- 16 Ekim 2016
- 794
- 1.538
- 113
sorma hem çok yoğunum hem de girmem gereken birkaç sınav varneden çok mu yoğunsun bu ay? :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma hem çok yoğunum hem de girmem gereken birkaç sınav varneden çok mu yoğunsun bu ay? :)
Helllooooo![]()
Hiçbir fal çıkmayınca mecbur kaçtıkhelllooooo nasılsın? valla topici toptan bıraktık gibi![]()
ben de barıştım. ama falı bırakmadım, sadece sıklığını azalttım :)kızlar:) aslında şunu merak ettim uğruna bu kadar fal baktırdığımız kişiyle barışan oldu mu?lebara sanırım siz barışmıştınız. kendi adıma evet adam döndü aradı ama o kadar bizim ilişkimiz olmadı zaten benim isteğim bile kalmadı görüşmek için:)
Favorin var mı kankiben de barıştım. ama falı bırakmadım, sadece sıklığını azalttım :)
ahahaha geçen binnazda rüya yorumu attım 5 liraya, havuza düşmüş hülya demir bakmış. benim rüyamın birebir aynısını bana yazıp “bu çok güzel net bir rüya canım benim” demiş. dene istersen sen de giglfçgldFavorin var mı kanki![]()
kızlar:) aslında şunu merak ettim uğruna bu kadar fal baktırdığımız kişiyle barışan oldu mu?lebara sanırım siz barışmıştınız. kendi adıma evet adam döndü aradı ama o kadar bizim ilişkimiz olmadı zaten benim isteğim bile kalmadı görüşmek için:)
Fal alışkanlık amaantonie nin de dediği gibi eskisi kadar olmuyor. O anın gazıyla sarılan bir şeydi benim için. Yani barıştıktan sonra sanırım bir kere baktırdım böyle para verip
![]()
Kahve kapatıp açınca ay ne diyor bu krşke bakan olsa diye kriz geçiriyorum ama baktırcak kimse olmayınca heves kursağımda kalıyorFal alışkanlık amaantonie nin de dediği gibi eskisi kadar olmuyor. O anın gazıyla sarılan bir şeydi benim için. Yani barıştıktan sonra sanırım bir kere baktırdım böyle para verip
![]()