çok geyik şok geyik

kızlar:) aslında şunu merak ettim uğruna bu kadar fal baktırdığımız kişiyle barışan oldu mu? lebara lebara sanırım siz barışmıştınız. kendi adıma evet adam döndü aradı ama o kadar bizim ilişkimiz olmadı zaten benim isteğim bile kalmadı görüşmek için:)

kızlar:) aslında şunu merak ettim uğruna bu kadar fal baktırdığımız kişiyle barışan oldu mu? lebara lebara sanırım siz barışmıştınız. kendi adıma evet adam döndü aradı ama o kadar bizim ilişkimiz olmadı zaten benim isteğim bile kalmadı görüşmek için:)
ben de barıştım. ama falı bırakmadım, sadece sıklığını azalttım :)

Fal alışkanlık ama antonie antonie nin de dediği gibi eskisi kadar olmuyor. O anın gazıyla sarılan bir şeydi benim için. Yani barıştıktan sonra sanırım bir kere baktırdım böyle para verip :D

Fal alışkanlık ama antonie antonie nin de dediği gibi eskisi kadar olmuyor. O anın gazıyla sarılan bir şeydi benim için. Yani barıştıktan sonra sanırım bir kere baktırdım böyle para verip :KK70:

fal kesinlikle alışkanlık bitmiyor:) mutlaka baktıracak bir konu buluyorum. Benimki de döndü ama barışmadık.

Fal alışkanlık ama antonie antonie nin de dediği gibi eskisi kadar olmuyor. O anın gazıyla sarılan bir şeydi benim için. Yani barıştıktan sonra sanırım bir kere baktırdım böyle para verip :KK70:
Kahve kapatıp açınca ay ne diyor bu krşke bakan olsa diye kriz geçiriyorum ama baktırcak kimse olmayınca heves kursağımda kalıyor :D

Back
X