çok gururum kırıldı

lovely_x

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
51
0
0
Aksaray
nerden başlıycamı bilemiyorum kızlar, dün sevgilimle telefonda konuşuyoduk benim mezun olduğum okuldan bi gruptaki oğlanlarla ilgili konuşuyoduk.onlardan bahsederken benim onlarla hiçbi zaman hiçbi samimiyetim olmadı istesem olurdu dedim.o da nası yani dedi, x ile çıkardım istesem ama hiçbiriyle işim olmadı dedim.neyse bişey söylemedi aradan on on beş dk geçti telefonu kapadık uyuduk.

bu arada 1 hafta önce doktora gittim bende bakteriyel vajinit varmış yani vajinam bazen çok kötü kokuyodu, sevgilimle birlikte olurken bi iki kere bahsetti bu durumdan falan bana ama bana bi doktor her vajinanın kendine has bi kokusu olur demişti, o yüzden bi hastalık diye düşünmek gelmedi aklıma hiçbi zaman halbuki hastaymışım ondan oluyomuş. doktordan çıktıktan sonraki gün sevgilimle bu konuyu konuşuyoduk neyse tedaviye başladım dedim, e tabi bilmiyodum ben bunun hastalık olduğunu sonuçta başkalarının şeyini bilmediğim için bu doğal mı değil mi bilemedim dedim.bana ne dese beğenirsiniz? e ben bildiğim için sana söylüyodum dedi.

neyse bugün yolda gidiyoruz arabadayız her şey şen şakrak gayet keyifliyiz yine olay buna geldi durup dururken bana ya bazen çok kötü kokuyodu hiç yanına yanaşılcak gibi olmuyodu falan dedi yüzünü ekşite ekşite.başkası olsa hayatta birlikte olmazdım ama seni çok sevdiğimden sorun yapmadım dedi, yani bu tür sebeplerden geri çevirip birlikte olmadığım kız çok oldu ama seni ne kadar seviyorum bak anla dedi.tabi ben şok şok şok.

salağa bak, sanki ben ona yalvardım benle birlikte ol diye birlikte olmak için bin takla atıp yalvarıyodu kaç kere.bu arada ben 20 yaşındayım o 30.ona ne kadar üzüldüğümü anlattım baya bozuk attım.dünkü oğlanla ilgili konuşmama sinirlendiğinden beni sinir etmek için böyle söylediğini söyledi bana.ama bu bi hastalık sonuçta beni hemen hastalığımdan vurmasına çok üzüldüm ve kırıldım.benleyken çok mutlu olduğunu ve çok istekli olduğunu sanıyodum.artık kendimi çok kötü ve eksik hissediyorum bu konuşmadan sonra.sürekli yalvarıyo özür diliyo seni sinirlendirmek için yaptım diyo ama nafile baya kötüyüm.öyle bile olsa benim söylediğimin karşılığı bu mu?bi de bunla nişanlanıyoruz bi aya kadar.ayrılsam şimdi millete ne diycem bilmiyorum.bunu hazmedemiyorum hazmetmeli miyim onu da bilmiyorum yardım edin

Şöyle yap böyle yap demeyeceğim...
Ben olsam durduk yere "istesem şunla çıkardım istemedim" demezdim. Dersem sevgilim de sinirlenir, o da söylese ben sinirlenirim. Saçma, gereksiz bir muhabbet.

Diğer konuya gelince; Ben sevdiğim adamla birliktelik yaşasam bu benim için çok değerli olur ama bunun ardından hastalık ve ya değil bu muhabbet geçse sanırım ayrılırdım.
Zorla mı dokunmuş sana, ya da yalvardın mı? Silah zoruyla mı sana dokunmuş.
Kusura bakmayın ama yemişim böyle sevgiyi demek istiyorum

Millet sevdiği kıza dokunmaya kıyamaz (başka yöne çekilmesin, zira cinsellik yaşayan insan sevmiyor demek istemedim:44:) sizin ki bi'de mırın kırın ediyor.

Üstüne bi'de milletinkiyle kıyaslamış pes. Bence bir buket çiçek yaptır kokuya katlanıp, benimle birlikte olduğun için sonsuz teşekkürler diye de not ekle.

Dalga geçmiyorum gerçekten ama kendimi yerine koyuyorum da yok yani tokadı basar bi'güzel bende onu incitir, yolu gösterirdim.

işte ayrılsam kime ne diceğimi bilemiyorum, cesaret edebilsem bi an durmicam yüzüne bakasım bile gelmiyo artık çünkü

işte ayrılsam kime ne diceğimi bilemiyorum, cesaret edebilsem bi an durmicam yüzüne bakasım bile gelmiyo artık çünkü

Tamam söledikleri çok ağır ama sonuçta seni sinir etmek için söylemiş tabikide gerçeklik payıda var, ayrılınıcak kadar büyük bişey olduğunu sanmıyorum ama bu durumun ciddiyetini ve ne kadar kırıldığınızıda ciddi ciddi belli edin.

koku war diye söylemiş tamam da bunu uzatmanın ne gereği vardı ki- kimse beraber olmazdı gibi- dalga geçilecek bir konu asla değil neticede ortada bir sağlık sorunu çıkmış... çok kırıcı konuşmuş..... evlendikten sonra sağlık probleminiz olduğunda size teselli vereceğine böyle dalga mı geçecek bu adam.... kime ne söyleyeceğimi düşünmeyip bir an önce ayrılırdım bu adamdan...

bi de bana kalkmış amma büyütüyosun diye bağrıyo..çocuk musun sen diyo sanki çok normal bu olan

İnsanlar kırıcı olabiliyor...
Bazen sevdiğin insanları korumanın en iyi yolu onlardan uzak durmaktır ama eğer hatasının farkındaysa ve onu gerçekten seviyorsan bir şans ver.

ikinizin tavri da yanlis
senin o cocuklarla birlikte olabilirdim istesem demen yanlis
birak sevgilin hissetsin onu kendini sansli bulsun
dile dusunce cok yakisiksiz oluyor
hadi sen bu hatayi yaptin sana neden boyle dedin diye konusmak yerine
hincini boyle sacma ve onur kirici bi sekilde almasi da yanlis
bana gore yanlislariniz esit
ikiniz de birbirinizden ozur dileyin bunu konusun
ve boyle sacma seyler icin birbirinizi kirmayin
bir de iliskiye girmeden sevgilin temizligine dikkat etsin
hatta prezervatif kullanmalisin bu yasta cocugun olmasini istemiyorsan
o zaman bu problemini bir daha yasama sansin azalir.

üzgünüm tarafsız olarak sana yardımcı olmaya çalışacağım..
senin kocaaaaman hatana sevgilinden okkalı bir cevap gelmiş
senin yerinde olsam evlilik düşüncemin oturdugu 1 ay sonra nişanlanacağım adama ben falancayla çıkardım vs vs demezdim
niye? hem adamın aklında yer eder soru işareti bırakır hemde ne bu çocuk oyuncağı mı onla çıkarım bunla çıkarım Hoş değil!!!!
erkek arkadaşına gelince o kokunun çok rahatsız edici oldugunu biliyorum üniversitede oda arkadaşımda senin gibiydi
ama tedavi oldu düzeldi.. ama bu erkek arkadasına "ben olmasaydım kimse sevişmezdi başkası dayanamazdı" demesi af buyur ama eşeklik..
lakin şu kısım benim için önemli "BEN OLMASAYDIM" "BAŞKASI"...
sen şununla çıkardım dedin diye aklınca öç almaya kalkmış tasvip edilebilitesi var mı Kesinlikle hayır.. ama senin lafına karşılık karşındaki insanda tövbe haşa domuz değil Elbette kıskanacak lafından sözünden dolayı onu incittiğin için o da kalkıp seni incitecek..
ben senin yerinde olsam kötü kokulu bir mum alırım güzelce paketlerim içinede bir not yerleştiririm
"senin şeyin böylede koksa ben yinede seninle olurum ama beni bi daha sakın bu konuyla vurmaya kalkma üzülürüm incinirim kırılırım darılırım sonra sende lovely'siz kalırsın" diye yazıp ağlayan smiley'i de otuttururum köşesine..
işe yarayacaktır..
bundan sonra sende ağzından çıkacak lafı düşün tart öyle söyle tamam mı?

Ben bu konuda çok farklı düşünüyorum sanırım adam resmen bi'lütuf da bulunmuş gibi görüyor kendini. Üstüne bi'de buyüzden birlikte olmadığım "çok kız oldu" vs:44:
Ee adam koca bir teşekkürü haketmiş ya hu

Ben çok hassasım sanırım:44:

Ben karşımdaki insan mahcup olur diye böyle şeyleri söylemem
Bana böyle insanlar garip gelıyor ya vajinan kokuyor ne demek hey allahım onunki parfüm mü kokuyormuş ?
Hastalık olduğu için böyle birşey demesi çok kırıcı birde karşısındakinide utandıracağını biliyor sanki adam 30 değilde 14 yaşındaki çocuk.

Üstüne o muhabbetten sonra kızmış desek kaç kere konu açılmış ve daha da garip cümleler kurmuş:44:

karar tabi ki senin.. lakin bundan sonrası için ağzından çıkan kelimelere daha çok dikkat edersen senin için iyi olur diye söylemek istedim nacizane..

baya da takla attı diyorsun başlarda...

bu kompleksli arkadaş bulabileceği bir kusur bulmuş, şevkle atlamış ve sana kendini değersiz hissettirmeye, senle olarak lütfediyormuş gibi davranmaya çalışıyor. yaş farkını kapıyordur aklınca. hem çıtır bul, hem o sana dokundursun istesem şunla olurdum vs diye sonuç: hmm ne yapayım dur ben de diyeyim ki senle benden başkası olmaz düşün ne kadar seviyorum. afferim çok güzel düşünmüş .

Böyle bi'konuda bizlerden etkilenip de karar verme bence, mesela ne kadardır birliktesiniz? Bundan başka bu tür kırıcı konuşmaları var mı? Ve ya bu konudaki kırgınlığını adam gibi dillendirsen bi'daha bu tür şeyleri önüne sorun diye getirir mi?

Sonuçta evlilik bu. Hastalıkta, sağlıkta...:44:

şimdi farkettim bak rainbow da aynı şeyi yazmış.

bi daha birlikte olacağınız zaman iki tane bezelyeyi ver burnuna soksun kaba herif.

evet var.benim bu işi beceremediğimi söylüyo hep soğukmuşum çekingenmişim bu da onu çok etkiliyomuş çünkü kendi çoğu zmn ereksiyon sorunu yaşıyo, hatta bana ben hayatımda hiç böyle olmadım kimsede sen soğuk olduğun için böyle oluyo falan diyo devamlı bana bi eksik yetersiz hissettirme durumu var.7 aydır birlikteyiz.

Ya kırılma ama daha en güzel yaşlarındasın kendini mi sevmiyorsun? Anlamadım yahu. Sinirlendim ciddi ciddi oturduğum yerde. Yemişim böyle sevgiyi.
Ereksiyon olamıyorum, kendimi kötü hissediyorum deme de "sen şöylesin ondan olamıyorum" de. Sen de kırıp dizini hala onunla birlikte mi oluyorsun.

Böyle devam edersen lafları yutup yutup daha çok gururun kırılır senin. Bi'de 7 ay yahu 7 ay!

yoooo eğer iş bu duruma geldiyse fena!!
o buldumcuk olmuş bence..
hem çıtır kızı koynuna al hemde kendi eksikliğini onun tecrübesizliğine ver
lovely kısadan dön derim ben..
böyle cinsellik anadan doğma bir kuram değildir..
yakınlaştıkça eşinle öğrenebilceğin karşındakinin sabrıyla sevgisiyle yaşanılacak birşeydir
bilmiyorsun soğuksun ne demek ya?
iyi o zaman sen eğreti damadım ol da senden sonrakilere mahcup olmayayım mı demeli bu kız şimdi?
hasbinallah bu erkek milletinin beyni niye kuş kadar yaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…