yoooo eğer iş bu duruma geldiyse fena!!
o buldumcuk olmuş bence..
hem çıtır kızı koynuna al hemde kendi eksikliğini onun tecrübesizliğine ver
lovely kısadan dön derim ben..
böyle cinsellik anadan doğma bir kuram değildir..
yakınlaştıkça eşinle öğrenebilceğin karşındakinin sabrıyla sevgisiyle yaşanılacak birşeydir
bilmiyorsun soğuksun ne demek ya?
iyi o zaman sen eğreti damadım ol da senden sonrakilere mahcup olmayayım mı demeli bu kız şimdi?
hasbinallah bu erkek milletinin beyni niye kuş kadar yaa?
Bir erkek gerçekten seviyorsa sevdiğinin bu tür şeylerde zaten profesyonel olmasını istemez bana göre. Ne yani, ne bekliyor bir çok kişiyle birliktelik yaşayıp, bilir kişiyi oynamanı mı?
aynen öyle.. hatta net olarak söyleyeyim..
GERÇEKTEN seven adam düşüncesi olan kişi sevdiceğinde varolan bir profesyonellik tavrından inanılmaz rahatsız olur..
biriyle öğrenmiş olma fikri batar adam olan adama!
aksine toy olması kendisiyle beraber herşeyi öğrenmesini istemesi de cabası..
Aynen! Ağır olacak ama ben direk duygudan yoksun tatmin olmak için gibi gördüm. İşimi göreyim yeter mantığı. Ee hani sevdiğinin duyguları?
Hani aşkın masumiyeti, saflığı?
Evleneceğiz de diyorsun da nebileyim. Hiç cinsel birlikteliğimde olmadı oyüzden çok da bu duygular nasıl olur bilmeden konuşuyorum ama seven insanı çok iyi biliyorum sanırım.:44:
evet var.benim bu işi beceremediğimi söylüyo hep soğukmuşum çekingenmişim bu da onu çok etkiliyomuş çünkü kendi çoğu zmn ereksiyon sorunu yaşıyo, hatta bana ben hayatımda hiç böyle olmadım kimsede sen soğuk olduğun için böyle oluyo falan diyo devamlı bana bi eksik yetersiz hissettirme durumu var.7 aydır birlikteyiz.
madem ayrılamam falan diyorsun..iki gün sonra yine birlikte olmak için peşinde dolanır..Olma...kokuyorm yaklaşma yanıma de..yaptıgı hatayı anlasın..
ya bu evlilik öncesi cinseliik bakiyorumda cok normal olmus bizim toplumumuzda ne kadar aci...bende cok modern görüslü bir insanimdir ama asla nikahim olmayan biriyle yataga girmem...zaten hata basta orda baslamis erkekler evlenmek icin daha öncesi birlikte oldugu kizlar genelde tercih etmezler cünkü ondan öncede bi kadar serbest takiliyomuydu emin olamazlar...ha sizin iliskiniz farklidir bilemem...belki tepki olacak bu yorumum ama böyle yani daha simdiden yok sunlada yatardim istesem bunlada....falan cok igrenc ya siz birbirinizi nasil kari koca olarak görebilyosunuzki ilerde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?