamadım
evet üzüldüm ağladım o gün zoruma gitti o gun cünkü çok deger verdıgım için ummustum
velhasılı teşekkür ederim hepinize ama para düşkünü bi insan degilim ben ne zor gelin olusum kaldı ne paracıllıgım
iyi aksamlar!

kendi açtığınız konuda yanlızca size gelmeyan hediyelerden bahsettiğiniz için bu tepkileri almış olabilirmisiniz?

yapılan emrivakiyede pabuç bırakacak bir huyunuz olduğunu hiç zannetmiyorum.
bir programınız olsa o anda söylerdiniz kaynınıza zaten.
bence siz eşinize yapılan doğumgünü sürprizini bile kıskanmışsınız

off hiç sevmiyorum doğumgünlerini yaa benim için ekstra bi gerilim nedeni. kutladın kutlamadın, unuttun hediye almadın. bence doğumgünü kutlamak yasaklansın :52:

arkadaşım şaka bi yana, ben senin, kayınvalidenlerin kendi kızlarına altın takarken sana hediye almamış olmalarına içerlemeni anlayabilirim. hele ki benimkiler gibi sen de bizim kızımızsın, sen bizim kızımızdan bile ötesin falan filan diyolarsa... insan bekler, hani ben de kızınızdım, beni niye ayırdınız diye düşünebilir. bu bence çok normal. normal olmayan senin bunu aile meselesi haline getirmen. eşine yansıtman. huzurunuzu bozman. bu çok yanlış bi davranış. sana tavsiyem insanlara sana verdikleri kadar değer ver, 3. şahıslar için de eşinle aranı bozma. sonra dönüşü olmayan yollara girersin.

görümcenle kaynının yaptıkları plan konusunda da sonuçta diyebilirdin ki ben bu doğumgününde eşime ''özel'' bi kutlama hazırladım. sizinle daha sonra kutlarız. o zaman kimse kırılmazdı, gücenmezdi, sen de aradan sıyrılmış olurdun.

mevzu hediye degil diyor ama ona hediye alinmamis diye bir daha ne ben kimseye giderim dogum gununde nede bana gelsinler demis...:31:

Aslında sorun şu ;
İkiyüzlülük(hakaret amaçlı değil)
Yani aslında hiç sevmediğiniz bulsanız bir kaşık suda boğacağınız görümceye hediye almak ?
Abisi almış ne gerek var ?
İyi ki doğdun dersin geçersin.
Ama alınıyor çünkü gerçek hisler mesafeler konulmuyor ama arkasından atıp tutuluyor..
Bu kadar nefret ettiğim birine kürdan bile almam.
Ondan da birşey beklemem.
Kaldı ki not tutmazsam gelen hediyeleri verdiklerimi bile unuturum hayat telaşı içinde.

arkadasım keske kaynını kıramamak adına o msjı atmasaydın..
ben ozel bısey hazırladım, program yaptım, sağolun dusundugunuz ıcın dıye ataydın msj sımdı boyle uzulmezdın.
bende evıme ben yokken gırılmesını ıstemem gıcık olurum.

dogum gunu olayında da anladım seni...
sen fazlaca deger vermıssın elınden gelenı yapmıssın aynı seylerı beklemıssın.
evet bende olsam beklerdım ama ailesinin hatalarını da kocama mâl etmezdim. eşine o aksam haksızlık etmıssın.

konu sahibi arkadaşım, pireyi deve yapmada ,
konundan çıkıp diğer konuları bir okumanı öneririm..:15:
hediye konusu için de ,eşime yapmadığımı bırakmadım demişsin,adam yine sesini çıkarmamış sana anlaşılan..

kaprislerinden sıyrıl..
eşinle sorunun yok sanırım, bu en büyük hediye,allah mutluluğunuzu daim etsin

Kayınpeder ve kaynvalıden dogum gnun kutlamıslar burdada bır sorun yok benımkını bırak eşiminkini bile kutlamazlar ya :1:

benim kendi ailem bile kutlamiyor dogum gunumu ama esim hic unutmaz bu bana yetiyor zaten ne yapayim simdi balkondan atayimmi kendimi:27:

kendi haline üzülmemen için anlatıyorum bu zamana kadar kendi öz babam 1 kere bile doğumgünümde aramadı hediye almadı...

ama ben her sene aradım kutladım üstüne bir de trip yaptı bana siz sadece telefonda kutlayın zaten dedi...

artık bende aramıyorum...

Konuyu açan arkadaşım; eşim dışında kendi ailemde dahil unutan çok insan olmuştur doğum günümü, bırak pastayı aranmadığım bile olmuştur, senin mantığınla ben onların gözünde değersizinde değersiziyim.

Ama ben insana verilen değeri böyle materyallerle ölçmüyorum, hepimiz insanız unutabiliriz o kadar ince düşünemeyebiliriz. Değmez bu kadarcık şeyler için sabahlara kadar gözyaşı dökmeye, eşinin üzerine gitmeye...

ben doğum yaptığım yıl, kendi doğumgünümü unuttum yaaa..:53::52:
gazından 7/24 ağlayan 2 aylık bir bebek..annem arayınca hatırladım.:26:.eşim kutladı mı onu bile hatırlamıyorum valla..:31:

bu yıl yine, mümkünse kimseler hatırlamasın da ,yaşımı hatırlatmasın isterim..:1:

kizin ustune gitmeyin yahu.. ben olayi anladim. ve acikcasi ben de sinir olurdum. kiz hakli. aile icinde (damat dahil) dgunlerinde falan hediyeler bilmemneler ama kiza gelince sadece pasta almislar.. bence kiz hakli. damatlarini da ayirmiyorlar cocuklarindan hediyelerle kutluyorlar gelinlerininkini neden hediyesiz kutluyorlarki...?!

konu ailenin yaptigi ciftestandart. ve bence kiz hakki.. yorumlarin hepsini okudum. siz de bi kendinizi yerine koyun kizin oyle dusunun herkesin d.gununde kutlamalar hediyeler falan (hediye alim gucu de olan bir aile)...mkizcagizin d.gununde kuru kuru pasta.. ben de olsam kizardim ve unutmazdim. damada var da geline neden yok pardon?

:20:

bence eşinin kız ve erkek kardeşi size bir hoşluk yapmak istemişler ama sen eski mevzulardan görümcene önyargılı olduğun için ters algılamışsın gibi geldi bana kötü bi niyeti olsaydı sürprize katılmak istemezdi

doğum günü meselesinde de belli ki sen özel günlere çok kıymet veriyorsun herkesin özel gününde hoşluklar yapıyorsun karşılığını da almak istiyorsun tabi bu normal bişey ama herkesin görgüsü de aynı değildir

pasta alıp gelmeleri bile bir incelik bence hem önemli olan beraber olmaktır hatırlanmaktır
böyle şeylere takılıp da hem kendini hem eşini üzme

Son düzenleme:
ben doğum yaptığım yıl, kendi doğumgünümü unuttum yaaa..:53::52:
gazından 7/24 ağlayan 2 aylık bir bebek..annem arayınca hatırladım.:26:.eşim kutladı mı onu bile hatırlamıyorum valla..:31:

bu yıl yine, mümkünse kimseler hatırlamasın da ,yaşımı hatırlatmasın isterim..:1:

Haa evet çocuktan sonra ben eşimin doğum gününü bile zor hatırlar vaziyetteyim...

Konu başlığı: Çok gerildim görümcem yüzünden!
Konu içeriği: Kayınvalidem ve kayınpederim doğum günümde sadece pasta ile geldiler bişey almadılar. Yarın eşimin doğum günü kaynım emrivaki yapıyor vs. vs.

Afedersiniz de ben görümceyi göremedim? Sanırım halâ balayında :24:

Hediye konusuna çok önem veriyorsun anlaşılan.
Bu kadar önemsediğin için,beklentin de ona göre oluyor.
Biraz boşvermeyi denesen daha mutlu olabilirsin.

Mesela görümcene hem eşinin hem senin ayrı hediye almanız ilginç geldi bana.
Siz evlisiniz,tek hediye alabilirdiniz.
Veya eşine hediye üzerine kurabiye yollaman...
Evet ince düşüncelisin ama maalesef herkesten aynısını beklersen hayalkırıklığı yaşarsın.

Konuyu okurken önce,doğumgünlerinde hediye alma adetleri yoktur diye düşündüm ama eşine parti düzenlemeleri tersini gösteriyor.
Madem kaynınla samimisin,keşke sitemini hemen söyleseydin : Ooo hep abine hep abine...Bana gelince bir kuru tebrik diye :)

Konu başlığı: Çok gerildim görümcem yüzünden!
Konu içeriği: Kayınvalidem ve kayınpederim doğum günümde sadece pasta ile geldiler bişey almadılar. Yarın eşimin doğum günü kaynım emrivaki yapıyor vs. vs.

Afedersiniz de ben görümceyi göremedim? Sanırım halâ balayında :24:

aslında anahtarı isteten görümceymiş konu sahibine göre,
ona sinir olduğunu bildiği için kardeşinden istetmişmiş..:52:

görümcem kıskanıyor demişsiniz siz kskanmayasınız onu

baksanıza görümcene hediye yağdrılyor diye sinirden ölmek üzeresiniz

eşinizin ne suçu vardı ki etmediğinizii bırakmamışsınız

yazık adamcağıza,ayrıca kayınvalidenler kutlamaya gelmişler

en azından hatrlamışlar bir pasta kesilse bile mutlu olmalısınıız

siz çok takıntılıı birisinizi...ortada büyütecek bişey yok:31:

aslında anahtarı isteten görümceymiş konu sahibine göre,
ona sinir olduğunu bildiği için kardeşinden istetmişmiş..:52:

Hımm şimdi farkettim... Ama yinede garip geldi bana görümcenin ön plana atılması :44:
Bu arada doğum gününde altın takmalarıda çok ilginç değilmi arkadaşlar? Düğün yakınken doğum gününde altın takmışlar... Bence görümcesi düğünde gelen altınlardan tekrar iadesini yapmıştır gibi geldi ailesine?

görümcem kıskanıyor demişsiniz siz kskanmayasınız onu

baksanıza görümcene hediye yağdrılyor diye sinirden ölmek üzeresiniz

eşinizin ne suçu vardı ki etmediğinizii bırakmamışsınız

yazık adamcağıza,ayrıca kayınvalidenler kutlamaya gelmişler

en azından hatrlamışlar bir pasta kesilse bile mutlu olmalısınıız

siz çok takıntılıı birisinizi...ortada büyütecek bişey yok:31:

işin ilginci ,görümceye sinir olurken,doğumgününde de hediyeleri çift çift almış..
abi almış ,o yetmemiş bi de konu sahibi almış..
sevmiyorsam hediyelere gark etmem..:19:
bu arada ,kayınbirader yurtdışındaymış konu sahibinin doğumgününde ,acaba o bi hediye aldı mı?:44:

Vallahi çok güldüm. :60:
Ne insanlar var ya! Allah akıl fikir versin. :27::27:
Bana sadece pasta aldılar, bir çorap bile getirmediler ühüüü ühüüüüü :D

Vallahi çok güldüm. :60:
Ne insanlar var ya! Allah akıl fikir versin. :27::27:
Bana sadece pasta aldılar, bir çorap bile getirmediler ühüüü ühüüüüü :D

pasta almayıp, hediye alsalar.. bu kez de ;yalnız hediye almışlar,:19: bi pasta bile yoktu ,olur..

Back
X