• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok canim sikkin bana bi fikir verirmisiniz

fiyonk35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.555
889
123
Merhaba arklar benim sorunun ailemle.kisaca derdimi soyle anlatayim.abimin surekli borcu vardir is kurar bilmem ne sonra batirir.babami surekli kirpar.benden gizlide surekli yardim ederler ona.bisey demiyorum evlatlari.ben hamileyken bigun aradi beni tefeciden borc almis vurucaklarda bilmem ne bana bilezik verirmisin diye.olmaz dedim kocama boyle bisey diyemem.beni oyle ikistirmaya basladi.ailemde girdi isin icine sureklu vermem icin ariyolardi boyle biseyi esime soyleyemem dedim.bigun geldiler esine soylemeden ver diye isimizi gorup 1 hafta icinde yapicaz dediler aglamalarima sizlamalarima ragmen aldilar .gunlerce uyuyamadim.esim farkederse diye.haftalar gecti hep atlattilar beni.1 2 tanesini aldim bagris cagris surekli boyle ldu.sana kefiliz diyen ailem bile hic sesini cikarmaz oldu.istedigimde hep ben suclu oldum.bu stresle dogumumu falan yaptim.bata bi sonra n zaman gecti yine aradi abim yalvariyo nolur ver diye hyalvar yakar olmaz dedim.esimi aramis esimde onlar kardesinin verirse versin demis.beni aradi esim abin boyle bi durumdayken isini gor dedi.neyse yine 2 bilezik verdik 1 ayligina dedi.aylar gecti yine aradigim zaman acmiyo bile.bitanesini yine yapti biri kaldi.ama istedigimde surekli annemde beddualar babamda banami sordun demeler.aradan zaman gecti esim sehir disina cikti.annemde kaliyodum.abim yine geldi yalvariyo.ya bak ben senin yuzunden cok stres cektim dedim.bana maas kartini verdi haftaya para yaticak ikusinide yap diye.malesef bankaya 1 ay gittim geldimyok.cunku nufus cuzdaniyla cekmis parayi.3 yil olsu hala surunduruyolar beni.anneme diyorum bazen anne bak ayip oluyo kocama karsi eziliyorum utaniyorum diye.bagirmalar kovmalar insallah sende dusersin demeler.vede defalarca odeme imkanlari oldu araba aldilar v.s sanki hicole bi konu yokmus gibi davraniyolar.cok uzuluyorum bu konuya.birde abim oyle kasiyoki kendini kucuk daglari ben yarattim havasinda.esimde birak isteme biz ondan ne zengin ne fakir oluruz diyo.ayip degilmi ama yaa.icime sindiremiyorum.vede esim annemlere kendi ailesine yaptigi herseyi yapar.inanin kendi ailemden sogudum anneme gidesim gelmiyo.esimde annene soyleme uzulur diyo.annemde surekli bu konu gectiginde beddua etmeler var.abim zaten telu bile acmiyo.cok uzuluyorum.keske esimin dedigi gibi bosverebilsem ama utaniyorum esime karsi.surekli yapcaz tamam su gun bu gun diyolar ama o gun geldiginde hic orali bile degiller.annemde surekli onlari kayirmalar sanki inadina yapar gibi.insan icinde surekli oglum gelinim ovmeler.acaba kasitlimi yapiyo diyorum.insanin kendi aileside bunu yaparsa kime guvenicek bilmiyorum.konu paradanda gectimde yaptiklari muamele.bilmiyorum napayim acaba istedigim icin benmi sucluyum diyorum
hepsini yapti.oh rahatladim dedim.arada

işte canım babana bile güvenme diyolar ya aynen öyle kimseye güvenmicen
akraba yada ailenede borç para yada altın veriyosan geri gelmiceni bilerek vericeksin
benim annemde dayıma bileziklerini verdi 1 yıla kadar geri ödicem dedi ama giden gitti , hatta bilezikleri sorarız diye benim düğünüme bile gelmedi düşün
her ailede var böyle şeyler. işin içine para girince anne-baba hikaye oluyo . evlenmişsin umarım hayat arkadaşını doğru seçmişsindir onunla birlik olup böyle şeyleri atlatıcaksınız. birbirinizden başkasına güvenmeyin derim ben
çok geçmiş olsun bileziklerine çok üzüldüm. belki çocuğun için kullanıcaktın zamanı geldiğinde. çocuğunun rızkını almış oldular Allah'a havale et rahat uyu boşver.

Oyle uzuluyorumki inan psikolojim bozuluyo.annem babamda araya girip hic demiyolar oglum bak kardesin el kapsinda esi bise der diye allahtan esim bi kere bile demedi bile bana.onlada paylasamiyorum bana yaptiklarini hadi bilmesin diyorum stresten hasta olucam nerdeyse.

Anneme oturmaya dahi gitmek istemiyorum.okadar guvenim yikildiki.acaba gunahami giriyorum diyorum uzuluyorum.esimden utaniyorum yaa.garibimde boyna hediyeler aliir annme babama

Back
X