Çok günahkarım

Boşanmayı düşünmüyorum beş vakit namazımdayım bilmem falan filan...

Korkun, pişmanlığın olsa vicdandan boşanırdın.

Seni yadırgamak bana düşmez. Benim diyeceğim şey gerçekten tekrar düşünmen için konuşuyorum.

Ölene kadar eşin bunu öğrenmese devam edeceksin, o diğer adamdan kurtulsan yani. Bu mudur pişmanlık bu mudur vicdan?

6 yıl boyunca bunu farketmeyen es ... ne kadar ilgili yada sen ne kadar ustasin bilmiyorum .. ama kıldığın namaz konusunda bence biraz daha imanla kıl .. normalde namaz insanı hayasizliktan günahlardan alikoyar insanı .. sen gaflete dalmissin uyan ve utan! Iki kız annesisin onlara nasıl hayadan sadakatten bahsedecen. Ayıp be kadın edep , git al abdestini kıl namazini et duani aglayarak pişman olarak .. insansan o esine o kizlarina o adamın karisina cocuklarina ihanet etmeyi birakirsin. Bırakmıyorsan da az biraz karakterli ol git sahte adamı tercih et boşan. . Yazık çok yazık .

İntihara kalkıştığını nasıl anladın? Kararlı olmalısın bıçak gibi bir kere de kesmelisin yoksa bu durumu hep kullanır. Keşke olmasaymış üzüldüm

Adam seni keklemiş bol bol açik sacik fotona bakmiştır....
Bol bol telefonla konuşmuşsundur tabi gerçeksee bu konu.
Istedigin kadar tövbe et. Belki Allah affeder. Ama kocanla çocuklarinin hakkını nasıl ödeyeceksin bilemem.
Helede o adamın kızının karısının hakkı??
Senin kocan böyle birsey yapsa ne serefsizligi kalırdı ne adamlıgı.
Hemen boşardın adamı.
Simdi o adam ne yapmalı bunu ögrenince.
Seni evinin hanımı gibi görmeye devam mı etsin. Sen bunları yapmişsin midesizsinde. Adamın midesi seni nasıl kaldırsın?

Kocana acıyorum şuan. Garibim. Belkide çok iyi bir insan. Ve sen onun hakkına giriyorsun. Seni masum sanarken. Okeylerde fink atıp flört ediyorsun. Eminim bu kadar basitte degildir iliskiniz. Yoksa nasıl beni sahiplendi korudu kolladı diyebileceksin ki. Kocan seni sahiplenemiyor mu? Sen nasıl bir kafadasın ?

Sen 6 sene ne konustun nasil sahip cikti sana anlamadim ne derdini paylastin mesela sabah konustunuz eeee naptin gece sizinki ile dediginde sey yaptik seni hayal ettim cok guZeldi sen naptin guzelmuydi mi dedin ??

Back
X