Şöyle yap böyle yap demeyeceğim...
Ben olsam durduk yere "istesem şunla çıkardım istemedim" demezdim. Dersem sevgilim de sinirlenir, o da söylese ben sinirlenirim. Saçma, gereksiz bir muhabbet.
Diğer konuya gelince; Ben sevdiğim adamla birliktelik yaşasam bu benim için çok değerli olur ama bunun ardından hastalık ve ya değil bu muhabbet geçse sanırım ayrılırdım.
Zorla mı dokunmuş sana, ya da yalvardın mı? Silah zoruyla mı sana dokunmuş.
Kusura bakmayın ama yemişim böyle sevgiyi demek istiyorum
Millet sevdiği kıza dokunmaya kıyamaz (başka yöne çekilmesin, zira cinsellik yaşayan insan sevmiyor demek istemedim:44:) sizin ki bi'de mırın kırın ediyor.
Üstüne bi'de milletinkiyle kıyaslamış pes. Bence bir buket çiçek yaptır kokuya katlanıp, benimle birlikte olduğun için sonsuz teşekkürler diye de not ekle.
Dalga geçmiyorum gerçekten ama kendimi yerine koyuyorum da yok yani tokadı basar bi'güzel bende onu incitir, yolu gösterirdim.
işte ayrılsam kime ne diceğimi bilemiyorum, cesaret edebilsem bi an durmicam yüzüne bakasım bile gelmiyo artık çünkü
koku war diye söylemiş tamam da bunu uzatmanın ne gereği vardı ki- kimse beraber olmazdı gibi- dalga geçilecek bir konu asla değil neticede ortada bir sağlık sorunu çıkmış... çok kırıcı konuşmuş..... evlendikten sonra sağlık probleminiz olduğunda size teselli vereceğine böyle dalga mı geçecek bu adam.... kime ne söyleyeceğimi düşünmeyip bir an önce ayrılırdım bu adamdan...
Böyle bi'konuda bizlerden etkilenip de karar verme bence, mesela ne kadardır birliktesiniz? Bundan başka bu tür kırıcı konuşmaları var mı? Ve ya bu konudaki kırgınlığını adam gibi dillendirsen bi'daha bu tür şeyleri önüne sorun diye getirir mi?
Sonuçta evlilik bu. Hastalıkta, sağlıkta...:44:
evet var.benim bu işi beceremediğimi söylüyo hep soğukmuşum çekingenmişim bu da onu çok etkiliyomuş çünkü kendi çoğu zmn ereksiyon sorunu yaşıyo, hatta bana ben hayatımda hiç böyle olmadım kimsede sen soğuk olduğun için böyle oluyo falan diyo devamlı bana bi eksik yetersiz hissettirme durumu var.7 aydır birlikteyiz.
evet var.benim bu işi beceremediğimi söylüyo hep soğukmuşum çekingenmişim bu da onu çok etkiliyomuş çünkü kendi çoğu zmn ereksiyon sorunu yaşıyo, hatta bana ben hayatımda hiç böyle olmadım kimsede sen soğuk olduğun için böyle oluyo falan diyo devamlı bana bi eksik yetersiz hissettirme durumu var.7 aydır birlikteyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?