cok giciklar yaaa...

• Konu Sahibi Konu Sahibi nio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Maalesef bende bu dertten muzdaripim bebeğim doğduğundan beri herkes şapur şupur öpüyor bıktım artık uyarmaktan uyarıncada herkes alınıyor ama gene dinlemek yok
benim 8 aylık yeğenim var ben daha bir kere öpmüş değilim yazık yavrulara

yok ben artik uyaricam kizarlarsa bana kizsinlar yavruma yansitirlar diye korkuyorum.
tepki koyup hic opmez sevmezlerse

Harbi gıcıklarmış.

Ben de şimdiden kara kara düşünüyorum.

kırmadan hallet canım.yıkıp dökmek çok kolay yapmak çok zor inan ki.bazen o kadar koruyucu olmak iyi mi diyorum.hele kreşe gitmeye başlayıp her gün hasta olunca boşuna ugraşmışım diyeceksin

Reactions: nio

3 aylık çocuğa ayakkabı mı olurmuş
ama garibim seviyormuş amcası
diğer öpmelere bende sinir oldum ya
ilk torun ilk yeğen mi sizinki ne bu ilgi merak ettim
eltinin görümcenin ki büyükler mi yoksa yok mu henüz çocukları??

kırmadan halledemessin en iyisi söyle kırılırsa kırılsın sallaaaa

hep bizmi kırılcaz kızımla ilgili bişi oldumu direk söylerim

bir keresinde kaynanam ağzından çıkardığını kızmın ağzına vermiş ama ben görmedim komşum görmüş yanımızda bide ben farketmemişim
komşum diyor ağzını açığ bişi dicen sandım ama sesini çıkarmadın dedi

bende görmedim ki görsem çıkartırdım dedim o olaydan sonra dikkatliyim dir ama genede yapıyosa kendi pisliği ben bile kızımın ağzından bişi yemem onada pek kendi ağzımdan vermem ona ne oluyo ki

yok ben artik uyaricam kizarlarsa bana kizsinlar yavruma yansitirlar diye korkuyorum.
tepki koyup hic opmez sevmezlerse
sende uyarırken de ki
ben sevmenizden çok memnunum bebeğimde alıştı sevin kat kat sevin ama çok öpmeniz sorun sadece benim için vs gibi bir şey deyin

Reactions: nio
En sevmediğim sey ya bebeği yüzünden bile opmesin kimse sivilceleniyo hastalaniyo cocuk acijca soyle opun sevin ama hirpalamayin diye

var cocuk olmaz mi dolu :)
ama hepsi 18-20-30 yas arasi.
eltimin torunu var bebegimle 1 hafta var aralarinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…