çok gururum kırıldı

Bir erkek gerçekten seviyorsa sevdiğinin bu tür şeylerde zaten profesyonel olmasını istemez bana göre. Ne yani, ne bekliyor bir çok kişiyle birliktelik yaşayıp, bilir kişiyi oynamanı mı?

Bir erkek gerçekten seviyorsa sevdiğinin bu tür şeylerde zaten profesyonel olmasını istemez bana göre. Ne yani, ne bekliyor bir çok kişiyle birliktelik yaşayıp, bilir kişiyi oynamanı mı?

aynen öyle.. hatta net olarak söyleyeyim..
GERÇEKTEN seven adam düşüncesi olan kişi sevdiceğinde varolan bir profesyonellik tavrından inanılmaz rahatsız olur..
biriyle öğrenmiş olma fikri batar adam olan adama!
aksine toy olması kendisiyle beraber herşeyi öğrenmesini istemesi de cabası..

Aynen! Ağır olacak ama ben direk duygudan yoksun tatmin olmak için gibi gördüm. İşimi göreyim yeter mantığı. Ee hani sevdiğinin duyguları?
Hani aşkın masumiyeti, saflığı?

Evleneceğiz de diyorsun da nebileyim. Hiç cinsel birlikteliğimde olmadı oyüzden çok da bu duygular nasıl olur bilmeden konuşuyorum ama seven insanı çok iyi biliyorum sanırım.:44:

Senin en büyük hatan istesem onunla sevgili olurdum gibi cümleler kurman oda bunun siniri ile öyle cümleler kurmuş.0

Ayrıca profesyonel değilsin ne demek yahu seven, ciddi düşünen erkek bundan zevk alır adamın ciddiyeti olduğuna inanmıyorum.

cinsellik tabiki vücudun bir ihtiyacı lakin aşk aidiyet ve tutkusuz olmaz
yemeğin tuzsuz tatlının şerbetsiz olması nasıl yersiz olursa cinsellik de bağlılık olmadan arzu olmadan tırrrttt..
yeri gelir çok net olacak özür dilerim ama alış-veriş olmadan bir gece boyunca sadece koklaşarak keyiften ölen arkadaşlarım var

bu adam cinselliği lovelynin bir göreviymiş gibi kompozisyon yazarmış gibi kurallı giriş-gelişme-sonuç absürt bi hale getirmiş..
bu ne yani? vakit erkenken dönsün konu sahibi bencede..

yaa ben burada sevgılıyı suclayamadım nedense .

sonucta konu sahıbı ;vajına kokusundan tedavıye basladıgını

sevgılısıne soylerse ,o cocugunda "evet hayatım bazen vajınan

gercekten cok kotu kokuyordu " demesı gayet normal geldı acıkcası bana .

yanı ortada bır muhabbet var .durduk yere soylenılmıs bır cumle degıl .

koku problemınden dolayı tedavı oldugunu soylemıssın ,o da bu konu

uzerıne yorumunu yapmıs .

Son düzenleme:
kendi cinsel problemlerini seni ezikleyerek ve özgüvenini kırarak sen yapıyormuşsun gibi göstermeye calışmış şaka gibi.
ayrıca bakteriyel vajinoz ve de diğer bir çok cinsel yolla bulaşan hastalığın sevgilinden bulaşmadığı ne malum?
başka kızların vajinasını çok biliomuş ya hani!

Bence kendinde ereksiyon sorunu hep vardı çamuru sana atacak.kadının sogukluguyla falan alakası yok.seninkinin kuşu arızalı bülbül anlayıp kafesten kaçmasın diye seni suclu hissettirmeye çalışıyo.

dememe gerek yok ama birliktelikten önce duş almak çok önemli ,önce duş sonra birliktelikten yanayım hayatta duştan sonra tuvalete gitsem yine birlikte olamam ben,tertemiz olmalıyım ,
ama eğerki duş alındığı halde koku varsa ozaman tedavi olmak şart

Bence ikiniz de hatalısınız.
Senin istesem X'le olurdum demen çok sinir bozucu olmuştur tahmin edebiliyorum, biz eşimle bu tarz şeylerin espirisini hayatta yapmayız.
Adam haliyle sinirlenmiştir, ben olsam çıngar çıkarırdım ne demek diye :)
Ama sonra onun yaptığı daha da beter!
Ne demek ya bazen dayanılcak gibiydi, çok kızı öyle reddettim de sen farklısın, seni sevdiğimden katlandım vs vs???? Sonuçta bir de ortada sağlık sorunu varmış. Gerçekten de dediğiniz gibi zorla mı yaptırdınız? Tabanca zoruyla birlikte olmadığına göre....
Acısını bu şekilde çıkarması hiç hoş olmamış.
İlişkide oyun oynamayın diye herkese diyorum ama nafile....Oyuna ne gerek var? Adam gibi kız bağır çağır vs ama içinde tutup acısını başka şekilde alma yani, hele de hastalık üzerinden!

Bence ilişkinizi gözden geçirin, ayrılın demiyorum, sizin de hatalarınız var büyük ihtimalle ama onun hatalarını bir daha değerlendirin ve kendinize sorun hala birlikte olmak istiyor muyum diye...

Aranizda 10 yas fark var.
Siz cocukca davransaniz bile onun daha olgun tepkiler vermesi gerekir.
Ayrica ereksiyon problemini sizin soguklugunuza baglamasi,
Kendi sikintisini size yuklemesi demek.
O once kendine baksin.
Siz antibiyotikle tedavi olacaksiniz sorun bitecek.
Onun bu problemi devam ettikce sizi suclayacak demek ki.
Madem durum bu iyi dusunun derim.
Daha cok gencsiniz onunuzde uzun bir hayat var.
Bu tip adamlarla ugrasacagina kendine yatirim yap canim.

Daha sevgiliyken bile çok tuhaf dialoglarınız, birçok insan eşiyle bile böyle konuşmuyordur..

Herkes kendini bi üstün göstermeye çalışıyo, elimi sallasam ellisi modunda..

madem ayrılamam falan diyorsun..iki gün sonra yine birlikte olmak için peşinde dolanır..Olma...kokuyorm yaklaşma yanıma de..yaptıgı hatayı anlasın..

bu adam belli ki en ufak bı tartışma da kısasa kısas ıntıkam alacak senden
altta kalmayacak,olgun davranmacak,hoşgörü göstermeyecek.....
bu sadece bir işaret,bence ilersi için gerisini sen düşün....

madem ayrılamam falan diyorsun..iki gün sonra yine birlikte olmak için peşinde dolanır..Olma...kokuyorm yaklaşma yanıma de..yaptıgı hatayı anlasın..

ben de öyle yapıcam evlenene kadar bida asla senle olmıycam dedim çok bozuldu beni böyle şeylerle tehdit etme bana bunu yapamazsın falan dedi ama görür o sürüm sürüm süründürcem

ya bu evlilik öncesi cinseliik bakiyorumda cok normal olmus bizim toplumumuzda ne kadar aci...bende cok modern görüslü bir insanimdir ama asla nikahim olmayan biriyle yataga girmem...zaten hata basta orda baslamis erkekler evlenmek icin daha öncesi birlikte oldugu kizlar genelde tercih etmezler cünkü ondan öncede bi kadar serbest takiliyomuydu emin olamazlar...ha sizin iliskiniz farklidir bilemem...belki tepki olacak bu yorumum ama böyle yani daha simdiden yok sunlada yatardim istesem bunlada....falan cok igrenc ya siz birbirinizi nasil kari koca olarak görebilyosunuzki ilerde....

gerçekten modern görüşlü olsaydın zaten ben yatmam yatana da karışmam banane derdin

onlada yatardım bunlada yatardım kısmına bende katılıyorum

içinden düşün bazı şeyleri

herşeyi söylemene gerek yok konu sahıbı

bu saatten sonrada nasıl yatcaksınız bilemem ay kokuyo muyum yok öyle mi böyle mi derken

bide bu tarz adamla yatmak da risk

bırakır gider bu senı bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…