Çok gücüme gitti unutamiyorum

Daha ne istiyorsunuz ki ?
ALLAH , onlara işinizden , gücünüzden zaman ayırıp daha fazla emek verip yorulmayasınız diye gerçek yüzlerini, böyle kötü bir anınızda göstermiş.
Bence bu güzel bir şey.
Çok büyük bir kazık yemeden kurtulmuşsunuz.
Görüşmeyin hiçbiriyle.

Oyyyy be tatlım..

Herkesten kendin gibi olmasını beklersen, daha çok hayalkırıklığına uğrarsın bu hayatta:31:

çok geçmiş olsun..

çok sevdiğim bir söz vardır; hayatta arkadaş kaybetmek diye birşey yoktur,kimin gerçek arkadaşlarınız olduğunu fark etmek vardır..

bu da senin için bi farkındalık olsun..sen yine gönlünün güzelliğini bozma,kul bilmezse Allah bilir..

Sagol canim

Belkide canimi yakan

eski isyerimden gercek arkasimin az sayida oldugunu anlamakti

Insanlar örf ve adetkerinden cok uzaklaşmış canim.
Artik bizim gibi düşünen cok nadir insanlar var.

Artik kimse, kimsenin umrunda degil.
Zamanla alişiriz herhalde;)

Ben henüz evliyim, evime hala gelmeyenler var, gelmeme sebeblerini duysan benin gibi şaşirsin.
Kisacasi, ne beklentin olsun, nede bunlar icin üzül..

HAklisin

Hadi ya sanamadi oldu vefasizlik insallah alisiriz

Daha ne istiyorsunuz ki ?
ALLAH , onlara işinizden , gücünüzden zaman ayırıp daha fazla emek verip yorulmayasınız diye gerçek yüzlerini, böyle kötü bir anınızda göstermiş.
Bence bu güzel bir şey.
Çok büyük bir kazık yemeden kurtulmuşsunuz.
Görüşmeyin hiçbiriyle.

neguzel yazmissin

Daha buyuk bir kazik yemeden

Bunu dusunmemistim tesekkurederim canim

Dost kara günde belli olur derler. Onlarda gerçek yüzlerini göstermişler. Böylelikle sende kimin gerçek kimin sahte dost olduğunu öğrendiğin için sevinmelisin kendini üzmeye değmez

Geçmiş olsun ,

İnsanlara bişiler yaparken ,hediye ,yardım vs ne olursa olsun karşılık bekleyerek yaparsanız elbette bu şekilde hüsrana uğrarsınız .......

Bu tür olaylar al gülüm ver gülüm değil ki ..

Ben ona gittim oda bana gelsin vs vs .

Biraz daha esnek olmalısınız

Geçmiş olsun ,

İnsanlara bişiler yaparken ,hediye ,yardım vs ne olursa olsun karşılık bekleyerek yaparsanız elbette bu şekilde hüsrana uğrarsınız .......

Bu tür olaylar al gülüm ver gülüm değil ki ..

Ben ona gittim oda bana gelsin vs vs .

Biraz daha esnek olmalısınız

Bizde doğum ölüm hastalik olan kapiya gidilir derler

Karsilik beklemek degildir olay

İnsan insana muhtactir

HAklisin

Hadi ya sanamadi oldu vefasizlik insallah alisiriz

Cevrendeki insanlari çok ciddiye alma canim.
Ben herkezle cok resmi davraniyrum artik,, ama icim resmen kudurur, yani aslinda cok bağlıyim insanlara.
Fakat, genel olarak zararları nedense dokunuyor.

Benim eski iş yerimde bir çoğunun düğünune gittim ve para takdim, hic biri arayip sormadi,
Biri hariç, o bayanın bebeyi olmuştu.
Bir kac gün önce nasil olduğumu ve evime ziyarete gelmek istediğini söyledi. .
Oysa, bir birimizi cok tanimayiz.

İlişkilerini belkide seçerek yapmak gerekiyor. Bu kadin her defasında beni ariyor, mail atiyor ama ben hic orali olmuyordum.
Oysa kiminle arkadaş olmam gerektiğini bilmiyorum. Bu yüzden bu sever ilk fırsatta ben arayip cagiracagim.

Onun dışında artik iş ve onun dışındada herkezle mesafeliyim.

O iki kişiyi sıkı sıkı tutun, bırakmayın o halde. Arkadaşların dediği gibi insanlar renklerini zor günlerde belli ediyor.

Cevrendeki insanlari çok ciddiye alma canim.
Ben herkezle cok resmi davraniyrum artik,, ama icim resmen kudurur, yani aslinda cok bağlıyim insanlara.
Fakat, genel olarak zararları nedense dokunuyor.

Benim eski iş yerimde bir çoğunun düğünune gittim ve para takdim, hic biri arayip sormadi,
Biri hariç, o bayanın bebeyi olmuştu.
Bir kac gün önce nasil olduğumu ve evime ziyarete gelmek istediğini söyledi. .
Oysa, bir birimizi cok tanimayiz.

İlişkilerini belkide seçerek yapmak gerekiyor. Bu kadin her defasında beni ariyor, mail atiyor ama ben hic orali olmuyordum.
Oysa kiminle arkadaş olmam gerektiğini bilmiyorum. Bu yüzden bu sever ilk fırsatta ben arayip cagiracagim.

Onun dışında artik iş ve onun dışındada herkezle mesafeliyim.

Ciddi misin yagmurperisi

Sen herkese git sana gelmesinler

canim ya Oda kotuymus

Hani bazilari diyorya karsilik bekleme

Olurmu hic

Halbuki sen onlarin mutlugununda yanlarindasin

Onlarinda seninkinde olmasini isterdin tabiki

Valla arkadasim niye bence hic üzülme..sen onlar icin bir seyler yaptin.. yaptiklarin seni sen yapar.isteeseydin yapmazdin degil mi? pozitif düsün..baskalarinin yaptiklari veya yapmdiklari seni veya bizleri baglamaz..ben bazen öyle düsünür rahatlarim..birak gelmesinler..
bu arada gecmis olsun...bence canin daha kiymetli.

Son düzenleme:
sen yapacağını yapmışsın..yaptığında ne biliyor musun?İNSANLIK! şaşırılmaması gereken gayet normal olan ama ne yazık ki günümüz dünyasında anormal varsayılan bi kavram olup çıkan şey!.dünyada kaç milyar insan var..aç susuz..bi çare..kimsesiz..onları düşün..yanlış anlaşılmasın herkesin derdi kendine herkesin derdi kendince büyüktür tabi ki..ama benim ki de dert mi dersin..insanlar neler yaşıyor..neler görüyor hergün insanlar ölüyor..suçsuz günahsız bebekler çocuklar ölüyor..insanlar suzösuz yere dayak yiyor..askerler şehit oluyor..vs vs..daha çok çok çoğaltılabilir..
tekrar ediyorum..kesinlikle yanlış anlaşılmasın..bu pskolojik bi durumdur..insan kendni yalnız hissedebilir..çaresiz de olabilir..bizler burada paylaşıyoruz..ama hep en kötüsünü düşünerek UMUT etmeliyiz!

Her işte bir hayır vardır canım.Allah sana öyle bir kaza vermiş ki her derdine koştuğun insanların gerçek yüzlerini göstermiş.Buda bir vesiledir.Sebepsiz yaprak kımıldamaz.Sende böylelikle kimlerin zor zamanında yanında olacağını öğrenmiş oldun.Bundan sonra adımlarını öyle atar insanların sana yaklaşımı ile yaklaşırsın.Bu zamanda iyilik yapmak için bile bazen düşünmek gerekiyor malesef.
bu arada çok çok geçmiş olsun.:nazar:

Arkadaslar

Eski is yerimdeki herkesin dugunune, dogumuna, olumune gittim

Gerekirse hediyelerimle

Halada duyunca giderim yada ararim

Birkac ay once olumden donen kaza atlattim

Onca is arkadasimdan ikisi geldi ikisi aradi

Cok gucume gitti ben bu kadar onemserken onemsenmemek

Ortaklik bitince arkadaslik insanlik kalmiyormu

Yoksa benmi kotu biriyim haketmedim diyorum

Aklima geldikce uzuluyorum

Lutfen moral verirmisiniz bana

geçmiş olsun canım herkez sen gibi olmaz sen insanlığını yapmışsın Allah razı Olsun... ee sanada 2 kişi gelmiş gelenden Allah razı olsun.. gelmeyende gelmesin... bunları görmesen nasıl hayatındaki insanları tanıcaksın ki hepimiz sınavda deilmiyiz... herşeyi yasayarak görücez. sende bundan sonra ona göre hareket edersin . üzülme

Back
X