Çok Gezenti TV2 Burak Akkul

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.420
En iyi cevaplar
2
69.539
1.623
102
Burak Akkul ve eşinin TV2 için hazırlardığı, belgeselimsi gezi rehberi tadında ama tam olarak hangi içeriğe sokacağımı bilmediğim program. Yurtdışı gezilerinizde hangi ülke ve şehre gidecekseniz sevgili Burağın Çok Gezenti sayfasını mutlaka incelemenizi öneririm. Hatta benim gibi yüssüzlük yapıp gezi planının bir kopyasını istediğinizde cevap alabileceğiniz tek program :)

Çift programı çok samimi bir hava sunduklarından sanırım, eşi St. Petersburg gezisinde biraz rahatsızlanınca aynı rahatsızlığı hissetmemeniz elde değil.

Bu tür programların prim yapmasını diliyor çifte yayın hayatlarında başarılar diliyoruz.

TV2_eflyer_Gezenti.webp

ÇOK GEZENTİ

Pasaportunuz tamam, vizenizi aldınız, otel de ayarlandıysa o zaman Çok Gezenti ile gezmeye başlamak için her şey tamam!

Burak Akkul'un hazırlayıp sunduğu Çok Gezenti ile ülke ülke gezip nerede ne yenir, hangi otel daha iyidir, görmeden gelmeyin denilen yerler nerelerdir öğreneceksiniz.

Bavulunuzu hazırlayın çünkü bu programdan sonra yerinizde durmak istemeyeceksiniz!

Orijinal İsmi : Çok Gezenti
Tür : Gezi
Yapım Yeri : Türkiye
Yapım Yılı : 2014 / 2015
Süresi : 60 dk.

Bir kere denk gelmiştim bu programa.Adam sanki çok konuşuyordu gibi hatırlıyorum.Yani anlatması gerekeni değil de fuzuli kendi kendine gereksiz espriler yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam.Çin`e gitmişti galiba o programı izlemiştim.

Takip etmeye calisiyorum, cok da begeniyorum. Cok samimi bi havada geciyor program. Sanki onlarla beraber ben de geziyormusum gibi. Bi kere st. Petersburgda esiyle Ermitaj muzesini gezerken cok da guzel espriler yapmisti. Begeniyorum ben, kasmiyorlar ekran basinda bizi:KK52:

Takip etmeye calisiyorum, cok da begeniyorum. Cok samimi bi havada geciyor program. Sanki onlarla beraber ben de geziyormusum gibi. Bi kere st. Petersburgda esiyle Ermitaj muzesini gezerken cok da guzel espriler yapmisti. Begeniyorum ben, kasmiyorlar ekran basinda bizi:KK52:
Bak espri kısmını doğru hatırlamışım.:KK48:Espritüel bir arkadaş demekki:))Gecenin bir yarısı izlemiştim.O saatte espri kaldırılmıyor demekki.:KK48: O zaman eşi yoktu.Takip etmeye çalışacağım bunu da.:KK69:

Bak espri kısmını doğru hatırlamışım.:KK48:Espritüel bir arkadaş demekki:))Gecenin bir yarısı izlemiştim.O saatte espri kaldırılmıyor demekki.:KK48: O zaman eşi yoktu.Takip etmeye çalışacağım bunu da.:KK69:

Çekimleri yapan eşi : ) O sebeple pek gözükmüyor...

Çekimleri yapan eşi : ) O sebeple pek gözükmüyor...
Hııı demekki ondan görünmüyormuş.:KK48: Dünyayı Geziyorum`daki çiften esinlenmiş bunlar anladım.Orada da yönetmen sunucunun kocası.

Hııı demekki ondan görünmüyormuş.:KK48: Dünyayı Geziyorum`daki çiften esinlenmiş bunlar anladım.Orada da yönetmen sunucunun kocası.
Bazen kamerayi kendilerine dondurup elele yuruyorlar, selfie cubugu gibi biseye takip:KK53:
Bi gun new yorkda Turk usulu parkta piknik yapmislardi o da komikti:KK53:

Bazen kamerayi kendilerine dondurup elele yuruyorlar, selfie cubugu gibi biseye takip:KK53:
Adamın bir iki tahtası eksik gibi gelmişti zaten.:-)Şaka bir yana bayılıyorum böyle programlara.Acun`a sempatim de Acun Firarda`dan gelir.O da Esat`ıyla konuşur dururdu.:KK48:

Bu program devam ediyor muymuş sevindim açıkçası.İlk bölümlerine bakmıştım.Hatta Yunanistan a gitmişti.Şansına da o gün Türklerden kurtuluş günüymüş.

Geçen ay Amerika seyahatim vardı, kendilerinden NY için hazırladıkları gezi planını istedim hiç üşenmeden fotosunu çekip yolladılar.

Geçen ay Amerika seyahatim vardı, kendilerinden NY için hazırladıkları gezi planını istedim hiç üşenmeden fotosunu çekip yolladılar.
Ne guzel yardimci olmuslar. Samimiyetleri hareketlerinden belli zaten.
Umarim izleyicisi fazladir, reyting kurbani olmasin:KK53:

Dünyayı Geziyorum ekibi de yollar bence.:KK48:

Bugün izledim.Çok da beğenmedim tanıtım şeklini.Seyirci için değil de kendi için geziyor gibi.Gittiği yeri iyi tanıtmıyor bence.Yemek aldı onu bile tanıtmadı.Yemek önemli.:KK53:Kısacası seyirciyi içine çekemiyor.Tabi benim fikrim.

Son düzenleme:
severek takip ettiğim tek gezi programı.. hemen hemen hiç kaçırmıyorum tekrarını bile izliyorum çünkü bizim gibi geziyor :27: bizde oralara gitsek aynen öyle gezeriz diyoruz eşimle.

Denk geldikçe severek izlerim. Adam samimi, rahat ve esprili.
Bir de Gülhan vardı o tarz bir program yapan, Gülhanın galaksisi"ydi galiba ismi, onu da denk geldikçe izliyordum, onun da çok eğlenceli bir sunumu var.

Bu gün vardı tv2 de süper bi program çok gezenti üstelik benim gibi pazar seven birinin bile acaba diye meraklandırıyor izliyorum üstelik sunucun eşide muhteşem güzel ailecek izlenilecek program

Back
X