Bak espri kısmını doğru hatırlamışım.Takip etmeye calisiyorum, cok da begeniyorum. Cok samimi bi havada geciyor program. Sanki onlarla beraber ben de geziyormusum gibi. Bi kere st. Petersburgda esiyle Ermitaj muzesini gezerken cok da guzel espriler yapmisti. Begeniyorum ben, kasmiyorlar ekran basinda bizi
Bak espri kısmını doğru hatırlamışım.Espritüel bir arkadaş demekki:))Gecenin bir yarısı izlemiştim.O saatte espri kaldırılmıyor demekki. O zaman eşi yoktu.Takip etmeye çalışacağım bunu da.
Hııı demekki ondan görünmüyormuş.Çekimleri yapan eşi : ) O sebeple pek gözükmüyor...
Bazen kamerayi kendilerine dondurup elele yuruyorlar, selfie cubugu gibi biseye takipHııı demekki ondan görünmüyormuş.Dünyayı Geziyorum`daki çiften esinlenmiş bunlar anladım.Orada da yönetmen sunucunun kocası.
Adamın bir iki tahtası eksik gibi gelmişti zaten.Bazen kamerayi kendilerine dondurup elele yuruyorlar, selfie cubugu gibi biseye takip
Bi gun new yorkda Turk usulu parkta piknik yapmislardi o da komikti
Yanlış zaman yanlış mekan desene.Bu program devam ediyor muymuş sevindim açıkçası.İlk bölümlerine bakmıştım.Hatta Yunanistan a gitmişti.Şansına da o gün Türklerden kurtuluş günüymüş.
Bazen kamerayi kendilerine dondurup elele yuruyorlar, selfie cubugu gibi biseye takip
Bi gun new yorkda Turk usulu parkta piknik yapmislardi o da komikti
Ne guzel yardimci olmuslar. Samimiyetleri hareketlerinden belli zaten.Geçen ay Amerika seyahatim vardı, kendilerinden NY için hazırladıkları gezi planını istedim hiç üşenmeden fotosunu çekip yolladılar.
Ne guzel yardimci olmuslar. Samimiyetleri hareketlerinden belli zaten.
Umarim izleyicisi fazladir, reyting kurbani olmasin
Dünyayı Geziyorum ekibi de yollar bence.Geçen ay Amerika seyahatim vardı, kendilerinden NY için hazırladıkları gezi planını istedim hiç üşenmeden fotosunu çekip yolladılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?