cok giciklar yaaa...

• Konu Sahibi Konu Sahibi nio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
198
3aylik kizim var.esimin ailesine gidince bebegimi cok opuyorlar.
kp sigara iciyor kv bi kere agzindan optu bidaha gormedim zaten ben gormuyorum sanip optu.eltim islak islak opuyo sevdiginden mi beni sinir etmek icin mi bilemiyorum.
hele gorumcem.bi kez isirdi kizimi hayvan.cok agladi yavrum surat astim ama neye yarar.
kisacasi yavrumu opmelerini istemiyorum.
kucaklarinda sevsinler koklasinlar elini opsunler ama hirpaliyorlar.benim ailem berbat ve esim onlara katlaniyor bu yuzden bende istedigim tepkiyi veremiyorum yalandan guluyorum icimde firtinalar kopuyo.esimin hatiri olmasa yerim onlari valla.
bide kizim massallah sevimli.
kirmadan nasil hallederim ne olur yardim edin.

Yahu ben çocukları cok severim. Operimde ama zarar vermeden daha cok koklamayi seviorum gerci. Ama 3aylik bebeğide nasil oper ısırırlar anlamam. Soyle bi 6 7 aylik olur ele avuca gelir opersin koklaraib oynarsin. 3aylik bebek daha bebektir gercekten. Eskiler bebegi 3 aylık olmadan besikten cikarmazmis. Hani su tahta besikler varidr orda sararlarmis, emzirmeyi bile besigi yana egip oyle yaparmis. Valla bizim insanimiz bi garip.

yuhh ısırdı birde ağlattı ..ağzını yırtardım herhalde şakadanda olsa..bende hoşlanmıyorum kendim bile kıyamazken öpmeye ağızdan öpmekte neymiş bence onları güzel bir dille uyarmalısın mikrop geçer çok küçük bağışıklığı gelişmedi vs diyerek anladı anladı anlamadı bi dahaki sefere daha sert uyarırsın

Küçücük bebeği insanlar şapur şupur yüz bölgesinden neden öper ya? Mikrop kapabilir, uzmanlar sürekli uyarıyor.

sende görumceni isir..deli isirmakta neymis..ormanda yasasin gidip dogasina uygun ortamlarda..

kırın... bir kere kırın ayaklarını denk alsınlar bi daha yapamasınlar... çocuk dudaktan öpülmez sapıkça bir şey bu töbe töbe.... ısırmak ne alaka... bu sevgi falan değil... kollayın çocuğunuzu....

Benimde eşim, daha şimdiden herkese söyledi "öyle poposuna vurmak, öpmek, ısırmak, sıkıştırmak yok, ona göre" diye. Bir de bana diyor ki "bak annem bebekleri çok ısırarak sever, ben söyledim sakın yapma diye ama sende müsaade etmeyeceksin". Öyle bir durumda ben de nasıl söylerim bilemiyorum, belki yapılacak yorumlar bana da fikir olur.
Ne anlarla o kadarcık bebeciği öyle sevmekten, o daha ne kadar hassas, koklanması gereken zamanlar bunlar.

Bebekler öpülmez diye bas bas bağırıyor doktorlar
Onun daha direnci ne kadar mikrop kapar Allah korusun
Ve özellikle sigara içenlere tavrını sert koy
Nikotin bela bir şey, içip de çocuğa yanaşmasınlar, hatta evinde balkonda bile olsa içirme
Bende sigara tiryakisiyim ama bebekli bir eve gidiyorsam çok dikkat ederim
Bu konuda biraz sert çıkın, bebek ve sigara bir arada olmazzzz

Reactions: 2k1
valla ben cok agir tepkiler veririm aslinda ama esim benim aileme katlaniyor bende alttan almaya calisiyorum.
bayram tatilini yine beraber gecirecegiz.
beni zor gunler bekliyor.
birde kizarsam bebegimi dislarlar oyle de lanetler.insan gibi konussanda kar etmiyor.
artik yari saka yari ciddi biseyler yapmam lazim
bebegimi kollamazmiyim kirk takla atiyorum ama tersim cok pistir kendimden kprkuyorum.
gorumcem almis bebegimi ayagina sallaya sallaya sarhos etti.cocuk ayiliyo geri sallayip uyutuyo aldim cocugu ayagindan.aslinda sey demek geldi icimden kafani govdenden ayiririm senin pislik zebani kilikli sirfinti.
hah tamda bu

3 aylık bebegın dudagından opunce ısırıp aglatınca zevk mı alıyorlar acaba ?

Çocuğunuzun sağlık kontrolüne beraber gidin ve doktorunuz anlatsın. Bebekleri bırakın öyle ağzından şapur şupur öpmek, normal öpmek bile sakıncalıdır. Anne babanın bile öperken severken dikkat etmesi gerekir çünkü henüz bünyeleri çok zayıf.

kibarca uyarsanız
yanatan öpünce sivilce oluyor kokluyom ben hep zor tutuyorum kendimi falan diyin
onlarda biri evladının evladı kv için söylüyorum
biri kardeşinin evladı hani dayanamıyorlardır can sonuçta
kızma düşünemiyor olabilirler

doktor kızıyor de..
yanağında yara çıktı mikrop kapmış dedi doktor uydur bişiler..
ayağınızda hızlı sallamayın, beyin tramvası geçirir dedi falan..

belki o zaman korkarlar biraz..
ne biçim insanlar var

ben zaten cok sinirli biriyim.
yapici yorumlara ihtiyacim var.
gercekten bebegimi kollamaya calisiyorum ama diken dolu bir yerde balon oynamak gibi bisey bu.
sabah gozunu acan bebegin yanina geliyor agiz kokularina ben dayanamiyorum bebegimin yuzune yuzune knusuyorlar ben emzirmden once hep naneli seker yerim bebegim rahatsiz olur diye bu okuzlerede veriyorum sagol deyip ceblerine koyuyorlar

Valla benimde en cok dikkat ettigim seylerden biri sapur supur opulmesi ,ben arkadaslarimin bebeklerini bile oyle opmuyorum elini tutuyorum sadece cok haklisiniz uyaracaksiniz baska caresi yok doktor soyle dedi boyle dedi

ay çok iğrenç bir durum yaaa
bende sinir olurum böyle şeyleree

eşin söylesin ama 3 aylık bebek de öpülmez yenir yahuuu

ya benim ne dayim oldu ne halam ne dedem ne ninem.
bunlar bebegimi kapida karsiliyorlar.
yani acaip seviyolar.
gorumcem bi baktim yola cikmis sicakta yanmis bizim arabayi bekliyor.
kapti cocugu arabadan aman oluyo.
hele dedesi hele ninesi yoluna seriliyolar.
yani gercekten dayanamayip opuyoar bebegimde sevgi manyagi oluyo :)
buda iyi bisey kirmadan halletmem lazim

Esinizden rica edin, sizin opmenizden bile bebeğinizin hasta olduğunu(allah korusun) söyleyin, doktorun da yasaklayip kizdigini dikkatli olunmasi gerektiğini söyleyin..

Bilmiyorum yine de böyle yalan deyince de olur mu ama aklima başka bir şey gelmedi

amcasi markali bi elbise almis giydirmek istiyor bife pahali bisey bayagi e yikanmadi.
onu dusunemiyor iste giydir dedi gecen bayram kirmamak icin giydirdim yikanmadan
bakti e ayakkabi lazim buna yok mu dedi dedim kucuk daha giyemiyor.2 saatlik yola ile gidip ayakkabi almis yuz bilmem kac tl simdi boyle oluncada kiyamiyorum insanlara sonucta ben boyle ilgi hic gormefim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…